Remzi Postów: 41 Reputacja: 38 Grupa: Użytkownik Czas: 11g 51m 30s Opublikowano 12 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Twój Nick: HabikNick Administratora: GoLdi Powód skargi: Admin GoLdi nadużywa admina bardzo nie lubi chyba jak ktoś chwilę jest na Spekcie więc przedstawiam sytuację a nawet dwie jak mnie potraktował admin GoLdi a więc zacznę od przedstawienia tej pierwszej sytuacji: wchodzę na serwer nie wchodzę do gry tylko na specta zaczynam pisać na" say /sklepsms bo chciałem sobie wykupić vipa"i tylko zdążył pokazać mi się panel z opcjami wyboru i dostałem kicka za afk a byłem tam może z 30 sek i kick a druga jest taka że zaraz wszedłem na serwer jeszcze raz i zacząłem pisać na say u@ który to mnie admin wyrzucił z serwera i chciałem mu przekazać że jestem na spekt po to żeby kupić sobie vipa ale nikt się nie odzywał na moje pisanie say u@ to zacząłem kontynuować dalej zakup tego vipa już spisywałem zdążyłem wpisać w telefonie 79 i nagle to Dowody: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina GoLdi. [AMXBans] Pozostalo ci 21 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : Habik [AMXBans] Powod : ' spect notorycznie ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.CS-Maliver.PL [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 20876811 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 31.0.121.52 ' [AMXBans] =============================================== Kicked: Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. To jest admin? takim ludziom nie daje się dostępu do amxmod żadnej rangi takim osobą się zabiera flagi! Proszę Administrację o ukaranie tego admina bo podejścia do graczy to on żadnego nie ma dno. 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Serwera Tysiek Postów: 2,3 tys. Reputacja: 2,3 tys. Grupa: Właściciel Serwera Inne: Użytkownik tester Czas: 101d 9g 58m 32s Opublikowano 14 Czerwca 2018 Właściciel Serwera Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 @GoLdi tyczy się to nie tylko Ciebie, lecz wszystkich adminów - nie wyrzucajcie osób na spect, gdyż mogą oni kupować VIPa, jeżeli widzicie, że gracz już z 5/10 minut siedzi na spect to wtedy dopiero. Dostałem cynk, że admini notorycznie piszą na y@, a nie na zwykłym czacie - y@ służy do upominania/informowania. Na ten moment ostrzeżenie słowne/informacja, gdyż mogliście nie widzieć, bo nie było zmianki o tym. 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi