Rabarbar Postów: 0 Reputacja: 1 Grupa: Świeżak Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Twój nick: Rabarbar Steam id lub IP: 'STEAM_0:0:77441158' Serwer: only DD2 Data bana: 18.03.2017 około 19 Powód bana: ? Screeny, lub demko (spakowane w paczkę .rar i wrzucone na hosting): http://www35.zippyshare.com/v/on7AoNgg/file.html Opis sytuacji: Jakiś admin nie wiem dlaczego zrobił mi ssy, mimo że gram na tym serwerze dość długo i posiadam konto steam. Nie rozumiem z jakiego powodu admin zrobił mi ssy, dlatego że go zabiłem i się zdenerwował?? Proszę o wyjaśnienie i następnym razem dokładniejsze sprawdzenie osoby, której daje się bana, ponieważ tylko straciłem czas i ochotę na granie na Waszym serwerze. Mam nadzieję, że następnym razem się to nie powtórzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papito Postów: 874 Reputacja: 1,4 tys. Grupa: Zbanowany Czas: 1d 23g 36m 21s Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Miej na uwadze, że admin może każdemu zrobić kontrolne screeny jeżeli nie jest pewny gracza. Nikt Ciebie kolego na siłę nie trzyma. Są różne wspomagacze, dla przykładu - modele ESL, mogłeś je mieć, screeny nie ujawniają tylko wh. UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papito Postów: 874 Reputacja: 1,4 tys. Grupa: Zbanowany Czas: 1d 23g 36m 21s Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Zostałeś odbanowany! Zapraszamy do gry! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi