Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. trzecia Postów: 555 Reputacja: 656 Grupa: Zasłużony Inne: Dziewczyna Czas: 4d 13g 17s Opublikowano 8 Lutego 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Dzień dobry ponownie, na moje pytania zgodził się odpowiadać @Radziu! Serdecznie zapraszam do czytania! T - Ja R - Radziu T - Witam Cię Radku bardzo serdecznie, a także was, drodzy czytelnicy. Twoje imię znamy, ale czy mógłbyś się nam przedstawić troszkę bardziej szczegółowo? R - Witam, tak jak wszyscy wiedzą, mam na imię Radosław oraz urodziłem się w 1996 roku. Cóż mogę powiedzieć o sobie...? Aktualnie pracuję, oraz mam dziewczynę, którą bardzo kocham. (To do wszystkich loszek, które do mnie gnają ) T - My wiemy Radziu, że jesteś BARDZO rozchwytywany przez wszystkie "loszki" na forum. Przejdźmy więc do konkretów, gdzie mieszkasz, jakiego rodzaju pracą się zajmujesz? R - Mieszkam około 40 km od Opola, jest to taka mała wieś. Z kolei ja sam jestem technikiem liniowym. Praca fajna, codziennie coś nowego, ale ta 4-brygadówka... Maskara. T - Ohohoho, 40 km od Opola? Czym zajmuje się technik liniowy i... co to jest brygadówka? R - Technik zajmuje się obsługą maszyn, które zwykły pracownik, jeśli mogę to tak nazwać, nie może obsługiwać. Dodatkowo, jeśli coś się zepsuje na linii produkcyjnej, to ja jestem wołany. Co do 4 brygadówki, to system 4 na 1, np. Cztery pierwsze zmiany, jeden dzień wolnego, potem cztery drugie zmiany, 1 dzień wolnego oraz nocki, ale po nocce mam 2 dni wolnego... na szczęście. T - Ooo, dziękuję, że nam to wytłumaczyłeś. Wspomniałeś, że masz dziewczynę. Jesteś bardziej typem introwertyka czy ekstrawertyka? Jak to się stało, że się poznaliście? R - Raczej introwertyk, śmieszna sytuacja z poznaniem jej. Wracałem po niezdanym teście na prawko do domu, niestety spóźniłem się na autobus. Moja przyjaciółka, która mieszka niedaleko zaproponowała mi herbatkę, ponieważ do następnego autobusu miałem 3 godziny, a był to styczeń więc było bardzo zimno. Poszedłem do niej i poznałem jej siostrę, Laurę. Zakochałem się od pierwszego wejrzenia, minęły dwa lata i dalej czuję do niej to samo. T - Miłość od pierwszego wejrzenia powiadasz. Jak byś określił samo słowo miłość? R - To stan kiedy martwisz się o kogoś bardziej niż o siebie. Te stwierdzenie zawsze mi się podobało i go używam, bo w sumie jest prawdziwe. T - Ładnie opisane. Czy wiążesz przyszłość ze swoją dziewczyną? Macie już jakieś plany na przyszłość? R - Myślę, że tak. Kocham ją, ufam bezgranicznie, ale ona jest zazdrosna o każdą dziewczynę na forum. Myślę, że jak kiedyś pokaże jej pierścionek to się zgodzi, zresztą jak każda loszka haha. T - Uważasz, że to przeznaczenie, iż spotkaliście się wtedy w domu twojej przyjaciółki? Wierzysz w nie w ogóle? R - Ciężko mi odpowiedzieć na to pytanie, jestem ateistą, który wie co to znaczy. W miłość wierzę, ale w inne bzdety typu przeznaczenie już nie. T - Rozumiem, przejdźmy zatem do następnego pytania. Kim chciałeś zostać w dzieciństwie? R - Nie potrafię sobie przypomnieć, kim chciałem zostać w dzieciństwie, ale pamiętam, że miałem zabawkową straż pożarną, więc może strażakiem. T - Skoro chciałeś być strażakiem, najpewniej w takim razie, twoją ulubioną bajką był wszystkim nam dobrze znany Strażak Sam? R - Nie, to był Bob Budowniczy.T - Byłam blisko w każdym bądź razie. Najciekawsze wspomnienie z dzieciństwa? R - Miałem kiedyś przyjaciółkę z dzieciństwa, która wyjechała do Niemiec. Przy rozstaniu mieliśmy po pięć lat, lecz kiedy miałem 10 lat, wróciła do Polski! To wspomnienie najbardziej pamiętam z szczeniackich lat. T - Była dla Ciebie zapewne jak rodzina. Nawiązując do rodziny, masz jakieś rodzeństwo? R - Mam dwie siostry. T - Starsze czy młodsze? Cieszysz się, że je masz czy raczej wolałbyś dwóch braci? R - Strasze, jedna ma męża i dziecko, druga narzeczonego. W sumie teraz to mi obojętne, raczej nieczęsto się widujemy, na szczęście! T - Widać, że kobiety są buntownicze! Przejdźmy teraz do tematu świata wirtualnego. Jak zaczęła się twoja przygoda z CS'em? R - Jeszcze za szczeniaka, grałem w csa i używałem mikrofonu, wiadomo piskliwy głosik i te sprawy, dostałem za to perma, zarejestrowałem się na forum i wywalczyłem ub. Potem wiadomo, przewijało się kilka sieci, potem na takiej jednej, nie istniejącej już, poznałem Przemka, pogadaliśmy, poszliśmy w dwie różne strony... Jednak po 2 latach odnaleźliśmy się na Maliversach! T - Przez jakie zdarzenie trafiłeś na CS-Maliver? R - O Stara, byłem na starej razem z Agatą, Różykiem, Kopią, generalnie połową Maliversów, Agata była modem, zresztą najlepszym na świecie, ale postanowiła odejść razem z fliverem. Stworzyli swoją sieć, o której nawet nie wiedziałem, a ja jako że wypalała się moja miłość do cs, po prostu przestałem grać i wchodzić na tamtą sieć. Po jakimś czasie, znów zachciało mi się grać, wszedłem na csetti, zobaczyłem DD2 CS-Maliver, pomyślałem "Wejdę, a co tam". Patrzę, opiekun @Malinaa. - URLOP, wchodzę na forum, a tam same znane mi mordki!T - Widzę, że dużo osób się tutaj zna. Mówisz, że znalazłeś jako pierwszy serwer DD2, ale jakie było twoje pierwsze wrażenie po przyjściu tutaj, na forum? R - "O ku*wa TheGenerat jest moderatorem". TheGenerat, czyli @PluszaQ. T - Zapewne dobrze Ci się rozmawia z PluszaQiem, a z kim najlepiej się dogadujesz na Maliversach? R - Z Pawłem się nie dogaduje, mój kumpel, ale się nie lubimy. Najlepiej, no nie wiem, nie chcę tutaj wymieniać, napisałbym Specter, ale on chyba focha ma. Kopia? Hmm... z nim bardzo mało piszę, bo radko jest. Już wiem, Kapiszczok mój kochany, z nim najlepiej! T - Lubisz wszystkich, zupełnie jak mój pies! Wszyscy znają Cię jako zielonka, dobrze czujesz się w roli moderatora? Uważasz, że spełniasz swoje obowiązki? R - Nawet 2 miesiące nie jestem zielony. Sądzę, że dobrze wypadłem w tamtym miesiącu, ale chyba nie każdy powie to samo o mojej pracy. T - Co z tego, że nawet 2 miesiące nie jesteś moderatorem, ważne, że się odznaczasz! Dlaczego postanowiłeś złożyć na niego podanie? R - Zawsze chciałem być moderatorem, ale byłem postrzegany jako agresor i tym podobne. Potem nadarzyła się okazja, gdy Kapi został sam. Myślę, że to tyle. T - Co sprawiło, że byłeś postrzegany jako agresor? Jak ty postrzegasz resztę administracji i co sądzisz na temat ich pracy? R - Nie wypowiem się na temat reszty administracji, myślę, że są rzeczy, które zostawię dla siebie. Kiedyś z dużą ilością osób miałem sprzeczki. T - Wzloty, kłótnie i upadki miał chyba każdy z nas. Czy jest jakaś inna ranga na forum, którą chciałbyś mieć? Jeżeli tak, powiedz nam, dlaczego akurat ta. R - Mam wszystko co chciałem, donatora, opiekuna serwera i moderatora. Teraz nic mi nie potrzeba, ale jeżeli powstanie ranga global moderator, to będzie mój cel! T - Global moderator powiadasz. Przejdźmy teraz do pytań związanych z twoim życiem. Jak wyobrażasz sobie siebie za 10 lat? R - Blondyn z bródką, dwoma dziećmi i moją dziewczyną przy boku! T - Rodzinka pełną parą. Czy masz jakiś cel w życiu? R - Każdy ma cel w życiu. Moim jest być bogatym. Wiem, że to płytkie, ale prawdziwe, bo stwierdzenie, że pieniądze szczęścia nie dają jest dla biednych, a ja chce być szczęśliwy i bogaty. T - Jak już będziesz piękny ( ), szczęśliwy i bogaty to co masz zamiar robić z tymi pieniędzmi? R - Zbierać je dla moich dzieci, oraz wydawać na wszystko, czego zapragnę! T - Widać, że rodzina jest najważniejsza w twoich oczach! Jaką rzecz chciałbyś zrobić przed śmiercią? R - Napluć wszystkim wrogom w twarz. T - Bojownik, grr. Masz aktualnie jakieś nałogi? Chciałbyś się z nich wyleczyć? R - Pale, to mój jedyny problem, ale nie mam zamiaru z nim walczyć, lubię smak papieroska. T - To w sumie dobrze, że lubisz, ale źle, że palisz. Kij ma dwa końce. Zakończymy to dwoma szybkimi pytaniami. Ulubiony kolor oraz ulubiona potrawa? R - Mój ulubiony kolor to niebieski, a ulubiona potrawa to żeberka z BBQ. T - Wspaniale, doszliśmy już do końca naszego wywiadu. Dziękuję za cierpliwość do mnie i za odpowiadanie na pytania przeze mnie zadane. R - Również dziękuję. To już koniec naszego wywiadu, bardzo dziękuję za przeczytanie go i zachęcam do zostawiania pozytywnych komentarzy! Nie miałeś jeszcze wywiadu? Jesteś starym wyjadaczem, lub nowym członkiem załogi? Żaden problem! Zgłoś się do mnie na PW w celu omówienia szczegółów, a ja postaram się Ci pomóc! Dziękuję, do zobaczenia i cześć! 7 1 4 - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczuuu Postów: 1,2 tys. Reputacja: 1,9 tys. Grupa: Zbanowany Czas: 1d 20g 52m 35s Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Radziu? Dawny troll jak dobrze pamiętam? Wywiad jak zawsze taki koktajl informacji, z którego można się wiele dowiedzieć o naszym ukochanym Radosławie. <3 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Public Enemy Postów: 652 Reputacja: 885 Grupa: Zbanowany Czas: 4d 8g 53m 57s Opublikowano 9 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Spoko loko. PLusik poleciał @Radziu nie mam focha nie peniaj! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Who Cares? Postów: 2,9 tys. Reputacja: 2,9 tys. Grupa: Donator Inne: Użytkownik Czas: 18d 19g 29m 34s Opublikowano 9 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Jak zwykle wszystko ladnie ogarniete no i troszke sie o Radku dowiedzialem. Plusik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boddy Postów: 0 Reputacja: 2 Grupa: Świeżak Czas: 1g 4m 47s Opublikowano 9 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Fajnie fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiadro.exe Postów: 16 Reputacja: 20 Grupa: Użytkownik Czas: 3g 23m 51s Opublikowano 9 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 fajny wywiad + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plejsy Babci Jadzi Postów: 242 Reputacja: 469 Grupa: Użytkownik Czas: 5d 3g 16m 52s Opublikowano 9 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 + leci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wspierający aRR V Online Postów: 3,2 tys. Reputacja: 3 tys. Grupa: Wspierający V Inne: Donator Przyjaciel Maniak CSM Czas: 55d 23g 6m 47s Opublikowano 10 Lutego 2018 Wspierający Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Swietnie, w ogole bardzo profesjonalnie do tego podeszłaś! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martyn. Postów: 3,1 tys. Reputacja: 3,2 tys. Grupa: Przyjaciel Inne: Użytkownik Czas: 41d 10g 32m 47s Opublikowano 10 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Supcioo ❤ leci plusik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi