Dabster Postów: 145 Reputacja: 245 Grupa: Zbanowany Czas: 23g 48m 50s Opublikowano 2 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 Wywiad z @D0cto4 aKa zUoO. Zapraszamy. Legenda: R-Redaktor D-D0cto4 aka zUoO R: Cześć. Chciałbym z Tobą przeprowadzić wywiad, co Ty na to? D: No spoczko! To lecimy! R: Pamiętaj całość później zostanie opublikowana na cs-maliver. No to na start, proszę przedstaw się nam. D: Cześć! Jestem Karol. Jestem dość młodym graczem cs'a, bo mam tylko 11 lat. Pochodzę z okolic Międzyrzecza Podlaskiego w województwie Lubelskim. R: No z tym się zgodzę Karol, jesteś dość młodym graczem. Opowiedz nam o swoich zainteresowaniach w tym młodym wieku, mam nadzieję, że to nie tylko komputer. D: Nie, bardzo lubię piłkę nożną! Ciągle trenuje, żeby być lepszym i lepszym! R: No jak piłka nożna to świetnie. Takie zainteresowania to lubię. Jakieś plany w tym? Opowiedz nam o swoim mieście i województwie, na domiar dopowiem Ci, że mieszkamy w tym samym województwie. D: Haha może się spotkamy? Międzyrzec to nie jest duże miasto. Jest tam dużo restauracji, w których można zjeść posiłek na przykład jak gdzieś wyjeżdżasz i po drodze akurat się natrafiasz. Międzyrzec liczy ok. 2,148 miliona mieszkańców, śą tam też liczne żwirownie, na które sam przyjeżdżam w wakacje. R: Może, odnośnie mieszkańców się pomyliłeś. Twoje miasto listy 17 102 mieszkańców, wynik ten jest dany z 2014 roku. Możliwe, że chodziło Ci o województwo. Jesteś młody to fakt, to od kiedy grasz w cs'a? D: W cs'a gram od małego. Gdy patrzyłem jak brat grał w cs'a, i był moderatorem na innej sieci to robił własne serwery. Wtedy cs mocno mnie wciągnął. Miałem wtedy ok. 5/6 lat... Mały nolife. R: No to na prawdę jako mały gnojek. Opowiedz nam skąd się tu wziąłeś? Mam na myśli cs-maliver? D: Przyszedłem tutaj z waszego AWP, gdzie też miałem admina i zostałem tu na dobre. Mam nadzieję, że nie odejdę prędko. R: No to cieszymy się. Opowiedz nam o naszej administracji, o ludziach na forum i jak się wszyscy sprawują. Najważniejsze, jakie też masz plany co do naszej sieci? D: Myślę, że na większe rangi na forum lub serwerach muszę podrosnąć. Teraz admin i ewentualnie jakieś inne prostsze rangi. Administracja naszego forum jest bardzo pracowita i miła. Nie da się powiedzieć o niej złego słowa. R: Bardzo cieszymy się z tej opinii. Schodząc z tematu forum i cs'a, zagramy w pewną grę okay? D: Pewnie. R: Gra będzie polegać na wybieraniu słowa z lewej albo z prawej strony. Dam Ci przykład. Zupa czy ziemniaki? X odpowiada zupie, Y odpowiada ziemniakom okay? D: Dobra! Lecimy! R: Klocki Lego czy klocki drewniane? D: X R: Cs 1.6 czy GO? D: X R: @Po prostu Radek czy @Po prostu Radek? Można nie zaznaczyć odpowiedzi. D: X xdd R: Nike czy adidas? D: Y R: Murawa czy Orlik ? D: X R: GO MOD czy DD2? D: X R: Laptopy czy komputery? D: X R: Zadam Ci teraz 2 jakieś przykładowe zabawne pytanie i będziemy kierować się w stronę końca wywiadu okay? D: No spoczko. R: Jakim super bohaterem chciałbyś być lub super złoczyńcą i dlaczego? D: Hmmm. Spiderman. Latał bym sobie po mieście i strzelał pajęczynami dududududuu! Fajna zabawa by była. R: Wychowały Ci żółwie, ale jesteś bez pancerza. Po 2 latach Cię odrzuciły i zostawiły na pastwę losu. Opowiedz nam w jaki sposób na nich byś się zemścił i zabrał żółwiom pancerz. D: Na pewno byłbym sprytny. Poleciał bym i ukradł komuś jakaś broń, a potem ich za*****. Na koniec jakiś spoko tekst bym rzucił! R: No i bardzo dobrze, ja bym ich w betoniarkę wrzucił. Opisz wywiad w jednym zdaniu i kogo chciałbyś pozdrowić z forum? D: Wywiad moim zdaniem ładny, fajne pytania, niektóre mnie zaskoczyły! Pozdrawiam wszystkich z forum! R: Wywiad wkrótce pojawi się na forum, dziękuję za poświęcony czas i pozdrawiam. D: Nie ma za co! Również dziękuję! Od siebie chciałbym dodać tyle, że pierwszy raz przeprowadzałem wywiad z tak młodą osobą. Pytania są przystosowane w miarę do jego wieku. Dziękuję i pozdrawiam. 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martyn. Postów: 3,1 tys. Reputacja: 3,2 tys. Grupa: Przyjaciel Inne: Użytkownik Czas: 41d 9g 53m 12s Opublikowano 2 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 Plusik ładny wywiad I spokojnie mogłeś mi zadawać normalne pytania ale ok :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuQ Postów: 2 Reputacja: 3 Grupa: Dziewczyna Czas: 52m 33s Opublikowano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Wywiad dość prosty i interesujący, zdarzyły się kilka błędów ale wywiad i kompozycja tekstu jest dobra. :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Postów: 17,9 tys. Reputacja: 15,8 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 344d 8g 42m 54s Opublikowano 13 Czerwca 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Osobiście jakoś nie leży mi ten wywiad. Młoda osoba, czy też nie powinna być potraktowana, chyba jak każdy, a dopiero potem można ocenić, czy jednak zadawać mniej złożone pytania. Jest pare błędów, oraz gdzieniegdzie bym zadała pytanie troszkę inaczej lub zwyczajnie podzieliła je na 2 osobne, niż tak je łączyć. Tym bardziej, gdy nie mają nic wspólnego ze sobą. Np: No jak piłka nożna to świetnie. Takie zainteresowania to lubię. Jakieś plany w tym? Opowiedz nam o swoim mieście i województwie, na domiar dopowiem Ci, że mieszkamy w tym samym województwie. Dodatkowo, nie przemawiają do mnie te krótkie pytania X lub Y. Odbieram to, jak zapchaj dziura i aby szybciej skończyć wywiad. Zadam Ci teraz 2 jakieś przykładowe zabawne pytanie i będziemy kierować się w stronę końca wywiadu okay? Tutaj przez chwilkę musiałam pomyśleć o co chodzi i dopiero to ogarnęłam po przeczytaniu kolejnych wypowiedzi. xD A na końcu, nie pasują mi skróty typu "okay" w wywiadzie. No ale to moje zdanie odnośnie tego wszystkiego, moje odczucia. Wypisałam, aby nie było, że pisze na tzw. pałe, bez podania uzasadnienia. Tak czy siak wywiad ładnie wygląda i mam nadzieje, że w kolejnym błędy zostaną poprawione i będzie pieknie. :) Zostawiam zasłużonego plusiora! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi