baguvix Postów: 15 Reputacja: 19 Grupa: Użytkownik Czas: 12g 8m 18s Opublikowano 4 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 Twój nick: ышуьф Steam id lub IP: Serwer: cs:go mod Data bana: przed chwilą Wycinek z konsoli:[AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.CS-Maliver.PL [AMXBans] Reason: 'Wstaw screeny na CS-Maliver.PL' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:220386857' [AMXBans] Your IP: '79.186.175.***' [AMXBans] =============================================== Screeny, lub demko (spakowane w paczkę .rar i wrzucone na hosting): https://www112.zippyshare.com/v/3lvRc7mp/file.html Gratuluję adminowi, który zrobił mi tylko 2'ssy bo więcej nie mam w folderze z grą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Postów: 17,9 tys. Reputacja: 15,8 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 344d 8g 42m 54s Opublikowano 4 Czerwca 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 @SniperElite czekam na wyjasnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SniperElite Postów: 2 Reputacja: 3 Grupa: Świeżak Czas: 1g 27m 43s Opublikowano 4 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 No To Tak Witam Typek Każdą Akcje Kiedy wychylał się zza ściany Zawsze wcelowany w typa Zrobiłem mu 2 Ssy Dlatego że odrazu mierzył na skrzynie za ścianą odpalił full auto i zrobiłem jak patrzył i odpalił full auto Przed Patrzeniem się na ściane Gwarantuje Nie było słychać kroków Dziękuje ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Postów: 3,1 tys. Reputacja: 3,4 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 73d 18g 22m 21s Opublikowano 4 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 https://steamcommunity.com/id/hunatoziomal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi