Gość daqu. Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Witam. Chciałbym zaproponować zmianę czasu do wybuchy c4. 30 sekund to za mało na zrotowanie z innego bs'a + wybicie Tt. Optymalnym czasem byłoby 40-45 sekund. Proszę o wypowiedzenie się co sadzicie o tej zmianie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Administrator Pyskata Opublikowano 29 Lipca 2016 Junior Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Nie, nie zostawiłabym tak jak jest 40-45 sekund to za długo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakobinek ♥ Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Jak na moje to o wiele za mało, Nie ma czasu na rotacje ze strony ct zwłaszcza że muszą jeszcze zabić tt w wielu przypadkach. Dlatego ja jestem za zmianą na 40 sekund, tak jak to z resztą jest w turniejowym w cs:go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aye! Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Z tego co mi wiadomo na turniejach cs go jest 35 sekund. Tak też tutaj powinno być. 2 -------------------------------------------------------------------------------- Kontaktując się ze mną pamiętaj o tym, że potraktuję Cię tak jak ty mnie. Nie poganiaj mnie do robienia zleceń - Bądź cierpliwy, a zrobię wszystko, żeby nie wcisnąć Ci kitu. Spodobało Ci się to co robię? Daj +,żebym wiedział, że idę w dobrym kierunku. Miej wyj$#%ane, a będzie Ci dane. -------------------------------------------------------------------------------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakobinek ♥ Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 https://scr.hu/eOrapj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIOTR WITCZAK KURCZAK Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Co ma tryb turniejowy w csgo do rozgrywki ffa w cs 1.6? Na turniejowych jest info ze wbili b i mozna juz zaczynac rotowac na b i wtedy starcza te 30 sekund, a na ffa rzadko kto sie odezwie i trzeba rotowac cala mape. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creating. Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 40 sekund byłoby dobrym rozwiązaniem bo zanim przebiegne z B na A zostaje mi 16 sekund w tym na zabicie TT wtedy zostaje mi 17 sekund taki żarcik. I faktycznie czasami brakuje tego czasu, ale wątpie by to przeszło jestem na tak i nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość daqu. Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 No to co z tą propozycją...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwernik Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Azir dobry pomysł jestem na tak fajnie jakby było 40 sekund Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oreo Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Jak dla mnie 35 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Właściciel Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zastanowie się nad zmianą na max 35 sekund nie więcej. #zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi