Mateusz. Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Czeeść Mam na imię Mateusz, mam obecnie 15 lat (mimo, że na tyle nie wyglądam), bo każdy mi to mówi. Pochodzę z Działdowa, ale mieszkam w Warszawie. Moim hobby na co dzień jest taekwon-do I.T.F w skrócie "koreańska sztuka samoobrony". W taekwon-do mam obecnie czarny pas II dan. Na sieć przyszedłem przypadkowo, aczkolwiek grałem na pewnym serwerze. Bardzo mi się spodobało, więc zawitałem . Na razie to chyba tyle, 3majcie się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Opublikowano 9 Października 2017 Właściciel Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Dłuuuugiego pobytu, cześć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi0988 Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Siemka Mati Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ireczek Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Siema. Co słychać chłopaku w wielkim moeście? Bo ja gazet nie czytam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrs.Fuksiara Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DestruktoR Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Eloszka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Burdavsky Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LALA Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koks5 Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi