Skocz do zawartości

Różyk

delphi

Rekomendowane odpowiedzi

Nick oskarżyciela: tivi
Nick oskarżonego: Różyk
Powód skargi: Brak zaangażowania w życie serwera. Mała aktywność zarówno w dziale DD2 jak i na forum.
Dowody (Screeny/Demko z HLTV):

K2hIjGW.png Bp11BfN.png

Proponowana kara: Degradacja.
Wyjaśnienia: Na samym wstępie zaznaczę tylko, że Cię lubię i szanuje, ale to nie oznacza, że nie mogę napisać skargi. Praktycznie nie widać Cię ani na forum, ani na serwerze. Ostatni raz na serwerze niby widziany według GT 8 marca. Na skrinie wyżej widać, że ostatnie bany jakie dałeś są z LUTEGO (mamy już kwiecień). Poza tym w ostatnich 10 propozycjach nie wypowiedziałeś się ani razu. W ostatnich 10 błędach zgłoszonych błędach wypowiedziałeś się tylko raz (3 luty 2018). Rozpatrzyłeś w tym czasie 3 podania na admina (jak je rozwiązałeś każdy wie). Brak u Ciebie jakiekolwiek zainteresowania serwerem, czy działem związanym z DD2. 2 dni temu napisałeś 1 post od ponad 2 tygodni (rozumiem, że forum było wyłączone, no ale proszę Cie). Reasumując.. Nie wiem po co Ci opiekun skoro i tak nic nie robisz. Mógłbym też tutaj poruszyć kwestie forum gdzie praktycznie Cię nie widać, ale to jest skarga jako na opiekuna.
I tyle

Ah, zapomniałem jeszcze dodać, że żadnego urlopu nie zgłaszałeś nigdzie na forum (chyba, że na zamku to zwrócę honor!)

@Niżej

Nie ma żadnego motywu i nigdzie nie napisałem, że zniechęcasz ludzi do serwera czy cokolwiek. Są propozycje, które stoją nawet od marca a nie ma w nich Twojego udziału (jako opiekun). Cała skarga jest napisana po to, żeby zwrócić uwagę na Twoja nieobecność. Taka sama pojawiłaby się na każdego innego opiekuna, który nie byłby aktywny. W każdym bądź razie nie miało to żadnego ofensywnego znaczenia w Twoim kierunku. Nie przeszkadza mi to, że masz wysoka range (a wręcz cieszy mnie to), tylko przeszkadza mi Twoja niezmiernie mała aktywność. 

• Lubię to! 2
  • Super! 1

dx7pGVB.jpg

Nie zamierzam się bronić w żaden sposób co do braku mojej aktywności bo rzeczywiście jej nie ma ale na bieżąco informowałem Agatę o tym jak wygląda sytuacja. Mógłbym tutaj rzucać słowami, że moja aktywność się poprawi i inne takie blabla ale to większego znaczenia nie będzie miało, więc po prostu zdam się na to co zdecyduje w tej kwestii Agata.
Na koniec tylko chciałbym poznać motywy tej skargi, bo nie wiem co dokładnie ona miała na celu. W żaden sposób nie afiszuje się tym, że posiadam jakąś wyższą rangę i nigdy czegoś takiego nie robiłem, nie widzę tutaj lawiny skarg o błędach, skarg na graczy/adminów czy też podań które by musiały w trybie natychmiastowym zostać rozpatrzone. Nie wydaję mi się również aby fakt iż jestem opiekunem jakoś zniechęcał ludzi do tego aby pisali podania na to stanowisko, a takowych w dziale nie widzę.

uANLo7e.gif                               3f6ec08cf020a.png

• Właściciel

Chyba dużo pisać nie muszę. Wiesz co masz poprawić, propozycja ostatnia zostaje dla Ciebie do ogarnięcia i czekamy na aktywność.

Inaczej nie widzę sensu, abyś był wpisany pod serwer jeżeli i tak ja sama jakoś staram się to sklejać do kupy. ;)

Ni w kij ni w oko taki układ.

• Lubię to! 3
  • WOW! 1

sygna-malina.png

qlU3lUK.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.