Skocz do zawartości

- ODBANOWANY - Unban

Zeap1X

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Zeap1X

Steam id lub IP: ' STEAM_1 : P : 1916372389

Serwer:CS:GO MOD

Data bana:21.03.2018

Wycinek z konsoli: Wstaw screeny na CS-Maliver.PL

Nie mam ssów ale mam demko link: http://www22.zippyshare.com/v/A8XmyUFX/file.html

Dodam demko z poprzedniej mapy: http://www22.zippyshare.com/v/7milo5gl/file.html

Ale przepraszam bardzo demko to nie są SS... Możesz mieć WH ale my tego nie zobaczymy... Co ty widzisz na swoim ekranie gry... 

Znajdź 5 SS'ów które zostały ci zrobione...

Raczej tak nie było. Przez 12 lat bycia w ubt na rożnych forach nie zdarzyło mi się żeby komuś się nie zrobiły. Były jednak osoby które twierdziły, że ich nie mają a później dziwnym trafem się znajdywały.

Albo ci się nie chce szukać, albo coś odpaliłeś i nie chcesz żeby wyszło.

Czasami ss zapisują się w innych folderach lub nie masz praw do ich oglądania i są ukryte.

Masz przeglądarkę wiec odpalaj i szukaj na pewno znajdziesz masę poradników i ogarniesz temat.

Pozdrawiam :d

@Zeap1X poszukaj dokładnje screeny, wpisz w folderze z grą css_dust2. Jeśli się nie znajdą admin @MoNte ma za zadanie rozpisać demko w ciągu 24h. 

W prośbie o UB mogą się wypowiadać Opiekunowie, Admini, świadkowie oraz osoba zbanowana. Następnym razem każdy nieproszony dostanie +1 za wypowiedź pod tematem!

@Hunuś^^ po przeanalizowaniu na spokojnie demka 3x wydaje mi się, że @Zeap1X nie ma nic...  Popełniłem po prostu jak każdy człowiek błąd ewentualnie. Osoba z UbTeam obejrzy i przeanalizuje demko... 

@Zeap1X Mój błąd Przepraszam...

• Smutny 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.