Skocz do zawartości

Rekrutacja na admina

Kamilek2001Xd

Rekomendowane odpowiedzi

Imię:Kamil
Nick:LOGIC
Link do gametrackera: mam oklo  8-7 h a wyslac nie mg bo cos mi sie z gammetrucker dzieje nie wiem co 
Dlaczego chciałbyś zostać Adminem?:Chcilabym weprzec serwer jak i finansowo tak i z dobrym podejsciem do admina  mysle ze nadaje sie poniewaz bylem na 4 serwerach adminem i mialem nawet swoj  serwer cod mod ale nie wypalil bo bylo brak czasu ale sadze ze nadaje sie na to stanowisko i chcialbym poznac cala administracje i oczywiscie pozdrawiam Tyska  :<3 
Mikrofon(TAK/NIE):oczywiscie ze tak 
Czy miałeś kiedyś Admina?:Tak na 4 serwerach 
Czy umiesz obsługiwać Menu Admina?:Tak 
Znajomość Komend AMXX?(0-10):6
Akceptujesz regulamin? (TAK/NIE):Tak
Coś o sobie:Jestem kamil mam 23 lata jestem mila osoba pomocna chcialbym zostac adminem pod wzgledem pomocy milej atmosferki ktora oddaje  duzo kulturki nie lubie sie kłocic rozwiazuje problemy pierw ostzerzeniem potem kickiem na ogarniecie sie wiec jestem w stanie skadki placic i chciałbym zosstac adminem i poznac  cala administracje  mam kontakt do sb fb,dc.Mysle ze sie zgodzicie przyjac mnie na takie stanowiso pozdrawiam kamil 🙂
Płatność:Tak 

• Lubię to! 1
  • WTF? 2

• UnBan Team

twoje gt - https://www.gametracker.com/player/LOGIC/193.33.176.193:27015/ :3930_PresidentSleeper:

spacer.png

Niby grasz ale osobiście ani razu cię nie widziałem może dlatego że 3 dni przerwy miałem i nie było mnie po prostu.

- brak spełnionego wymogu 15h, masz ledwo 10h a grasz już tydzień na serwie xD, poza tym to gt nie powala zbytnio.

-/+ amxx but dla admina dużo nie trzeba wystarczy sobie binda jebnąć na amxmodmenu i elo.

Szczerze jestem na nie, jak dla mnie to za szybko jest to twoje podanie, gracze wgl'e cie znają cosik tego? bo ja osobiście nie.

• Lubię to! 2

dark,en,badge,bg-000000

• Vice Mister Wakacji 2024

Jestem totalnie na Nie. 
Podanie wygląda jak wyjęte z dupy…. 
w wymogach na admina pisze jak wół 15h minimum przegrane na serwerze… To nie jest szybka rekrutacja na admina że można przymknąć oko.

Twoja składnia zdań jest na poziomie ludzi z podstawówki. 

• Lubię to! 2
  • WTF? 1

b

NIE

- GT, jak Ci nie działa to masz tsarvar.. (mógłbym znaleźć Twoje ID ale za bardzo nie chce mi się :fishing:), 

- godzinki,

-/+ AMXX,

-/+ Doświadczenie, niby mało ale lepszy rydz niż nic (chyba, że to serwer dla znajomych a nie z jakiejś sieci to inna para kaloszy)

33 minuty temu, Kamilek2001Xd napisał(a):

chciałbym zosstac adminem i poznac  cala administracje

Wystarczy napisać do Tysiek , co u Niego, czy jest chętny na bliższą znajomość i już poznałeś całą administrację. :1314-kekw-holup:

Chcilabym weprzec serwer jak i finansowo tak

https://sklep.cs-maliver.pl/

Mysle ze sie zgodzicie przyjac mnie na takie stanowiso

Nie zgadzam się, i ch*j, już masz mniejsze szanse na przyjęcie. :2236_keka:

EDIT bo OP to jest agent 

Tysiek weź nawet tego nie czytaj i odrzuć z miejsca te podanie. Chłop co się wypowiada we własnej aplikacji, no było kłamane w wieku ewidentnie i jest -10 posiadane. :5658_kekw:

Edytowane przez notHappy.
edit bo mnie pojebie z tymi ludźmi xd
Malinaa. ,

Nie uzywaj koloru czerwonego oraz nie przesadzaj w formatowiu tekstu. 🙂

• Haha 1
  • Super! 2

dark,en,badge,bg-000,badges,games

mam doswiadczenie nikt nie narzekał jak mialem admina i bylo wszystko wporzadku ale przez to ze czasu nie mialem to nie dawalem rady tej roli pełnic ale coz nie zgadzacie sie to trudno sie  mowi 😞 przykro troche 

I własnie nie gram na innych serwerach niz ten teraz od tygodni nonstop sie staram grac 

A moge nowe rekru napisac  i poprawic je całkowicie  ? albo jak spełnie te warunki 15 h przegranych /

Mrs.Fuksiara ,

Kolejny post będzie warn. Łącze posty.

• WTF? 3

• Przyjaciel

Ja chłopaczka kojarzę, aczkolwiek póki co widziałem to serwer sam banuje wszystkie odpały (chyba że liczymy boty jako odpały :wytyfy:)

Póki co nie potrzebny jest admin, a jak sam zauważyłeś nie spełniasz minimum godzin aby go dostać.

Chcę, aby serwer się rozwijał, ale zbyt pochopnie złożyłeś te podanie mistrzu kierowniku budowy :okat:

• Lubię to! 1

• Właściciel Serwera

Myśle, że aktualnie serwer nie potrzebuje dodatkowych adminów, bo nie ma aż tyle graczy do pilnowania, gdy będzie taka potrzeba na pewno otworze szybko rekrutacje i wtedy będę przyjmował.

Na ten czas odrzucam, ale dzięki za złożenie podania i chęć bycia nim.

xbdgMJW.png

• Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.