Skocz do zawartości

Czemu jeszcze tego nie zrobiłem,

Bartek

Rekomendowane odpowiedzi

No witam, 

W sumie siedzie sobie na forum i SB, a nie miałem okazji się przedstawić.

Jak możecie się domyślić, mam na imię Bartek ;) Na liczniku już 24 lata i masa lat grania w 1.6 oraz CS:GO. 

Co mnie skłoniło do rejestracji? Głownie chyba nostalgia do tych klimatów co za gówniaka całymi dniami nabijało się posty, aby otrzymać rangę. Kiedyś sam pisałem własnego pokemoda i posiadałem kilka serwerów. 

Jestem dość specyficznym gościem, ale chyba w żaden sposób nie sprawia to problemów, mam nadzieje. Generalnie na co dzień pracuje w social media, prowadzę największe fanpage w naszym kraju oraz moderuje kilka stron. Głownie są to strony związane z grami bukmacherskimi. Potrafię stworzyć grafikę, zmontować video oraz podtrzymać świetną relację międzyludzką ze względu na specyfikę zawodu. 

Bardzo lubię dobry film oraz seriale, do tego stopnia że ciężko mi znaleźć już coś dobrego. Stąd też częste wizyty w kinie oraz przed telewizorem (netflix lub hbogo).

Kiedyś byłem dość obiecującym zawodnikiem sportów walki, lecz kilka problemów ze zdrowiem wykluczyło mnie z dalszego rozwoju i teraz moja jedyna aktywność to rowery i od czasu do czasu amatorskie boksowanie. Lubię dobre jedzenie i wydaje na nie zdecydowanie za dużo! :D 

Nie lubię chamstwa oraz cwaniactwa, szczególnie wśród młodych osób, ja pierdziele gadam jak dziad. Lubie podróżować, na koncie mam już fajny dorobek.W przyszłości chciałbym się wyprowadzić do Meksyku.  

To tyle, bo nic mi już nie wpada do głowy. Jeżeli potrzebujecie pomocy w dowolnej kwestii, śmiało priv, postaram się pomóc/doradzić. 

Bardzo szanuje wszystkich użytkowników, nawet tych od których mi się oberwało na SB ;) 

Cześć. 

• Lubię to! 1

23 minutes ago, bartek77 said:

Generalnie na co dzień pracuje w social media, prowadzę największe fanpage w naszym kraju oraz moderuje kilka stron. Głownie są to strony związane z grami bukmacherskimi. Potrafię stworzyć grafikę, zmontować video

Szacun :D

Siema

• Lubię to! 1

sygna.png

Siemka! Szanuje za otwartość :) 

Miłej zabawy!

Fototapeta Mroczny las - reWALLution.pl

• Właściciel

Witam Cię serdecznie! Matko ktoś jest tak stary jak ja (haha). Super przywitanie, zaciekawiłeś mnie swoją osobą. 

Mam nadzieje, że się poznamy i miło spędzisz z Nami czas. :)

• Lubię to! 1

sygna-malina.png

qlU3lUK.gif

• Właściciel Serwera

Cześć!😉

• Właściciel

Witam i życzę udanego pobytu wśród Maliversów! 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.