Happy^^ Postów: 16 Reputacja: 12 Grupa: Użytkownik Czas: 4g 39m 54s Opublikowano 24 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 Imię: Dawid Nick: FreSZ^^ Wiek:17 Link do gametrackera:https://www.gametracker.com/server_info/91.224.117.74:27395/top_players/?query=FreSZ%5E%5E Link do banid-a: Dlaczego chciałbyś zostać Adminem?: Jestem aktywny,mam doświadczenie w byciu adm ,mała liczba adminów Mikrofon(TAK/NIE): Oczywiście Czy miałeś kiedyś Admina?:Tak Czy umiesz obsługiwać Menu Admina?: Tak Znajomość Komend Amxx?(0-10): 7-10 Akceptujesz regulamin?(TAK/NIE): Tak Coś o sobie: Pochodzę ze Śląska, lubię grać w piłkę nożną , w cs'a na waszej serwerowni oczywiście,kulturalny,pomocny sympatyczny Płatność: PSC 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Online Postów: 17,9 tys. Reputacja: 15,8 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 345d 9g 24m 28s Opublikowano 24 Maja 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 Jest szybka rekrutacja, więc jak najbardziej. Zapraszam do mnie na pw w celu opłacenia składki oraz nadania uprawnień. ;) Po odbiór rangi zapraszamy do działu: KLIK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi