MrDziadek Postów: 37 Reputacja: 37 Grupa: Użytkownik Czas: 9g 13m 33s Opublikowano 10 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Dawno m nie tutaj nie było ale tak dla zachęty stary adminek przyszedł serio stary :D hah Pamiętacie jeszcze tą reklame co zmontowałem ? Prosił bym o lajka i udostępniajcie wam się przyda bo wiecie reklama ładnie zrobiona bardzo się starałem ! Pozdrawiam wszystkich ludzi. Bo te forum jest robione z sercem! Możliwe że w późniejszym czasie zrobie serwer z znajomym tutaj bo kiedyś mieliśmy serwerek tutaj jak ktoś pamiętał nazywał się "Potwory kontra Ludzie" czy coś w tym stylu zapomniałem dawno to było ale ludzi na takim serwerku grało dużo i na najtańszej reklamie dużo było za 20zł kupiliśmy reklame a po 2 dniach serwer stał pełny cały czas więc popyt na tego moda jest. Bardzo z pawełkiem pracowałem nad tym serwerem a w szczególności paweł czego bardzo z góry mu dziękuję. Jeżeli będzie okazja w wakacje a wpłacę nad zrobieniem paczki jak i serwera całego gdzieś z 500 może więcej zł i zobaczymy jak to pójdzie oczywiście wszystko leci na cs-maliver jeżeli przyjmą. No to na tyle o starym dziadku miło było powspominać czasy serwera/serwerów lecz zmykam dalej w moją podróż ale wrócę tutaj obiecuję <3 PS - Tutaj mój filmik dzięki wielkie że to przeczytałeś/aśhttps://www.youtube.com/watch?v=OecuNPZl_Jk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martyn. Postów: 3,1 tys. Reputacja: 3,2 tys. Grupa: Przyjaciel Inne: Użytkownik Czas: 41d 9g 44m 52s Opublikowano 10 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Chyba już tu byłeś. Nie musisz za każdym razem, gdy wrócisz na forum pisać powitania. No ale cześć. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrDziadek Postów: 37 Reputacja: 37 Grupa: Użytkownik Czas: 9g 13m 33s Opublikowano 10 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 3 godziny temu, Karol. napisał: Chyba już tu byłeś. Nie musisz za każdym razem, gdy wrócisz na forum pisać powitania. No ale cześć. To że byłem nie znaczy że nie moge sie przywitać ziomuś 😕 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sloneczko :D Postów: 845 Reputacja: 616 Grupa: Dziewczyna Czas: 13d 14g 10m 2s Opublikowano 10 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Cześć 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fundator sebol~ Postów: 4,1 tys. Reputacja: 3,6 tys. Grupa: Fundator Inne: Premium+ Dziadek Mróz Maniak CSM Użytkownik Opublikowano 10 Maja 2020 Fundator Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.exe MIX Postów: 6,7 tys. Reputacja: 3,5 tys. Grupa: Rcon CS 1.6 [MIX] MIX Inne: Przyjaciel Użytkownik Czas: 24d 19g 28m 15s Opublikowano 10 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Siema 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martyn. Postów: 3,1 tys. Reputacja: 3,2 tys. Grupa: Przyjaciel Inne: Użytkownik Czas: 41d 9g 44m 52s Opublikowano 10 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 2 godziny temu, MrDziadek napisał: To że byłem nie znaczy że nie moge sie przywitać ziomuś 😕 Przeczytaj jeszcze raz moją wypowiedź i powiedz mi, gdzie napisałem, że nie możesz się przywitać? Napisałem, że nie musisz się witać i robić kolejny temat za każdym razem, gdy od nowa wbijasz na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Online Postów: 17,8 tys. Reputacja: 15,8 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 343d 20m 57s Opublikowano 10 Maja 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 No cześć! Fajnie, że wracasz. Nawet niedawno mijaliśmy się na serwerze. 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrDziadek Postów: 37 Reputacja: 37 Grupa: Użytkownik Czas: 9g 13m 33s Opublikowano 10 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 2 godziny temu, Malinaa. napisał: No cześć! Fajnie, że wracasz. Nawet niedawno mijaliśmy się na serwerze. 🙂 O hejka malinka hejka hejka 4 godziny temu, Karol. napisał: Przeczytaj jeszcze raz moją wypowiedź i powiedz mi, gdzie napisałem, że nie możesz się przywitać? Napisałem, że nie musisz się witać i robić kolejny temat za każdym razem, gdy od nowa wbijasz na forum. Sączmy tą dyskusje bo do niczego nie prowadzi kolego 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi