Spr!ncik Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Witam i zegnam. Gwarantuje wam, ze na noc mozecie szukac innych serwerow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creating. Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Essa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Tysiek Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Właściciel Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Elko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yves Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
◦вℓα¢к σя ωнιтє◦♥ Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Żal mi cie Nara. Hahah "Witam I Żegnam " A kto ty jesteś ?Ale dobra 3maj się ...A ta Gwarancja to Na co Skoro Mamy Serwery ,,, Idź dorośnij I wróć ♥ ♥ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Administrator Pyskata Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Junior Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Trzymaj się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczuuu Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Cya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RóżowyJednorożec Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Nikomu nie będzie szkoda po stracie takiego "admina", grałeś tu chyba dla rangi i że jak ktoś ci odpyskuje to możesz dać banika, śmieszne Dowiedz się na czym polega taka rola i dopiero się za to zabierz. A z tekstem "na noc szukajcie nowych serwerów" to idź do kolegów, twoje zdanie każdego interesuje tak bardzo, że aż wcale. Jak masz dawać bany z dupki, nie sprawdzać odpałów, to skończ najlepiej z cs'em,, bo jesteś żałosny człowieczku. A wiesz co najśmieszniejsze w tym jest? To, że pisałeś "gralibyście tyle co ja, to byście wiedzieli kto gra odpalony a kto nie" no śmiech na sali i forum, masz zgłoszenie to lecisz na specta, nawet jak sprawdzałeś i robiłeś ss'y już tej osobie. Narty. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spr!ncik Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Nikomu nie będzie szkoda po stracie takiego "admina", grałeś tu chyba dla rangi i że jak ktoś ci odpyskuje to możesz dać banika, śmieszne Dowiedz się na czym polega taka rola i dopiero się za to zabierz. A z tekstem "na noc szukajcie nowych serwerów" to idź do kolegów, twoje zdanie każdego interesuje tak bardzo, że aż wcale. Jak masz dawać bany z dupki, nie sprawdzać odpałów, to skończ najlepiej z cs'em,, bo jesteś żałosny człowieczku. A wiesz co najśmieszniejsze w tym jest? To, że pisałeś "gralibyście tyle co ja, to byście wiedzieli kto gra odpalony a kto nie" no śmiech na sali i forum, masz zgłoszenie to lecisz na specta, nawet jak sprawdzałeś i robiłeś ss'y już tej osobie. Narty. Ty jaki Cwany jestes ale szkoda ze tylko na forum probujesz ponizyc ? hahah Nie no wlasnie takie pychy motane tu graja i to nie ma sensu.. Aha dobra wiem na przyszlosc jak 5osob zglasza to 5x banwoac trzeba hmm a jak dostal perma to kogos o podobnym nicku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
◦вℓα¢к σя ωнιтє◦♥ Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Ty jaki Cwany jestes ale szkoda ze tylko na forum probujesz ponizyc ? hahah Nie no wlasnie takie pychy motane tu graja i to nie ma sensu.. Aha dobra wiem na przyszlosc jak 5osob zglasza to 5x banwoac trzeba hmm a jak dostal perma to kogos o podobnym nicku? idź już jak się zegnałeś 3maj się i nie odpisuj tutaj żegnam cię ♥ ♥ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
✘ Shazaa 歌 長 沙 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Pa, pa Miło się z Tobą grało. Przynajmniej przez jakiś czas, później już tylko pokazywałeś na co Cię stać swoim dziecinnym zachowaniem, wyzwiskami i groźbami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprint Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 w sumie cie nie znam ale czytając skargi na ciebie to nie będę tęsknił także sajonara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mloda Krew Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Premium+ Radek. Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Premium+ Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Hej Ho, Zrywasz dorodną Malinę, w ustach czujesz jej smak. Maliną zostań CZERWONĄ👑 Maliną zostań o tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vequu Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 nq "Tato ja wyjdę na ludzi, pokaże tylko, że można muzycznie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spr!ncik Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Nikomu nie będzie szkoda po stracie takiego "admina", grałeś tu chyba dla rangi i że jak ktoś ci odpyskuje to możesz dać banika, śmieszne Dowiedz się na czym polega taka rola i dopiero się za to zabierz. A z tekstem "na noc szukajcie nowych serwerów" to idź do kolegów, twoje zdanie każdego interesuje tak bardzo, że aż wcale. Jak masz dawać bany z dupki, nie sprawdzać odpałów, to skończ najlepiej z cs'em,, bo jesteś żałosny człowieczku. A wiesz co najśmieszniejsze w tym jest? To, że pisałeś "gralibyście tyle co ja, to byście wiedzieli kto gra odpalony a kto nie" no śmiech na sali i forum, masz zgłoszenie to lecisz na specta, nawet jak sprawdzałeś i robiłeś ss'y już tej osobie. Narty. Ale nastepny burak klamie heh sprawdz dokladnie temat napisalem wiem kto nie jest odpalony barzancie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi