Skocz do zawartości

Nadużywanie rangi. (Sanczo)

papito

Rekomendowane odpowiedzi

Nick oskarżyciela: Sanczo

Nick oskarżonego: hanq, grałem pod nickiem Endriu

Powód skargi: Zbanował mnie za obazę. Tak obraziłem go, ponieważ mnie zirytował, bezsensownym myśleniem.

Siedziałem na spect sprawdzając gracza i zaraz sanczo nie wiadomo po co wchodzi na spect i mu pokazuje lucie w trakcie gdy podejrzany skanował trupa - wiadomo, że gdy ktoś strzela, w jakieś miejsce i akurat w tym miejscu ktoś pokaże lucie to dalej będzie ktoś strzelał, raczej to logiczne ale nie dla Sanczo. Później, znowu mu pokazał lucie na początku rundy, dla Sanczo to chyba normalne, że na początku rundy pojawi nam się rywal na respie.... kolejny raz wykazał się inteligencją. Więc grzecznie zapytałem po co pokazywał mu tak bezsensownie lucke zwłaszcza gdy ja go sprawdzałem, to mnie olewał, później kazał mi pisać ''po polsku'' więc mu napisałem, a raczej go obraziłem i dostałem bana na 3 godziny.

Proponowana kara: Nie ode mnie to zależy.

Wyjasnienia: 12. Admin ma zakaz banowania osób z taką samą bądź wyższą rangą na serwerze.

Jedyne co mógł zrobić to napisać na mnie skargę, widać, że nie czytał regulaminu i nadużywa swojej rangi(może sam o tym nie wie). 

To jest jego znajomość regulaminu:

• Lubię to! 1

Ja Ci powiem tyle.

Całe to twoje opowiadanie ma się do niczego w związku z tym że mnie obraziles a ja Cie zbanowalem. Ale Ci odpowiem skoro tak bardzo się wysiliłeś. Dla mnie Lucia to zabawka i używam jej z nudów. To chyba tyle. Nie patrzyłem na spect czy ktoś tam jest czy nie, zająłem się czitem na którego patrzyłem po śmierci przez 2 rundy nie wchodząc na spect i byłem pewny że ma czity, sory że Tobie ogarnięcie tego czy ktoś jest odpalony zajmuje tyle czasu. Także ten temat możemy zakończyć.

Teraz coś na temat skargi. Mówisz mi że nie znam regulaminu? A Ty go znasz mówiąc do mnie ze jestem szmatą jebaną? Czyli pisze tam ze wolno obrażać innego admina skoro tak bardzo twierdzisz ze ja go nie znam?? Tata twój tak do mamy mówi ze myślisz że to jest normalne? Ja sobie na to nie pozwolę, nie jestem lamusem tylko zrobiłem to co do mnie należało.

Chcialbym dodać że kolega napisał do mnie na Steam żebym go odbanował więc byłem ku temu przychylny tłumacząc że jeszcze raz cos takiego zobaczę i dostanie znowu bana i poprosiłem go o sida, na co kolega odpisał "wypier na forum do bansa." Wtedy odpisałem mu żeby sam wypier... bo jak nie chce polubownie to niech idzie na forum.

I jak widzę przyleciał szybciutko.

Nie mam nic sobie do zarzucenia , dostał bana za obraze admina i niech nie wciska mi tu czy czytałem regulamin i niech się nie zasłania regulaminem którego sam nie zna. Nie jestem twoim kumplem ani lamusem do którego tak będziesz sobie mówił.

Jeśli jednak administracja będzie miała jakis problem bo złamałem regulamin to proszę również miec do niego. Jak dla mnie sprawa jest prosta, gość wyzywa i dostaje bana. W regulaminie zapewne chodziło tylko o podejrzenia o czita i robienie screenów adminowi bo administracja nie przypuszczała że szanowany admin będzie wyzywał innych adminów lub graczy więc tym podpunktem się nie zasłaniają.

Na koniec powtórzę że nie mam nic sobie do zarzucenia. Screeny mam na kompie, wrazie gdyby ktoś potrzebował dowodów.

Jak dla mnie ban słuszny, pozostanie Ci przemyśleć swoje zachowanie.

• Lubię to! 1

4. Obraza:
- admina - 1-3h | 1 dzień
- gracza - 1-3h | 1 dzień
- obrażanie rodziny - PERM

Znam regulamin i to bardzo dobrze, tutaj chodzi o samych graczy, jeżeli admin Cie obrazi to nie masz prawa go zbanować chyba, że jesteś opiekunem. ;)

Czytaj 12 punkt regulaminu admina - 12. Admin ma zakaz banowania osób z taką samą bądź wyższą rangą na serwerze.

Więc powtarzam Ci, że mogłeś napisać jedynie na mnie skargę. Dodam jeszcze, żebyś tej lucii tak nie nadużywał ponieważ dużo osób jak zobaczy lucie a są ogarnięci to od razu offają. Obraziłem Cie ponieważ co chwila olewasz u@. Nieraz do Ciebie pisałem to było zero reakcji dopiero mi coś odpisałeś po tym jak 4 razy ja napisałem do ciebie coś na u@ i nie wiem po co odpisałeś mi na y@ zamiast na u@, żeby spina poszła na say albo na y@? 

4. Obraza:

- admina - 1-3h | 1 dzień

- gracza - 1-3h | 1 dzień

- obrażanie rodziny - PERM

Znam regulamin i to bardzo dobrze, tutaj chodzi o samych graczy, jeżeli admin Cie obrazi to nie masz prawa go zbanować chyba, że jesteś opiekunem. ;)

Czytaj 12 punkt regulaminu admina - 12. Admin ma zakaz banowania osób z taką samą bądź wyższą rangą na serwerze.

Więc powtarzam Ci, że mogłeś napisać jedynie na mnie skargę. Dodam jeszcze, żebyś tej lucii tak nie nadużywał ponieważ dużo osób jak zobaczy lucie a są ogarnięci to od razu offają. Obraziłem Cie ponieważ co chwila olewasz u@. Nieraz do Ciebie pisałem to było zero reakcji dopiero mi coś odpisałeś po tym jak 4 razy ja napisałem do ciebie coś na u@ i nie wiem po co odpisałeś mi na y@ zamiast na u@, żeby spina poszła na say albo na y@? 

CO to jest za zachowanie że się regulaminem zasłonisz owszem nie mógł zbanować ale nie miałeś prawa jechać na niego 

A i jeszcze jedno kolega chciał dać  ub  ty zachowałeś  się jak szczeniak i jeszcze szczekałeś do niego gdy on chciał od cb SID stary co ty robisz xd?

Przepraszam że się wypowiedziałem ale zasłanianie się regulaminem jest słabe mogłeś oszczędzić kilka słów nie było by tej spiny 

Edytowane przez ♛ Fanaticc. ♥

Dostałeś bana na 3 godziny za obraze Admina. Skończyłem z Tobą dyskusje. Nie będziesz mnie obrażał od JEBANYCH SZMAT kumasz to??? Kultury Cie tu nauczymy jeśli Ci jej brakuje.

Jak Juz wspomniałem administracja pisząc regulamin nie pomyślała że jakikolwiek admin będzie wyzywał innego i jak dla mnie regulamin bym zmienił ale nie ma sensu zmieniać go dla nie kulturalnego CHAMA. Powtarzam nie mam nic sobie do zarzucenia a Ty pisząc tą skargę wiesz ze konsekwencje będziemy mieli oboje. Ty za obrażanie na U@ a ja za łamanie regulaminu. Także mi to Lotto. Bana dostałeś słusznie i będę się tego trzymał. Skończyłem dyskusje z chamem. Reszta pozostaje dla administracji, czesc.

Podpisuje się jeszcze pod postem wyżej. Gdyby nie twoje zachowanie nie było by spiny a Ty gdy polubownie chciałem to załatwić dalej kazałes mi wypier po sid na forum Ale jak widzisz nie zrobiłem tego bo czuje ze postawiłem słusznie i nie bałem się konsekwencji. Nie będziesz mnie obrażał. Słowo ostanie pozostawiam dla administracji, bo my już sobie wszystko wyjasnilisny.

Robicie wielką "gównoburze" za jakiegoś bana na 3 godziny... Stary to tylko 3 godziny w tym czasie zrobiłbyś coś sensownego i oderwał się od Cs, a tym bardziej że dostałeś słusznego bana z regulaminem. A co do luci to niech pokazuje nawet na respie są ludzie którzy nie wiedzą co to jest i nawet na respie w nią będą strzelać. Ta skarga ewidentnie jest pod publikę żeby pokazać jakiś Ty biedny. Jedynym błędem jest że admin nie ma prawa banować ludzi z tą samą rangą, ale to dla mnie też bez sensu ;)

• Lubię to! 1

Robicie wielką "gównoburze" za jakiegoś bana na 3 godziny... Stary to tylko 3 godziny w tym czasie zrobiłbyś coś sensownego i oderwał się od Cs, a tym bardziej że dostałeś słusznego bana z regulaminem. A co do luci to niech pokazuje nawet na respie są ludzie którzy nie wiedzą co to jest i nawet na respie w nią będą strzelać. Ta skarga ewidentnie jest pod publikę żeby pokazać jakiś Ty biedny. Jedynym błędem jest że admin nie ma prawa banować ludzi z tą samą rangą, ale to dla mnie też bez sensu ;)

Jak dla mnie bezsensowny jest twój post, mi nie chodzi czy to 3 godziny czy to 1dzień w dupie to mam chodzi o samego bana, jeżeli twierdzisz, że był zgodny z regulaminem to się mylisz. Lucię sobie niech pokazuje komu chce i gdzie chce ale nie osobie, którą sprawdzam. 

Jak dla mnie bezsensowny jest twój post, mi nie chodzi czy to 3 godziny czy to 1dzień w dupie to mam chodzi o samego bana, jeżeli twierdzisz, że był zgodny z regulaminem to się mylisz. Lucię sobie niech pokazuje komu chce i gdzie chce ale nie osobie, którą sprawdzam.

Nie obchodzi mnie kogo sprawdzasz tym bardziej że o tym nie pisałeś. Po drugie niezgodne z regulaminem było też wyzywanie innego admina. Oboje zlamalismy regulamin. Dziękuję cześć. Ostatnie słowo dla administracji.

Nie obchodzi mnie kogo sprawdzasz tym bardziej że o tym nie pisałeś. Po drugie niezgodne z regulaminem było też wyzywanie innego admina. Oboje zlamalismy regulamin. Dziękuję cześć. Ostatnie słowo dla administracji.

Było niezgodne to było pisać skargę, bo naruszyłeś regulamin, ja też naruszyłem to było odpowiednio zareagować.  Jeżeli nie ochodzi Cię kogo sprawdzam to na chuj jesteś adminem? Admini mają się komunikować a nie jeden drugiemu sie wpierdala i pokazuje lucie gdy ktoś kogoś obserwuje. Są osoby, które od razu nabiorą się na lucke i są, które od razu wyłączą wh i screeny nic nie pokażą.

Było niezgodne to było pisać skargę, bo naruszyłeś regulamin, ja też naruszyłem to było odpowiednio zareagować. Jeżeli nie ochodzi Cię kogo sprawdzam to na chuj jesteś adminem? Admini mają się komunikować a nie jeden drugiemu sie wpierdala i pokazuje lucie gdy ktoś kogoś obserwuje. Są osoby, które od razu nabiorą się na lucke i są, które od razu wyłączą wh i screeny nic nie pokażą.

Ale demo pokaże. I skończ już tą Lucia co to kogo obchodzi skoro człowieku piszesz skargę że złamałem regulamin. Nie przestrzegasz regulaminu kolego obrazając mnie, ja nie przestrzegam bo Cie zbanowalem. Widzisz jeszcze jakiś problem?

Ale demo pokaże. I skończ już tą Lucia co to kogo obchodzi skoro człowieku piszesz skargę że złamałem regulamin. Nie przestrzegasz regulaminu kolego obrazając mnie, ja nie przestrzegam bo Cie zbanowalem. Widzisz jeszcze jakiś problem?

Tak, że masz wyjebane na współprace z innymi i olewasz u@. 

Nie ma już co tu wyjaśniać więc temat do zamknięcia i zostawiam to dla opiekunów.

Przychylam się do postu wyżej, gdybyś nie obrażał nie miałbyś bana, co do tego co mówisz nie widziałem żebyś pisał coś na u@ że go sprawdzasz więc administracja to może sprawdzić bo nie wydaje mi się żebym tego nie widział ale może się mylę. W każdym razie oboje złamalismy regulamin i oboje poniesiemy tego konsekwencje. A jeśli chodzi o osobistą sprawę to jak już mówiłem nie będziesz mnie wyzywał tym bardziej że mnie nie znasz. Ostatnie słowo dla administracji, dziękuję za uwagę.

Przychylam się do postu wyżej, gdybyś nie obrażał nie miałbyś bana, co do tego co mówisz nie widziałem żebyś pisał coś na u@ że go sprawdzasz więc administracja to może sprawdzić bo nie wydaje mi się żebym tego nie widział ale może się mylę. W każdym razie oboje złamalismy regulamin i oboje poniesiemy tego konsekwencje. A jeśli chodzi o osobistą sprawę to jak już mówiłem nie będziesz mnie wyzywał tym bardziej że mnie nie znasz. Ostatnie słowo dla administracji, dziękuję za uwagę.

Chłopie ja spiny nie szukałem, wjebałeś mi się z tą lucią gdy chciałem coś sprawdzić. Zacznij może komunikować się z adminami typu ''sprawdzasz go?'' bo chyba jak admin jest na spect to coś robi co nie? Chyba jest to lepsze niż dwie osoby mają sprawdzać jedną osobę. Napisałem do Ciebie jeden raz, drugi, trzeci, czwarty i mi dopiero odpisałeś na y@, pozniej mi odpisales na sayu(''Może napiszesz to po polsku?''), czemu nie na u@? Więc wkurzyłem się i Cie obraziłem bo nie można było z tobą normalnie pisać, bo wszystko zlewałeś.

Kto mu dał ub?? Nie widzę że sprawa rozwiązana została.

Nie interesuj się, ban był niezgodny z regulaminem, jest skarga więc mogę jedynie w ten sposób ponieść konsekwencję. Jestem adminem więc powinienem mieć dostęp na serwer.

Ok

Tylko to oszukaństwo jest bo nikt z wyższej administracji nie napisał że ściąga Ci bana bo tsk powinno być. Jesteś oszustem a w dodatku nie chcesz powiedzieć kto Ci go ściągnął bo nie chcesz by ta osoba miała z tego powodu konsekwencje.

Ok

Tylko to oszukaństwo jest bo nikt z wyższej administracji nie napisał że ściąga Ci bana bo tsk powinno być. Jesteś oszustem a w dodatku nie chcesz powiedzieć kto Ci go ściągnął bo nie chcesz by ta osoba miała z tego powodu konsekwencje.

Zarówno to nie ty decydujesz czy ja będę ponosić karę w postaci bana, bo nie masz do tego praw.

Ban słuszny według ciebie niezgodny z regulaminem ale to zupełnie tsk samo jak Twoje zachowanie niezgodne z regulaminem. Skończymy już

Temat poznaje do oceny administracji

Temat zamykam, żeby nie było spamu. Proszę o wgląd w logi z serwera, bo hanq załatwił sobie UB, zanim sprawa została wyjaśniona. Czego nie miał prawa robić. Malina wyjaśni co i jak, gdy wejdzie na forum. Tymczasem zamek

ddOQGML.jpg

• Właściciel

Ban słuszny i to nawet nie podlega dyskusji. Nie raz ja Ciebie ostrzegałam i zwracałam uwagę będąc na serwerze a Ty widać też nic sobie z tego nie robiłeś.

Po kolejne, czytajcie uważnie czat. Nie raz ja miałam sytuacja, że musiałam kogoś kicknąć a dopiero wtedy zauważył, że pisałam.

Następne, komunikacja... ile Wy macie lat, że dla Was jest problem napisać "ja sprawdzam..." jak widzicie, gdy ktoś zabiera się za tą osobę, którą sprawdzacie, czy nawet napisać, ja schodzę na spect sprawdzać gdy jest więcej adminów. :)

Nie prowokujcie sytuacje, które są banalne i prowadzą do kłótni, bo wiem, że ona trwała i na sb.

Po kolejne kto odbanował HANQ'a jak ja nie sprawdzałam skargi i nie zadecydowała?

jeszcze raz odbanujesz jakiegoś admina bez rozpatrzenia opiekuna nie będzie ostrzeżeń.

jeszcze raz będziesz wyzywać, wszystko jedno czy graczy czy samego admina wylatujesz, bo to trwa nie od dzisiaj.

@Sanczo nie prowokuj kłótni i patrz na czat więcej.

Skarga nie słuszna, zamykam.

• Lubię to! 3

sygna-malina.png

qlU3lUK.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.