Skocz do zawartości

MUZYKA

DAMON

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,sprawa wyglada tak,ze graczom znudzily sie piosenki,jest mozliwosc ich zmiany? Pisze bo mnie o to poprosili i sam tez chcialbym nowych.

To niech Ci  "gracze" wejdą na forum, podadzą jakie piosenki dokładnie by im pasowały i tyle, a nie że Malina będzie dodawać sama, a zaraz znowu ktoś napisze, że jemu nie pasują... 

SMW.jpg

Tak jak wyzej, jesli komus nie pasuje cos to wlasnie od tego jest forum. Czekamy na propozycje lub juz gotowe rs'y. Malina sie stara trafic rs'ami do kazdego, ale wiadomo, ze sa rozne gusta.
Jesli nastepnym razem bedzie Ci ktos zycie uprzykrzal na serwerze przez muzyczke to kieruj go na forum :)

18 godzin temu, Noizy napisał:

To niech Ci  "gracze" wejdą na forum, podadzą jakie piosenki dokładnie by im pasowały i tyle, a nie że Malina będzie dodawać sama, a zaraz znowu ktoś napisze, że jemu nie pasują... 

Noizy nie chodzi o to jakie,chodzi o to ze sie znudzily bo sluchaja tych samych ciagle

1 godzinę temu, Who Cares? napisał:

Tak jak wyzej, jesli komus nie pasuje cos to wlasnie od tego jest forum. Czekamy na propozycje lub juz gotowe rs'y. Malina sie stara trafic rs'ami do kazdego, ale wiadomo, ze sa rozne gusta.
Jesli nastepnym razem bedzie Ci ktos zycie uprzykrzal na serwerze przez muzyczke to kieruj go na forum :)

kierowalem ich na forum,ale mowili ze to ja jestem adminem i ja powinienem xd

Tu macie link do rsow ktore zrobilem.

http://www91.zippyshare.com/v/G0vqTAkB/file.html

Mam nadzieje ze chociaz czesc wybierzecie. W archiwum macie w pliku .doc tytuly. Nie sugerujcie sie numeracja, bo to z mojego starego serwera.

PS. CSK to skrot od dawnej serwerowni  juz nie istniejaca dobrych 5 lat wiec nie brac za promowanie.

Mam w zanadrzu jeszcze sporo starych rsow takich z roku 2011/12/13 wiec jak cos to sie do mnie odzywajcie to jeszcze co nie co podesle.

• Lubię to! 2

23 godziny temu, Guslik napisał:

Mam nadzieje ze chociaz czesc wybierzecie. W archiwum macie w pliku .doc tytuly. Nie sugerujcie sie numeracja, bo to z mojego starego serwera.

PS. CSK to skrot od dawnej serwerowni  juz nddddd

23 godziny temu, Guslik napisał:

PS. CSK to skrot od dawnej serwerowni  juz nie istniejaca dobrych 5 lat wiec nie brac za promowanie.

Mam w zanadrzu jeszcze sporo starych rsow takich z roku 2011/12/13 wiec jak cos to sie do mnie odzywajcie to jeszcze co nie co podesle.

ie istniejaca dobrych 5 lat wiec nie brac za promowanie.@Guslik 

dzieki wariacie

• Radek zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.