Właściciel Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Malinaa. Postów: 17,9 tys. Reputacja: 15,8 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 344d 8g 42m 54s Opublikowano 13 Marca 2017 Właściciel Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Cześć! Mieliśmy mały zastój z wywiadami dlatego postanowiłam jakoś wziąć się do pracy i tutaj pomóc! W dzisiejszym wywiadzie mam zaszczyt Wam przedstawić Opiekuna 4Mapsa @Steve-O. Miłego czytania. @Malinaa. Witaj! Na wstępie dziękuję, że zgodziłeś się na udzielenie odpowiedzi na kilka pytań do wywiadu! Proszę przedstaw się pokrótce. @Steve-O Na imię mi Dawid, mam 26 (w czerwcu już 27) lat. Pochodzę z pięknego miasta, które zwie się Tarnowskie Góry (Śląsk). @Malinaa. Powiedz Nam coś więcej o swojej miejscowości. Gdzie i jak spędzasz swój wolny czas? @Steve-O Cóż mogę powiedzieć... Dokładnie to mieszkam na 'przedmieściach' Tarnowskich Gór (Repty Śląskie, trochę wieś). Okolica jest bardzo piękna, dużo ciekawych miejsc jak sztolnie, zabytkowa kopalnia srebra no i hałdy, na których bardzo dużo wolnego czasu przebywam jeżdżąc wyczynowo na rowerku. @Malinaa. O, super sprawa. Startowałeś kiedyś na jakichś rajdach? Masz jakieś swoje małe sukcesy na koncie? @Steve-O Niestety nic 'profesjonalnego' , parę zawodów amatorskich, w których nie zająłem podium. Największym moim sukcesem (osobistym) jest zjazd z Czantorii. Mam w planach w przeciągu max 3 lat (do trzydziestki) pokonać jakąś gore kanadyjska. @Malinaa. Możesz Nam coś więcej powiedzieć o zjeździe z Czantorii? Jak do tego doszło? @Steve-O Było to moim marzeniem od około 18 roku życia, ale niestety nie było mnie stać na rower, który by mi na to pozwolił. Nie ma co ukrywać, jest to drogi sport. Zjazd zaliczyłem na rowerze wart około 15-17 tys. zł. Pożyczony od kolegi, który jest zawodowcem. Jeśli ma się okazję to czemu nie skorzystać?! Fakt, faktem było bardzo ciężko przełamać się do 'startu', ale lubię adrenalinę i dzięki temu wiele kości już połamałem. @Malinaa. Mam nadzieje, że zawsze będziesz w 1 części! Masz jeszcze jakieś inne pasje/hobby? @Steve-O Oj, na to bym nie liczył. Bardzo często coś lamię, wybijam, skręcam. Jeszcze jakieś dwa lata temu skończyłem przygodę z jazdą na deskorolce. Teraz pozostaje tylko rower i muzyka. Nie wyobrażam sobie dnia bez muzyki! Na chwilę obecną jest to tylko słuchanie, ale jeszcze dwa lata temu (może 3) bardzo siedziałem w produkcji muzyki (głowie hip hop, ale tez i DnB). Grywałem w klubach, ale niestety taką popularniejszą muzykę (oczywiście jak już wszyscy porobienie to można było grac swoje ;)). @Malinaa. A jaki typ muzyki lubisz posłuchać na co dzień? Polecisz nam jakąś piosenkę? @Steve-O Ostatnio to głównie tylko polski lub zagraniczny rap. Linków nie będę podawał, bo można sprawdzić w dziale ' Zainteresowania'. Postanowiłem wrzucać regularnie jedna nutkę dziennie (nie tylko do hh). Mam nadzieję, że będziecie sprawdzać. @Malinaa. To ciekawskich zapraszamy do działu. Lubisz oglądać filmy? Myślę, że jak każdy tak. Jaki film i dlaczego go lubisz? @Steve-O Oj, co do filmów to trafiłaś dobrze. Bardzo uwielbiam oglądać filmy. często wracam do Se7en, Fight club, czy tez nawet do Piratów z karaibów. Oglądam filmy co do własnego humoru. Może to być scooby doo, a po 3 h obejrzę 'Lśnienię'. @Malinaa. Możesz nam teraz powiedzieć czy masz jakieś marzenia, które spełniłeś, oprócz jazdy wyczynowej na rowerze? @Steve-O Głównym marzeniem właśnie był zjazd z Czantorii. Innymi marzeniami było dać coś od siebie dla polskiej sceny hiphopowej (a dokładniej Katowickiej). Jako tako to marzeń nie mam, ponieważ żyje z dnia na dzień. Wiadomo, ze każdy chciałby trafić w totka. Na chwilę obecną to myślę tylko o tym, ze jestem coraz starszy i przydałoby się jakieś ustabilizowanie życiowe. @Malinaa. Przy jakich zajęciach odprężasz się i zapominasz o własnych problemach? @Steve-O Pewnie wyda Wam się to dziwne, ale najbardziej luzyje się przy pierwszym podejściu do nowego zjazdu na rowerze. Drugi motyw to po pracy usiąść w fotelu i przez 30 minut słuchać sobie muzyki. Jest i trzeci motyw, ale niestety jest nielegalny. @Malinaa. Aaa, rozumiemy. Jeżeli miałbyś możliwość wyjechać, jakie miejsce byś wybrał do zwiedzania, spędzenia miło czasu? @Steve-O Ibiza! Jednak nadal dżemie we mnie duch imprezy. @Malinaa. Bardzo dobrze! Teraz przejdźmy trochę do świata gier. Kiedy zaczęła się Twoja przygoda z CS? @Steve-O O kurcze. nie pamiętam już, ale grało się w kafejkach w cs 1.3, później już u siebie w cs 1.5. No i przyszła kolej na cs 1.6. W CS 1.6 dosyć dużo osiągnąłem w lidze ESL, no ale niestety życie prywatne stało się ważniejsze. Bardzo dużo grałem też w cs 2d, gdzie bylem w teamie, który osiągnął mistrza Polski. Miałem sporą przerwę w grze, ale myślę, że daje radę. @Malinaa. Niestety, są rzeczy ważne i ważniejsze. Jak to się stało, że znalazłeś się na Maliver? Zbieg okoliczności czy ktoś Ci polecił sieć? @Steve-O Po prostu zbieg okoliczności. Jak już pewnie wszyscy wiedzą, uwielbiam klasyke cs'a. Nie lubię serwerów typu aim_map. Przypadkiem znalazłem serwerek 4Maps no i jak widać polubiłem go. Każdemu polecam ten serwer! Co do sieci to zatrzymał mnie nie tylko serwer, ale i ludzie. Mili, no i co najważniejsze w każdej sytuacji podają pomocną dłoń! @Malinaa. Polecam również! Masz już Opiekuna Serwera właśnie 4Maps, przedtem miałeś tam admina. To wszystko co chciałeś osiągnać na sieci, czy jeszcze jakaś chęć na range? @Steve-O Powiem szczerze, że potoczyło się to wszystko bardzo szybko. Najpierw zaproponowano mi złożenie podania na admina, a długo nie było trzeba czekać i zaproponowano mi złożenie podania na opiekuna. Bardzo mnie to zdziwiło, ale dziękuje wszystkim za zaufanie. Narazie nie chce nic obiecywać, ale to nie koniec moich ambicji. Kto wie, może kiedyś administrator. Narazie skupie się na tym co mam, bo jak już zauważyliście to nie wyrabiam nawet z godzinami na serwerze (trochę zapracowany). @Malinaa. Powiedz Nam co uważasz na temat Administracji forum, wyrabia się ze wszystkim? @Steve-O Pfff, wyrabia?! Oczywiście, że daje radę! Przyznam się bez bicia, ale nie jestem na bieżąco z całym forum (oprócz działów administracyjnych i 4Maps), ale jakoś nikt nie narzeka na bałagan więc wielkie propsy dla moderatorów i adminów! @Malinaa. No to chyba będę musiała Ciebie zbić! Kogo uważasz na forum za najbardziej pomocną, wkurzającą i wesołą osobę? @Steve-O Trudne zadałaś mi pytania. Nie to żebym się podlizywał, ale za te pomocne osoby to uważam Ciebie (Malina) , Sysię, hanq6. Tysiek, Różyk (była mała spinka, ale i tak mi pomoże jak trzeba), (pewnie kogoś pominąłem). Nikt mnie tu nie wkurza, bo ciężko jest mnie zdenerwować :). Co do wesołej osoby to niestety nie mam faworyta.@Malinaa. Miło! Powiedz mi skąd pomysł na Twój nick? @Steve-O Pewnie nie każdy kojarzy program 'Jackass', ale występuje w nim osoba o ksywce Steve-O. Zwariowany typek, który robi debilnie głupie misje. Troszkę się z nim utożsamiam. Troszkę wariat ze mnie.@Malinaa. Już kończymy wywiad, bo i tak trwa długo, trochę Cię pomęczyłam. Chcesz na koniec kogoś pozdrowić? @Steve-O Cieszy mnie to, ze w ogóle zostałem wzięty pod uwagę. Kogo mogę pozdrowię? Mame? Tate? Babcie? Po prostu pozdrawiam wszystkich, którzy udzielają się dla sieci no i tych, którzy nie raz mi tutaj pomogli. Również całą administrację, bo kawał dobrej roboty robi. @Malinaa. Bardzo Ci dziękuję za poświęcenie mi czasu. Bajo! Dziękuję za uwagę! Liczę na krytykę oraz pozytywne opinie! 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papito Postów: 874 Reputacja: 1,4 tys. Grupa: Zbanowany Czas: 1d 23g 36m 21s Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Wywiad miły dla oka mało co czytam te wywiady, ale ten wyjątkowo estetycznie wygląda więc nawet się skusiłem przeczytać leci plusik! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różyk Postów: 1,6 tys. Reputacja: 1,8 tys. Grupa: Przyjaciel Czas: 7d 12g 21m 40s Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Wreszcie jakieś świeże bułeczki. Fajnie ułożone pytania, nie ma drążenia jednego tematu przez x pytań. Podoba mi się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewka Postów: 826 Reputacja: 659 Grupa: Dziewczyna Czas: 3g 50m 32s Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 4 godziny temu, Malinaa. napisał: Kogo mogę pozdrowię? Mame? Tate? Babcie? Udane! Przyjemny wywiadzik! Troszkę mnie irytuje ilość emotek. Proponuje zupełnie ich nie umieszczać w wywiadzie... i bez tego można porozmawiać na czilku. W sumie jedyne do czego bym się przyczepiła! Fajnie, że wywiady ruszyły. Plusior zasłużony oczywiście zamaszerował. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opa. Postów: 143 Reputacja: 252 Grupa: Zbanowany Czas: 1g 37m 34s Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Łap +, dużo się o tobie dowiedziałem Steve 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geralt z Rivi Postów: 3,3 tys. Reputacja: 2,5 tys. Grupa: Maniak CSM Inne: Typer VIP Donator Użytkownik Czas: 27d 15g 50m 34s Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Malina zmień profesję zje*** wywiadzik ja mogę być następny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Pyskata Postów: 1,2 tys. Reputacja: 8,2 tys. Grupa: Zasłużony Inne: Premium Dziewczyna Czas: 155d 7g 35m 56s Opublikowano 14 Marca 2017 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 No, no kochana postarałaś się a ta grafika "wywiad by Malinaa" profeska Nie ma do czego się tak naprawdę przyczepić, wszystko ideolo! Dziękuję Steve za docenienie mnie, buziole! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Administrator Mrs.Fuksiara Postów: 6,9 tys. Reputacja: 4,9 tys. Grupa: Junior Administrator Inne: Redaktor Naczelny Redaktor FanPage Właściciel Serwera Donator Dziadek Mróz Dziewczyna Czas: 92d 16g 37m 27s Opublikowano 14 Marca 2017 Junior Administrator Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Fajnie się czyta. Postarałaś się. ! Fajne pytania i odpowiedzi :DD Oby tak dalej 1 12MAPS/FFA 193.33.176.51:27085 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frytA Postów: 5,4 tys. Reputacja: 4,9 tys. Grupa: Zasłużony Inne: Donator Dziadek Mróz Mikołajek Użytkownik Czas: 48d 18g 27m 13s Opublikowano 15 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Malinka ze mną też przeprowadzisz? Tak jak kiedyś? ( ponad 5-6h XD) Co do wywiadu, to fajnie się go czyta, przynajmniej dowiedziałem się kilku rzeczy 1 // *DEAD* Hrabia Monte Christo : fryta odjebany ... *DEAD* Hrabia Monte Christo : fryta odpalona kurwa na 1000 procent // [VIP] yoroshi ~~ : ten fryta to pojebany co wejdzie to opor. // [Gold Nova I] Turrok: fajnie odpalony jestes 😄 przez sciane nie widzac mnie dajesz mi glowe [Gold Nova I] Turrok: niezle ci celownik lata xd 'Turrok' dostal bana na '4 tygodni i 2 dni'. Powod: 'Aim' // Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Who Cares? Postów: 2,9 tys. Reputacja: 2,9 tys. Grupa: Donator Inne: Użytkownik Czas: 18d 19g 29m 34s Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 To i ja sie wypowiem. Miło, że zostałem wzięty pod uwagę i muszę przyznac, że bardzo profesjonalne podejście Malinka ma jeśli chodzi o wywiady Fajne pytanka zadała. Kawal dobrej roboty z jej strony. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Postów: 17,9 tys. Reputacja: 15,8 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 344d 8g 42m 54s Opublikowano 18 Marca 2017 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi