Siemka 0 Napisano 7 Kwietnia Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia Chciałby ktoś organizowane spotkania w real? Spotkania musiałby by być z miesiąc wcześniej zapowiadanie a godzina oraz miejsce na forum lub tydzień przed spotkaniem Temat spotkania będzie zależał od organizatora Myślę,że takie spotkania są dobrym pomysłem (sam byłem na jednym w lutym). Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peterukradmikontonapukawce 11 Napisano 7 Kwietnia Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia ja mg Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KidModerator dopemina 325 Napisano 7 Kwietnia KidModerator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia Jaka lokalizacja? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ksiaze Kubus. 2850 Napisano 7 Kwietnia Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia To sie nie uda xD Wszystko może być dogadane a koniec końców chuj z tego wychodzi 😄 2 I zanim coś napiszesz to się zacznij zastanawiać Czy w ogóle siedzisz w tym i czy to jest twoja sprawa. Bo jak nie to jeb*e ciebie, to i całą twoją grupę, Którą tworzy klawiatura, myszka, monitor, komputer. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mała_Wredna 127 Napisano 7 Kwietnia Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia Ja moge,ale gdzies na jesien z checia ^^ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Who Cares? 2329 Napisano 7 Kwietnia Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia Markety Real funkcjonują już jako Auchan więc popraw post : ) 3 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeMoN() Only DD2 1180 Napisano 7 Kwietnia Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia Zawsze możemy w Kauflandzie. 2 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Właściciel Malinaa. 9324 Napisano Sobota o 11:32 Właściciel Zgłoszenie Udostępnij Napisano Sobota o 11:32 Zawsze fajnie się spotkać ale nie ma się co oszukiwać jest to zależne od miejsca, dojazdu oraz wolnego bo nie każdy chodzi do szkoły i ma 2/3 miesiące wolnego. 😉 Już kiedyś próbowałam ogarnąć miejsce w środku Polski, aby każdy miał podobną odległość. Miało to być nad jeziorem, domki z miejscem na ognisko i innymi atrakcjami. 😉 1 1 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
v1p3r 544 Napisano Poniedziałek o 00:08 Zgłoszenie Udostępnij Napisano Poniedziałek o 00:08 Takie spotkania fajna sprawa, no tylko tak jak powiedziano nie każdy ma na to czas, czasem coś komuś wypadnie itd . Myślę jednak, że warto sprawę przemyśleć i dla takich na prawdę zdecydowanych warto coś takiego zorganizować . 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi