Dabster Postów: 145 Reputacja: 245 Grupa: Zbanowany Czas: 23g 48m 50s Opublikowano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Czy jakbyście mieli możliwość cofnięcia się w czasie zmienilibyście coś, czy zostawilibyście wszystko by potoczyło się tak samo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Administrator Mrs.Fuksiara Postów: 6,9 tys. Reputacja: 4,8 tys. Grupa: Junior Administrator Inne: Redaktor Naczelny Redaktor FanPage Właściciel Serwera Donator Dziadek Mróz Dziewczyna Czas: 92d 8g 27m 31s Opublikowano 14 Czerwca 2018 Junior Administrator Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Cofnęłabym się do czasu w którym przyjaźniłam się z Sysią i ten czas spędzany z nią był najlepszy na świecie! Jest the best!!! <Moja miłosc życia> 1 12MAPS/FFA 193.33.176.51:27085 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikola Postów: 4 Reputacja: 2 Grupa: Zbanowany Czas: 20m 35s Opublikowano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Cofnęłabym się do czasu w którym przyjaźniłam się z Sysią. <3 Kochałam spędzać z nią czas Chciałabym powrócić do tych pięknych jak dla mnie chwilii <3 Wróć do nas! Tęsknimy! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandra Postów: 102 Reputacja: 89 Grupa: Zbanowany Czas: 57m 13s Opublikowano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Cofnęłambym czas w którym dalej przyjaźniłam się z Sysią... Był to najlepszy czas w moim życiu, mam nadzieję że kiedyś mi wybaczysz moje błędy i znowu będziemy psiapsiółki forever! Sysiu tęsknię za naszą przyjaźnią proszę Cię odpisz mi, nie unikaj mnie ;C Ranisz <3 Wróćmy do tego co siedziałyśmy razem godzinami na ts3 jak i na csgo <3 PLIS! A MIAŁA WYJŚĆ TAKA MIŁOŚĆ, BO W KOŃCU CI SIĘ PODOBAŁM <3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi