Dabster Postów: 145 Reputacja: 245 Grupa: Zbanowany Czas: 23g 48m 50s Opublikowano 12 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Jaką szkołę wybraliście i dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opercounter. Postów: 4 Reputacja: 17 Grupa: Użytkownik Czas: 7g 11m 42s Opublikowano 12 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 (edytowane) Mechanik samochodowy a dlaczego to interesuje się samochodami, a ogólnie motoryzacją Edytowane 12 Czerwca 2018 przez Dabster mały błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wspierający Borówka II Postów: 5,6 tys. Reputacja: 4,1 tys. Grupa: Wspierający II Inne: Donator Przyjaciel Maniak CSM Typer Miesiąca Czas: 182d 6g 37m 1s Opublikowano 12 Czerwca 2018 Wspierający Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Wybrałem szkołę o profilu informatycznym, ponieważ zawsze mnie ciągnęło jakoś do komputerów i w ogóle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Postów: 17,9 tys. Reputacja: 15,8 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 344d 14g 13m 37s Opublikowano 12 Czerwca 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Hm, Liceum o profilu biologiczno-chemicznym. W planach miałam iść na pielęgniarkę do wojska, ale jak w życiu bywa wyszło troszkę inaczej. Zmieniałam zdanie i masz Ci babo placek. Licencjat skończyłam na kierunku Administracja o specjalizacji Samorządowej. Urzędy będą zawsze, więc mi się przyda. Jestem w trakcie Magisterki z Bezpieczeństwa Wewnętrznego, też o specjalizacji Administracyjnej. Dzięki temu policja i inne urzędy są dla mnie otwarte, a nawet podczas składania podania nie do biura, a na służbę czynną mam dodatkowe z tego tytułu pkt. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Pyskata Postów: 1,2 tys. Reputacja: 8,2 tys. Grupa: Zasłużony Inne: Premium Dziewczyna Czas: 155d 8g 41m 38s Opublikowano 12 Czerwca 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Wybrałam szkołę gastronomiczną iż zawsze pasjonowalo mnie gotowanie do czasu aż zaczęłam chodzić do szkoły wtedy odwidzialo mi się. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ania_aka_Tadzio Postów: 591 Reputacja: 427 Grupa: Dziewczyna Czas: 6d 3g 22m 44s Opublikowano 12 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Technik Hotelarstwa xd bo sie nigdzie nie nadaje xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ringo Postów: 1,1 tys. Reputacja: 1,1 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 11d 5g 29m 35s Opublikowano 12 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Technikum informatyczne, bo poprostu czuję, że to jest to, co będę chciał robić w dorosłym życiu :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Serwera Tysiek Postów: 2,3 tys. Reputacja: 2,3 tys. Grupa: Właściciel Serwera Inne: Użytkownik tester Czas: 99d 14g 25m 38s Opublikowano 12 Czerwca 2018 Właściciel Serwera Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Technikum elektryczne, ponieważ zawsze mnie to interesowało i chciałbym dalej w to iść, lecz jak to zawsze bywa - plany mogą się zmienić w każdej chwili. Czuję, że była to trafna decyzja. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExGTenZ Postów: 221 Reputacja: 339 Grupa: Użytkownik Czas: 2d 1g 17m 39s Opublikowano 12 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Wybrałem Zespół Szkół Morskich ze względu na dobrze płatną pracę w przyszłości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzecia Postów: 555 Reputacja: 656 Grupa: Zasłużony Inne: Dziewczyna Czas: 4d 13g 17s Opublikowano 12 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Liceum ogólnokształcące z profilem społeczno-prawnym, ponieważ chciałabym w przyszłości zostać adwokatem:) - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fafitos Postów: 1,5 tys. Reputacja: 1,6 tys. Grupa: Zbanowany Opublikowano 12 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Poszedłbym za ciosem i zrealizowałbym swoje marzenia w szkole o kierunku e-sportowym, która ulokowana jest w Kędzierzynie Koźlu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrofaluwka Postów: 60 Reputacja: 124 Grupa: Użytkownik Czas: 8g 21m 34s Opublikowano 12 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 W przyszłości chcę zostać dietetykiem, więc wybrałem LO o profilu biologiczno-chemicznym :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yuuki Postów: 433 Reputacja: 433 Grupa: Zbanowany Czas: 3d 2g 46m 41s Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Liceum o profilu mundurowym Bardzo kocham swoją szkółkę Juz od dziecka nie bałam się upaćkać po uszy, próbować nowych rzeczy i adrenaliny. Jest to profil policyjny - chcę być fajna, najlepszą policjantką a nie jakimś burkiem, bo sama miałam juz z takowymi chamami do czynienia. XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi