Bartek Postów: 28 Reputacja: 16 Grupa: Użytkownik Czas: 4g 7m 33s Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 No witam, W sumie siedzie sobie na forum i SB, a nie miałem okazji się przedstawić. Jak możecie się domyślić, mam na imię Bartek Na liczniku już 24 lata i masa lat grania w 1.6 oraz CS:GO. Co mnie skłoniło do rejestracji? Głownie chyba nostalgia do tych klimatów co za gówniaka całymi dniami nabijało się posty, aby otrzymać rangę. Kiedyś sam pisałem własnego pokemoda i posiadałem kilka serwerów. Jestem dość specyficznym gościem, ale chyba w żaden sposób nie sprawia to problemów, mam nadzieje. Generalnie na co dzień pracuje w social media, prowadzę największe fanpage w naszym kraju oraz moderuje kilka stron. Głownie są to strony związane z grami bukmacherskimi. Potrafię stworzyć grafikę, zmontować video oraz podtrzymać świetną relację międzyludzką ze względu na specyfikę zawodu. Bardzo lubię dobry film oraz seriale, do tego stopnia że ciężko mi znaleźć już coś dobrego. Stąd też częste wizyty w kinie oraz przed telewizorem (netflix lub hbogo). Kiedyś byłem dość obiecującym zawodnikiem sportów walki, lecz kilka problemów ze zdrowiem wykluczyło mnie z dalszego rozwoju i teraz moja jedyna aktywność to rowery i od czasu do czasu amatorskie boksowanie. Lubię dobre jedzenie i wydaje na nie zdecydowanie za dużo! Nie lubię chamstwa oraz cwaniactwa, szczególnie wśród młodych osób, ja pierdziele gadam jak dziad. Lubie podróżować, na koncie mam już fajny dorobek.W przyszłości chciałbym się wyprowadzić do Meksyku. To tyle, bo nic mi już nie wpada do głowy. Jeżeli potrzebujecie pomocy w dowolnej kwestii, śmiało priv, postaram się pomóc/doradzić. Bardzo szanuje wszystkich użytkowników, nawet tych od których mi się oberwało na SB Cześć. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DestruktoR Postów: 5 tys. Reputacja: 4,9 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 27d 15g 6m 16s Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 23 minutes ago, bartek77 said: Generalnie na co dzień pracuje w social media, prowadzę największe fanpage w naszym kraju oraz moderuje kilka stron. Głownie są to strony związane z grami bukmacherskimi. Potrafię stworzyć grafikę, zmontować video Szacun Siema 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszy Postów: 7,8 tys. Reputacja: 7,3 tys. Grupa: MultiAdmin Inne: Typer VIP Donator Dziadek Mróz Maniak CSM Użytkownik Użytkownik Miesiąca Czas: 60d 3g 6m 52s Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Siemka! Szanuje za otwartość Miłej zabawy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Postów: 17,8 tys. Reputacja: 15,8 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 342d 8g 53m 31s Opublikowano 11 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Witam Cię serdecznie! Matko ktoś jest tak stary jak ja (haha). Super przywitanie, zaciekawiłeś mnie swoją osobą. Mam nadzieje, że się poznamy i miło spędzisz z Nami czas. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiikiiri. Postów: 490 Reputacja: 590 Grupa: Przyjaciel Czas: 3d 11g 36m 13s Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Witam. Miłej zabawy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heheszkina Postów: 194 Reputacja: 145 Grupa: Dziewczyna Czas: 3d 18g 11m 32s Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Więcej takich powitan ! 😍 Witaj : > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frozen :D Postów: 64 Reputacja: 99 Grupa: Użytkownik Czas: 19g 3m 18s Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Heio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Serwera Tysiek Online Postów: 2,2 tys. Reputacja: 2,3 tys. Grupa: Właściciel Serwera Inne: Użytkownik tester Czas: 98d 22g 43m 3s Opublikowano 11 Lutego 2019 Właściciel Serwera Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Cześć!😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Public Enemy Postów: 652 Reputacja: 885 Grupa: Zbanowany Czas: 4d 8g 53m 57s Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Bondziorno siemano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Postów: 3,1 tys. Reputacja: 3,4 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 73d 18g 22m 21s Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Cześć https://steamcommunity.com/id/hunatoziomal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Postów: 1,1 tys. Reputacja: 774 Grupa: Donator Czas: 17d 23g 22m 49s Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Siemaneczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirog Postów: 43 Reputacja: 55 Grupa: Użytkownik Czas: 8g 50m 31s Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Siemson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Who Cares? Postów: 2,9 tys. Reputacja: 2,9 tys. Grupa: Donator Inne: Użytkownik Czas: 18d 19g 29m 34s Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Nescio Postów: 9 tys. Reputacja: 6,5 tys. Grupa: Właściciel Inne: Donator Maniak CSM Czas: 388d 10g 43m 36s Opublikowano 11 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Witam i życzę udanego pobytu wśród Maliversów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fragles. Postów: 56 Reputacja: 79 Grupa: Użytkownik Czas: 11g 13m 8s Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Cześć ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi