martyn. Postów: 3,1 tys. Reputacja: 3,2 tys. Grupa: Przyjaciel Inne: Użytkownik Czas: 41d 10g 32m 47s Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Imię: Karol Wiek: 11... Nick: Truskawke ? Link do banid:http://banid.pl/kto?to=0:0:44644714 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Starałem się wcześniej to i teraz nie odpuszczę! XD I jak najbardziej chcę pomóc w rozwoju serwerka i żeby grało więcej osób i przybywało nowych graczy :). Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: AWP'ki xd Dlaczego akurat tego serwera: Ostatnio znów zacząłem tam grać i podoba mi się tam :) Myślę że od nowa zacznę tam grę :) I będę jechał ludzi moją bm'ką :p Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Nie, ale szybko się uczę ;) Znajomość amxx i panelu (0-10): 3/4-10 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Oczywiście! Będę wpłaca tyle, ile będę mógł :) Coś o sobie: Czeeeeść, jestem Karol mam 11 lat :) mieszkam na wsi Rogoźnica i chodzę tam do szkoły. Lubię sport, głównie piłkę nożną, i jeżdżę na treningi do klubu sportowego Huragan Międzyrzec Podlaski :) Poza tym jestem miłym, spokojnym, kulturalnym i szczerym gościem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plejsy Babci Jadzi Postów: 242 Reputacja: 469 Grupa: Użytkownik Czas: 5d 3g 16m 52s Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Na nie. WIEK. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StaryBunny Postów: 506 Reputacja: 536 Grupa: Przyjaciel Czas: 1d 53m 8s Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD Dżizass, serio? Przez samą nazwę tematu, odbieram to podanie jako kpinę. Graj sobie lepiej w nogę w tym KS, a opiekę zostaw innym. Jestem na nie. Żeby nie było przypału to powodem jest wiek jak coś :X 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vequu Postów: 921 Reputacja: 1,1 tys. Grupa: Donator Inne: Użytkownik Czas: 11d 22g 42m 4s Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Na NIE: -wiek, -wsparcie finansowe XDDDDD (nie oszukujmy się - "Oczywiście! Będę wpłacał tyle, ile będę mógł". Ty będziesz mógł, czy twoi rodzice?). Wątpię, żeby 11-latek miał stałe przychody (poza kieszonkowym) -brak doświadczenia 1 "Tato ja wyjdę na ludzi, pokaże tylko, że można muzycznie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Public Enemy Postów: 652 Reputacja: 885 Grupa: Zbanowany Czas: 4d 8g 53m 57s Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Naprawdę.? Będę delikatny. Nie spełniasz wymagań 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Burdavsky GO MOD Postów: 610 Reputacja: 512 Grupa: Technik Serwera GO MOD Inne: Donator Maniak CSM Użytkownik Czas: 5d 19g 41m 1s Opublikowano 10 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Na nie : - wiek nawet mikrofonu nie możesz uzywać w tej grze XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wspierający aRR V Postów: 3,2 tys. Reputacja: 3 tys. Grupa: Wspierający V Inne: Donator Przyjaciel Maniak CSM Czas: 55d 22g 32m 37s Opublikowano 10 Marca 2018 Wspierający Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Ja Ci powiem szczerze ze pisales juz chyba z 10 rwzy podania i za kazdym razem ten sam powod.. Po prostu nikt nie zaufa 11 latkowi, przestan juz spamowac bo to sie robi nudne, jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yuuki Postów: 433 Reputacja: 433 Grupa: Zbanowany Czas: 3d 2g 46m 41s Opublikowano 10 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Nie 11 lat xD Mutacja xD Zero doświadczenia Jak 11 latek może być opiekunem serwera ?! Jeszcze ci włosy na nogach nie rosną ,więc o czym my tu gadamy xD Myślę ,że jednak do tej rangi trzeba być dojrzałym i odpowiedzialnym. 2 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papito Postów: 874 Reputacja: 1,4 tys. Grupa: Zbanowany Czas: 1d 23g 36m 21s Opublikowano 10 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 A ja jestem na tak, wiek to tylko liczba, na pewno przebijesz niejednego dorosłego!! DAJCIE MU KURŁŁŁŁAAA SZANSE!! żartowałem xd jestem na nie 2 1 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Who Cares? Postów: 2,9 tys. Reputacja: 2,9 tys. Grupa: Donator Inne: Użytkownik Czas: 18d 19g 29m 34s Opublikowano 10 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Moze i mlody, ale kazdy sie gdzies czegos musi nauczyc. Nie mieliscie sytuacji, ze po szkole szukacie pracy, a wszedzie wymagaja juz jakiegos doswiadczenia? Mysle, ze gdyby chlopaka czegos nauczyc i powiedziec co i jak to w przyszlosci moze nie jednego przebic umiejetnosciami i zachowaniem. Jestem na Tak, bo widac, ze chce cos porobic dla sieci. Jesli bedzie taka potrzeba to moge mu pomoc i podzielic sie swoim doswiadczeniem, a co wazniejsze to reszta opiekunow i adminow tez powinna sie do tego przyczynic, bo pamietajcie Panie i Panowie, ze jestesmy co raz starsi i ktos musi nas w koncu zastapic :) 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzecia Postów: 555 Reputacja: 656 Grupa: Zasłużony Inne: Dziewczyna Czas: 4d 13g 17s Opublikowano 11 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 @Who Cares? tak, młody. Za młody. Możemy mieć taką sytuację, ale 11 lat opiekun? Jeszcze te 13 jestem w stanie zrozumieć, ale 11 letni opiekun? Serwer będzie wyśmiewany w niebogłosy... - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIFI Postów: 1,1 tys. Reputacja: 826 Grupa: Przyjaciel Czas: 3d 17g 18m 24s Opublikowano 11 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Na nie..dajcie spokój xDDD Powodu chyba nie muszę podawać, wszystkie są już wyżej wymienione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różyk Postów: 1,6 tys. Reputacja: 1,8 tys. Grupa: Przyjaciel Czas: 7d 12g 27m 25s Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Osobiście nie wydaję mi się żeby ten serwer potrzebował jakiegoś dodatkowego opiekuna, bo nie ma wobec niego żadnych zastrzeżeń ani dodatkowych propozycji, więc jedyne co mógłbyś do niego wnieść to pieniądze i wtedy by się zapewne pojawiły opinie, że dostałeś rangę, bo rzucasz kasą. Na serwerze w przeciągu ostatnich 30 dni zagrałeś 80! minut, więc podanie pisane tak jak wszystkie inne, bez żadnego przygotowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi