Yuuki Postów: 433 Reputacja: 433 Grupa: Zbanowany Czas: 3d 2g 46m 41s Opublikowano 17 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Wymagania:1. Dobra znajomość ortografii i interpunkcji, + 2. Kulturalny język, porozumiewanie się bez wulgaryzmów i przekleństw, + 3. Kreatywność, + 4. Umiejętność przekazania informacji krótko zwięźle i na temat, +5. Minimum 17 lat. + Imię:Andżelika Wiek: 17 Staż na forum: Rejestracja-27 grudzień myślę ,że wystarczająco Doświadczenie: Posiadałam już redaktora na innej dosyć dużej sieci.Prowadziłam też stronę na fb. Czas jaki poświęcisz na zaglądanie na forum i FanPage'a: Na fb akurat spędzam większość życia ,więc na pewno dużo Na pewno mogłabym dodać tam coś od siebie np, tworzenie grafiki na wydarzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ten z problemami Postów: 0 Reputacja: 0 Grupa: Gość Opublikowano 17 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Na tak! +wymagania spełnia +aktywna +dobrze wykonuje swoja prace --> grafik +tylko brac! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Master YI Postów: 28 Reputacja: 66 Grupa: Zbanowany Czas: 21g 52m 24s Opublikowano 17 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Oczywiście że na tak +aktywna +jest dobrym grafikiem +ma wymaganie na + Nic dodać nic ująć 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrofaluwka Postów: 60 Reputacja: 124 Grupa: Użytkownik Czas: 8g 21m 34s Opublikowano 17 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 widać, że przykładna i pracowita dziewczyna:) jak najbardziej na tak! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Public Enemy Postów: 652 Reputacja: 885 Grupa: Zbanowany Czas: 4d 8g 53m 57s Opublikowano 17 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Jak najbardziej na TAK. Zaradna i dziarska . Da sobie radę na stanowisku. Byleby nie zaniedbywała roli grafika. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
safotnik Postów: 2 Reputacja: 11 Grupa: Użytkownik Czas: 1g 58m 56s Opublikowano 17 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Jestem na tak! + Wiek + Wymagania + Wykonuje swoją prace jako grafik bardzo dobrze to powinna sobie poradzić również i z tym stanowiskiem Pozdrawiam, Dawid! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzecia Postów: 555 Reputacja: 656 Grupa: Zasłużony Inne: Dziewczyna Czas: 4d 13g 17s Opublikowano 17 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Jestem na tak! Wszystko wyżej wymienione, powodzenia! - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magar Postów: 27 Reputacja: 68 Grupa: Użytkownik Czas: 7g 43m 31s Opublikowano 17 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Jestem na TAK +Wiek +Wymagania +Zawsze była dla mnie pomocna i miła Dziarskaa życzę Ci z całego serca powodzenia w tym podaniu, Magar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczuuu Postów: 1,2 tys. Reputacja: 1,9 tys. Grupa: Zbanowany Czas: 1d 20g 52m 35s Opublikowano 18 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 Sumienna dziewczyna. Ja jestem jak najbardziej na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Postów: 3,1 tys. Reputacja: 3,4 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 73d 18g 22m 21s Opublikowano 18 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 Na tak: + Wymagania + Na forum bardzo aktywna, na randze też sprawuje się dobrze + Doświadcze jest, warto powierzyć Andzi stanowisko https://steamcommunity.com/id/hunatoziomal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Who Cares? Postów: 2,9 tys. Reputacja: 2,9 tys. Grupa: Donator Inne: Użytkownik Czas: 18d 19g 29m 34s Opublikowano 18 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 Wszystkie plusy juz wymienione, a minusow nie widze. Moze bedzie sie wiecej dzialo na fp. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Postów: 17,9 tys. Reputacja: 15,8 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 344d 15g 36m 19s Opublikowano 19 Lutego 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Nie ukrywam, że przyda mi się pomoc. Nie zawsze mam pomysł czy chęci na kombinowanie, aby coś wrzucić. Dodatkowo mój lapek często strasznie muli przez facebooka i chęć ogarnięcia fanpage maleje. Powodzenia! Po odbiór rangi zapraszamy do działu: KLIK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi