Dabster Postów: 145 Reputacja: 245 Grupa: Zbanowany Czas: 23g 48m 50s Opublikowano 27 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 Do kolejnej edycji został zaproszony: @Smilee Informacje: Pytania poprzedzamy [P], a odpowiedzi [O], np. [P] Banany czy Pomarańcze? [O] Banany! - @Smilee- odpowiada w nowym temacie Zakaz kopiowania pytań od kogoś! Więcej się dowiecie! Macie czas do wtorku [03.06] na zadawanie pytań. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yuuki Postów: 433 Reputacja: 433 Grupa: Zbanowany Czas: 3d 2g 46m 41s Opublikowano 27 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 [P] Jak się nazywasz? [P] Skąd jesteś i ile masz lat? [P] Ulubiony kolor? [P] Ulubiona potrawa? [P] Ulubiona gra? [P] Ulubiona piosenka ( możesz podać link ) [P] Masz jakieś tatuaże bądź Kolczyki? [P] Co o mnie myślisz? [P] Twoje największe osiągniecie to? [P] Jaki jest twój życiowy cel? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Pyskata Postów: 1,2 tys. Reputacja: 8,2 tys. Grupa: Zasłużony Inne: Premium Dziewczyna Czas: 155d 9g 23m 29s Opublikowano 27 Czerwca 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 [P] Skąd się wziął Twój nick? [P] Wierzysz w zjawiska paranormalne? [P] Skąd się dowiedziałeś o forum? [P] Jaki jest Twój znak zodiaku i co On o Tobie mówi? [P] Twoja ukochana książka (bajka) z dzieciństwa? [P] Jaką najgłupszą, najbardziej szaloną rzecz zrobiłeś w życiu? [P] Jaka powinna być Twoja partnerka? [P] Dokończ zdanie cs-maliver.pl to? [P] Twój ulubiony kolor, dlaczego akurat ten? [P] Jakie masz plany na przyszłość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzecia Postów: 555 Reputacja: 656 Grupa: Zasłużony Inne: Dziewczyna Czas: 4d 13g 17s Opublikowano 28 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 [P] Jabłko czy banan [P] Kebab czy pizza [P] KFC czy McDonald [P] Burger King czy McDonald [P] Chińczyk czy Meksykan Jako prawdziwa kobieta masz tylko o jedzeniu - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Online Postów: 17,9 tys. Reputacja: 15,8 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 345d 10g 10m 1s Opublikowano 2 Lipca 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 [P] Pizza czy kebab? [P] Masz jakieś zwierzątko? [P] Co lubisz robić w wolnym czasie? [P] Lubisz podróżować? [P] Do jakiej szkoły chodziłeś/chodzisz? [P] Jaki kolor lubisz? [P] Polecisz mi jakiś film obejrzeć? [P] Jakie jest Twoje hobby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dabster Postów: 145 Reputacja: 245 Grupa: Zbanowany Czas: 23g 48m 50s Opublikowano 2 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 [P] W kakao czy w Kakao? [P] Chińczyk czy Wietnamczyk? [P] Japończyk czy Japonka? [P] Ja czy Ja? [P] Groźny labrador czy groźny Ja? [P] Zupa czy 2 zupy? [P] Najbardziej znienawidzona zupa czy @Po prostu Radek? [P] EUNE czy EUW? @Smilee zapraszam do pisania odpowiedzi ;* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi