Cr34T1v3 Postów: 8 Reputacja: 15 Grupa: Użytkownik Czas: 54m 27s Opublikowano 5 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 Nick oskarżyciela:|ODS| Cr34T1v3 Nick oskarżonego:3M3S, GoLdi Powód skargi: Brak reakcji na zgloszenie Dowody (Screeny/Demko z HLTV):http://f1.hltv.org.pl/srv37006/HLTV-1806052209-de_dust2.dem.zip Proponowana kara: Najlepiej takie cos to wyje*ac Wyjaśnienia: Gosciu lata na 200 pingu klatkuje pisze zgloszenie: "[GRACZ] |ODS| Cr34T1v3 : habik kurwa lagi ma" Otrzymuj odpowiedz: "3M3S : ogarniamy ping/klatki" Oraz brak znajomosci komend w przypadku goldiego: "[VIP] GoLdi : 2@ slowa" Nie powiem wku*wiony pisze dalej: "[GRACZ] |ODS| Cr34T1v3 : wyjebane kurwa jak ma takie klatki a wy tylko jakies pedalskie" Niestety admini uznali ze osoba ktora pisze zgloszenie na u@ przeszkadza bardziej niz osoba z pingiem 200 ms albo brakiem pingu i dostalem kicka pozniej sytuacja sie ciagnie dostalem bana za pyskowanie do adminow. Wiec sie kur*a pytam czy to jest jakis zart? Dostaje bana za napisanie zgloszenia na u@? Bo na to wyglada chyba ze ktos chce mi to wyjasnic ew. wejsc w dyskusje na ten temat. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLdi Postów: 308 Reputacja: 397 Grupa: Użytkownik Czas: 1d 33m 12s Opublikowano 5 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 na serwerze było/jest 3 adminów ... można było w inny sposób powiadomić ich o kimś kto ma większy ping niż zwykle? ale Ty użyłeś wulgaryzmów, więc co się dziwisz? grasz 47 min u Nas a chcesz dyskutować .... najpierw sam przestrzegaj regulaminu a potem pisz skargi ok? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emesik. Postów: 142 Reputacja: 205 Grupa: Użytkownik Czas: 2d 17g 14m 18s Opublikowano 5 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 Po pierwsze, wulgarny język, jak miałeś nie dostać bana na 5 min. za kulturę osobistą jak cytując Ciebie : " habik kurwa lagi ma , wyjebane kurwa jak ma takie klatki a wy tylko jakies pedalskie " . Następnie jak widać na demku napisałem Ostrzeżenie, aby " ogarniamy ping/klatki" , dalej czekam bo raczej w sec. tego nie ogarną, po czym dostajemy kolejną wiadomość na U@ od ciebie, oczywiście wypełnioną przekleństwami. Kiedy ty już dostałeś swojego bana na 5 minut, reszta którzy mieli pingi także je otrzymali ! Nie rozumiem twojej skargi ... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLdi Postów: 308 Reputacja: 397 Grupa: Użytkownik Czas: 1d 33m 12s Opublikowano 5 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 36 minut temu, GoLdi napisał: na serwerze było/jest 3 adminów ... można było w inny sposób powiadomić ich o kimś kto ma większy ping niż zwykle? ale Ty użyłeś wulgaryzmów, więc co się dziwisz? grasz 47 min u Nas a chcesz dyskutować .... najpierw sam przestrzegaj regulaminu a potem pisz skargi ok? świetnie ... pisząc prawdę dostaje sie bana na chat boxie od "piesków maliny" .??? bez jaj ... znów 3 lata oddania jest mniej ważne niz prawda? BL esl ... itp jutro będzie info o całej sieci ... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cr34T1v3 Postów: 8 Reputacja: 15 Grupa: Użytkownik Czas: 54m 27s Opublikowano 5 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 Zaczynamy zabawę. Punkt o które mnie oskarżasz: 12. Zabrania się nadmiernego przeklinania. Gdzie w moim pierwszym zgłoszeniu masz nadmierne, nadmienie ci jeszcze raz bo chyba czytać nie umiesz !!NADMIERNE!!, przeklinanie? Dostałeś zgłoszenie powinniście zbanować, a jak chciałeś się ze mną kłócić było zaprosić na tsa, a nie cyrk przy ludziach na servie odwalasz. Lecimy dalej. A to jakieś wyścigi są kto gra tu dłużej? Nie wiem chwalisz się czy zalisz? Dla twojej informacji gram tu o 4 dni krócej niż ty, a, że macie tu ubt jakie macie to już nie moja wina. Z regulaminem jak już ci udowodniłem to Ty go nie znasz. :D Misiaczek numer 2. Ty umiesz pisać zdania po polsku czy tylko tak lecisz po klawiaturze i prandomowe wyrazy i z tego ci powstaja zdania? A już wiem czepiasz się za kulturę tak? To samo co do misiaczka numer 2 regulaminu przy pierwszej wypowiedzi na u@ nie złamałem więc waszą reakcją powinno być usunięcie z servera osoby która miała niestabilny ping. Trudne? Jak widać tak. Ehem uważaj bo zwykły ns będzie wiedział co zrobić w sytuacji kiedy będzie mial ping. Btw on miał cały czas taki ping więc czemu zostało to pozwolone aby grał tyle czasu? XD Ej misiek nr 1 ale to jest temat z moim płaczem czemu ty coś dzwinego odpierdzielasz? Ale już skoro to napisałeś. Banujecie mnie za przekleństwa które tak naprawdę nie godziły nikogo bo 80% servera ich nie widziała, a ty w temacie na forum Obrażasz ludzi? Ty serio jesteś jakiś psychiczny typie. Ja rozumie, że coś zrobiłeś dla sieci ale nie przesadzasz. Moze w aurze swojej zajebisci zapomniałeś ze to osoba z rangami jest dla graczy, a nie jak to tu w temacie pokazałeś gracze sa dla osob z rangami. Liczę na szybkie wyebanie tego przypadka. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLdi Postów: 308 Reputacja: 397 Grupa: Użytkownik Czas: 1d 33m 12s Opublikowano 5 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 1 minutę temu, Cr34T1v3 napisał: Zaczynamy zabawę. Punkt o które mnie oskarżasz: 12. Zabrania się nadmiernego przeklinania. Gdzie w moim pierwszym zgłoszenemes to do ciebie ty z Wercią grasz na TS :) dogaduj sięiu masz nadmierne, nadmienie ci jeszcze raz bo chyba czytać nie umiesz !!NADMIERNE!!, przeklinanie? Dostałeś zgłoszenie powinniście zbanować, a jak chciałeś się ze mną kłócić było zaprosić na tsa, a nie cyrk przy ludziach na servie odwalasz. Lecimy dalej. A to jakieś wyścigi są kto gra tu dłużej? Nie wiem chwalisz się czy zalisz? Dla twojej informacji gram tu o 4 dni krócej niż ty, a, że macie tu ubt jakie macie to już nie moja wina. Z regulaminem jak już ci udowodniłem to Ty go nie znasz. Misiaczek numer 2. de Ty umiesz pisać zdania po polsku czy tylko tak lecisz po klawiaturze i prandomowe wyrazy i z tego ci powstaja zdania? A już wiem czepiasz się za kulturę tak? To samo co do misiaczka numer 2 regulaminu przy pierwszej wypowiedzi na u@ nie złamałem więc waszą reakcją powinno być usunięcie z servera osoby która miała niestabilny ping. Trudne? Jak widać tak. Ehem uważaj bo zwykły ns będzie wiedział co zrobić w sytuacji kiedy będzie mial ping. Btw on miał cały czas taki ping więc czemu zostało to pozwolone aby grał tyle czasu? XD Ej misiek nr 1 ale to jest temat z moim płaczem czemu ty coś dzwinego odpierdzielasz? Ale już skoro to napisałeś. Banujecie mnie za przekleństwa które tak naprawdę nie godziły nikogo bo 80% servera ich nie widziała, a ty w temacie na forum Obrażasz ludzi? Ty serio jesteś jakiś psychiczny typie. Ja rozumie, że coś zrobiłeś dla sieci ale nie przesadzasz. Moze w aurze swojej zajebisci zapomniałeś ze to osoba z rangami jest dla graczy, a nie jak to tu w temacie pokazałeś gracze sa dla osob z rangami. Liczę na szybkie wyebanie tego przypadka. emes . od kogo dostałeś warna? ode mnie? Emes ci napisał za co Premium Admin Only DD2, Użytkownik 123 149 odpowiedzi Imię: Adrian Czas Online: 2d 3h 42m 42s Zgłoś odpowiedź Napisano 1 godzinę temu Po pierwsze, wulgarny język, jak miałeś nie dostać bana na 5 min. za kulturę osobistą jak cytując Ciebie : " habik kurwa lagi ma , wyjebane kurwa jak ma takie klatki a wy tylko jakies pedalskie " . więc po co drążysz temat ? l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Pyskata Postów: 1,2 tys. Reputacja: 8,2 tys. Grupa: Zasłużony Inne: Premium Dziewczyna Czas: 155d 9g 23m 29s Opublikowano 5 Czerwca 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 Zamykam temat bo zaczyna się spam. Temat podrzucam @Malina WOLNE bądź @Tysiek oni zdecydują co robić dalej. #Closed. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Online Postów: 17,9 tys. Reputacja: 15,8 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 345d 10g 20m 37s Opublikowano 6 Czerwca 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Nie umiesz poczekać 2 minuty, po upomnieniu adminów odnośnie lagów/klatek, aby zobaczyć czy wyrzucą graczy, jeżeli tego nie ogarną? Widzę chyba nie wiesz i nie zdajesz sobie sprawy z tego, że na serwerze ma być zachowana kultura. Wszystko jedno czy zgłoszenie czy nie. Admini zareagowali, upomnieli a potem wyrzucili, a Tobie się oberwało za nerwy niepotrzebne. A dodatkowo pisać skargę za 5 minut, gdzie w trakcie pisania ban się skończył, a na dodatek ban uzasadniony? Zostawię to bez komentarza, bo nie mam za co karcić adminów. A @GoLdi zapraszam na ts dzisiaj/jutro czy też w piątek, ponieważ czuje potrzebę porozmawiania z Tobą. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi