AggresivE Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Cześć. Jestem Damian i mam obecnie 16 lat. Interesuję się e-Sportem. A moim hobby jest Informatyka. Jestem z Niemczech. Gdy miałem 12 lat wyprowadziliśmy się do Polski. Bo tam mieliśmy naszych bliskich. (Większość naszej rodziny mieszkało w Polsce). Po 2 latach , gdy miałem już 14 lat , wyprowadziliśmy się z polski Do Niemczech. Dlaczego? Ponieważ nam brakowało nam naszego kraju i starych znajomych i przyjaciół. Chciałbym bardzo zdać maturę , żeby nie było wstydu. Po maturze pójdę na studia informatyczne. Bardzo lubię robić wywiady. Byłem dużo razy Redaktorem na innych forach. Większość z was może mnie kojarzyć z starego pseudonimu Seyuma. Próbuje znów reaktywować moje wywiady i całe redaktorstwo Na waszym oto forum Pozdrawiam wasz kochany Damianek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dizzy Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Witaj u nas ! GG:53968161 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczuuu Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bye Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Witam Wykonuje prace graficzne* na zlecenie m.in.: sygnaturka, avatar, tło, tapety. Pisz tylko i wyłącznie na pw lub Steam *Pisząc do mnie napisz co chcesz, jaki typ zlecenia, i potrzebne materiały jeżeli takowe posiadasz. Nie odpisuje na wiadomości typu: "elo zrobisz mi sygne?". Napisz jak najbardziej szczegółowo, co chcesz mieć w tej pracy a dostaniesz ją szybciej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
◦вℓα¢к σя ωнιтє◦♥ Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 witaj ♥ ♥ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El Chapo Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RóżowyJednorożec Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Byłem dużo razy Redaktorem na innych forach. Lolz, po wywiadzie właśnie widać. Przywitanie skopiowane z innego forum Witaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Opublikowano 16 Lipca 2016 Właściciel Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Ciekawe skąd skopiowane. Siemka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ραωєł Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Ctrl+C & Ctrl+VCześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AngusBcn Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AggresivE Opublikowano 16 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Przywitanie nie jest skopiowane. Pisałem to samo z innego forum gdzie byłem redaktorem. Nie miałem czasu na pisanie kolejnego przywitania to skopiowałem moje z innego forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mąż Maliny Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Witaj przyjacielu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi