mano1920 Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Piszę z takim problemem bo nie wiem czy tylko mi się tak dzieje ale nie ładuje mi admina stało mi się tak raz ale teraz zdarza się tak co mapę nie wiem czy ktoś ma podobny problem jeśli tak niech się wypowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S A D B O I Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Zobaczę jak będę w domu. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Opublikowano 22 Września 2017 Właściciel Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Wczoraj było to już naprawione, jeżeli błąd jest z dzisiaj to znowu będzie trzeba zobaczyć co tam się stało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szaq Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 może masz config ustawiony na tylko odczyt i po każdym wyjściu z serwera czy csa resetuje ci do ustawień fabrycznych ... próbowałeś wpisać setinfo jak nie miałeś admina ? bo raczej żadna flaga nie daje uprawnien na 1 mape Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Tysiek Opublikowano 23 Września 2017 Właściciel Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 Wyskoczył błąd, naprawiony został już wczoraj. //cls. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi