Zeap1X Postów: 14 Reputacja: 28 Grupa: Użytkownik Czas: 6g 40m 43s Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Nick: Zeap1X ( wcale nie widac ) Wiek: 13 Jak długo jamujesz się grafiką: a jakieś 1,5 roku? trudno oszacowac :/ Jakich programów używasz: GIMP, PS ( ale słabo w nim robie ) i Paint XD Trzy twoje prace (link): ale nie patrzeć na tytuły :V ( PLZ ) https://www17.zippyshare.com/v/OYGt2JSM/file.html https://imgur.com/a/kmCjiwl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martyn. Postów: 3,1 tys. Reputacja: 3,2 tys. Grupa: Przyjaciel Inne: Użytkownik Czas: 41d 9g 53m 12s Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Neutral Nie znam cię. (Mało postów, wgl cię nigdy tu nie widziałem.) Prace nawet spoko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzecia Postów: 555 Reputacja: 656 Grupa: Zasłużony Inne: Dziewczyna Czas: 4d 13g 17s Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Przecież tego podania nawet nie da się przeczytać.... 1 1 - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReQim Postów: 122 Reputacja: 214 Grupa: Zbanowany Czas: 1d 1g 35m 49s Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Proponował bym Ci napisać to w zwykłej formie, a nie jakimiś kolorami co litera to inny kolor... Tak jak napisała @trzecia nie idzie tego przeczytać.... @Różyk Teraz wiesz po co chciałem zastosować automatyczny wzór do podań ?? Edit. Dodam jeszcze, że sieć ma świetnego grafika @Kapi0988 i niech on może się wypowie.... Dodatkowo grafiką zajmuję się @whaim on też może coś dodać od siebie... 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeap1X Postów: 14 Reputacja: 28 Grupa: Użytkownik Czas: 6g 40m 43s Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 9 godzin temu, trzecia napisał: Przecież tego podania nawet nie da się przeczytać.... 7 godzin temu, ReQim napisał: Proponował bym Ci napisać to w zwykłej formie, a nie jakimiś kolorami co litera to inny kolor... Tak jak napisała @trzecia nie idzie tego przeczytać.... @Różyk Teraz wiesz po co chciałem zastosować automatyczny wzór do podań ?? Lepiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przyjaciel aRR Postów: 3,2 tys. Reputacja: 3 tys. Grupa: Przyjaciel Inne: Donator Maniak CSM Wspierający IV Czas: 55d 16g 51m 43s Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Przyjaciel Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Prace sa jakiejś takiej słabej jakości, nie wiem czy tylko ja to widze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papito Postów: 874 Reputacja: 1,4 tys. Grupa: Zbanowany Czas: 1d 23g 36m 21s Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Prace są słabe, nie widzę Cię w roli grafika u nas na forum. @Zeap1X bannery na yt, nie są najgorsze. Pamiętaj, że ''hejt'' to najlepsza motywacja jaka może być, ktoś Ci wmówi, że jesteś słaby to ty musisz pokazać że tak nie jest. Ćwicz cały czas, ucz się nowych rzeczy i z czasem będzie coraz lepiej, zwłaszcza że jesteś młody. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeap1X Postów: 14 Reputacja: 28 Grupa: Użytkownik Czas: 6g 40m 43s Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Dobrze. Nie będe sie kłócić o to że " jeżeli są słabe to zrób lepsze!1! " to jest wasza opinia i ja ją szanuje... ale serio aż tak źle? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yuuki Postów: 433 Reputacja: 433 Grupa: Zbanowany Czas: 3d 2g 46m 41s Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 NIE! -Nikt Cie tu nie zna - Prace są gorsze od amatorskich :") - Wiek Przychodzisz i piszesz sobie od tak podanie. Nie umiesz obsługiwać się podstawowymi programami. Jedyny program paint -.- Podanie jest nie zrozumiałe. Zajmujesz się 1.5 roku grafiką i tylko tyle?! Proszę zamknijcie to bo oczy bolą @Zeap1X Oglądaj poradniki z gimpa, PS jak i wielu innych programów to napewno będzie Ci lepiej wychodziło. Ode mnie tyle ughh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczna Postów: 76 Reputacja: 214 Grupa: Dziewczyna Czas: 2d 15g 1m 52s Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Moim zdaniem za krotki staz na sieci, prace moim zdaniem srednie, mogly by byc troszke lepsze. wierze ze stac cie na wiecej. Jestem na Nie,przykro mi ale podanie troche chaotyczne. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Serwera Tysiek Postów: 2,3 tys. Reputacja: 2,3 tys. Grupa: Właściciel Serwera Inne: Użytkownik tester Czas: 99d 11g 56m 12s Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Właściciel Serwera Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Tak jak widzisz po komentarzach, postaraj się ulepszyć swój "skill" w grafice, pokombinuj coś z PS'em, odłóż GImpa, no chyba, że nie masz wykupionej licencji, to wtedy Gimo jak najbardziej, lecz musisz się jeszcze trochę nauczyć. Podanie również nie zachęca do przeczytania, gdy chcesz iść gdzieś do pracy, to CV jest Twoją wizytówką, nie robisz tego CV byle jak, tak samo jest tutaj - podanie, jest Twoją wizytówką/CV. Na tę chwilę odrzucam. Zapraszam do aktywności w dziale Grafików, udzielanie się na forum, dopiero wtedy złóż podanko. //cls. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi