Właściciel Malinaa. Opublikowano 11 Października 2017 Właściciel Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Chyba nie muszę tłumaczyć na czym polegają wybory na oraz ! Każda chętna osoba, która chce zgłosić swoją kandydaturę musi wstawić pod tematem swoje zdjęcie zgodnie z wzorem: Imię: Wiek: Coś o sobie: Zdjęcia (max3): Zdjęcia wstawiamy do 22.10. Aby wybory się obyły musi być przynajmniej 6 kandydatek i kandydatów do tytułu. Następnie odbędą się wybory gdzie każdy będzie mógł oddać głos na swoją kandydatkę/kandydata. Unikalna ranga na forum oraz Vip na wybranym serwerze na okres tygodnia! Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ringo Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Imię: Bartek Wiek: Za miesiąc 15 :D Coś o sobie: lubię grać na komputerze, moje ulubione przedmioty to j. niemiecki, historia, informatyka, jestem w jakiś sposób dziwny W pozytywnym/negatywnym sensie (niepotrzebne skreślić kappa) Zdjęcia (max3): Tak jak obiecałem <3 3 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazuś. Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Imię:Konrad Wiek:Za 17 dni 18 wiosen !! Coś o sobie:Jestem dosyć dziwną osobą, a zarazem pozytywnie walniętą Zdjęcia (max3): 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ireczek Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Imię:Irek Wiek:26 Coś o sobie: Hiszpania, Włochy, Austria, Portugalia, wyspy <3. Wódka, dym, bar. Pływanie, skoki, biczVB. Stare fury, cigaro, płaszcz. Czarne okulary. Tatoolover. Fishing, smażing, łomżing. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ania_aka_Tadzio Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Imię:Ania Wiek:15 Coś o sobie:Mam na imię Ania.Lubię słuchać muzyki. Mieszkam w województwie lubelskim. Często używam ,,XD,, Mam około 172 wzrostu , piwne oczy i ciemny blond włosy :D Jak widać na zdjęciach kręcone mam te włosy xd Zdjęcia (max3): 3 2 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manius94 Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Imię: Mariusz Wiek: 23 Coś o sobie: Mam bzika na punkcie piłki nożnej (Gram i oglądam), mam 184 cm wzrostu. Lubię chlebek, przyprawy i ciepłe flaczki u babci 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S A D B O I Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Imię: Jasiek Wiek: 22 Coś o sobie: Nie mam siły myśleć Zdjęcia: Spoiler Spoiler 4 4 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaa:* Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Imię: Agnieszka Wiek: 16 Coś o sobie: Mieszkam w województwie Lubuskim. Uwielbiam unihokej. Lubię poćwiczyć czasami. Kocham spać i jeść Zdjęcia: 2 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Opublikowano 22 Października 2017 Autor Właściciel Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Niestety temat budzi małe zainteresowanie, więc zamykam na jakiś czas wybory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi