Dabster Postów: 145 Reputacja: 245 Grupa: Zbanowany Czas: 23g 48m 50s Opublikowano 9 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 Z którym bossem w grze mieliście największy problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wspierający Borówka II Postów: 5,6 tys. Reputacja: 4,1 tys. Grupa: Wspierający II Inne: Donator Przyjaciel Maniak CSM Typer Miesiąca Czas: 182d 6g 37m 1s Opublikowano 9 Czerwca 2018 Wspierający Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 XD nw w metin2 na PL z riperkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ringo Postów: 1,1 tys. Reputacja: 1,1 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 11d 5g 29m 35s Opublikowano 9 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 Wilki z Gothica i Risena xDDDDDDDDD A tak na poważnie to mam tak słabego kompa, że gram w niewymagające gry, w których nie ma trudnych bossów :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Pyskata Postów: 1,2 tys. Reputacja: 8,2 tys. Grupa: Zasłużony Inne: Premium Dziewczyna Czas: 155d 8g 41m 38s Opublikowano 9 Czerwca 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 W metinie z tym bossem, a tak chyba nigdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dabster Postów: 145 Reputacja: 245 Grupa: Zbanowany Czas: 23g 48m 50s Opublikowano 9 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 Ja to w Seroius Sam miałem problemy z niektórymi bossami. W Gothic 2 NK: Returning, tam też miałem problemy z niektórymi osobami, czy opiekunami na końcu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzecia Postów: 555 Reputacja: 656 Grupa: Zasłużony Inne: Dziewczyna Czas: 4d 13g 17s Opublikowano 9 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 W Diablo III z tym cholernym królem Leorykiem. Jak za pierwszym razem grałam Czarnoksiężniczką to było ez, ale jak wzięłam łowcę demonów to do tej pory siedzę na tym queście, bo ten leoryk jest broken :^) - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yuuki Postów: 433 Reputacja: 433 Grupa: Zbanowany Czas: 3d 2g 46m 41s Opublikowano 9 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 Grałam kiedyś w te samoloty na kompie offline i tam był taki boss xDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fafitos Postów: 1,5 tys. Reputacja: 1,6 tys. Grupa: Zbanowany Opublikowano 10 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 God Of War: Wstąpienie Nie pamiętam, który akt w grze. Klimat był taki, że na każdym piętrze był boss a grałem na wysokim poziomie (tytan) Pokonanie bossa na jednym pietrze = podjazd winda na kolejne piętro z bosami. prawie dwa dni spędziłem na przechodzenie tego aktu =.= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi