Queens Postów: 80 Reputacja: 144 Grupa: Użytkownik Czas: 2d 4g 31m 46s Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Nick:Queens Wiek:17 , 18 w sierpniu Data rejestracji na forum: Ile spędzasz dziennie czasu na forum?:Bardzo dużo Doświadczenie w ocenianiu:7/10 Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:Tak , na dużej sieci , teraz jest wstrzymana Byłeś banowany na forum lub serwerze?:Nie przypominam sobie Dlaczego Ty?:Jestem ogarnięty jeżeli chodzi o takie sprawy (AMXBANS) , Przydam się gdyż mam dużą aktywność , Coś od siebie:Nazywam się Kewin , mieszkam w Katowicach , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Serwera Tysiek Postów: 2,3 tys. Reputacja: 2,3 tys. Grupa: Właściciel Serwera Inne: Użytkownik tester Czas: 101d 10g 14m 48s Opublikowano 5 Lipca 2018 Właściciel Serwera Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Aktualnie sam nie widzę potrzeby na nowego UBTeam, @Po prostu Radek wydaje mi się, że radzi sobie "sam", aczkolwiek on tutaj ma większe zdanie i sam zdecyduje czy jest mu potrzebna pomoc czy też nie, bo sam opiekuje się tą czynnością, także czekamy na odpowiedź 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Postów: 3,1 tys. Reputacja: 3,4 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 73d 19g 9m 42s Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Szczerze to, jako właściciel swojego serwa możesz dawać UB graczom, którzy są u Ciebie zbanowani (twój bans). Tutaj jakoś nie widzę potrzeby dodatkowej pomocy, bo i tak mało kto się odwołuję. Działem zajmuję się sam i na ten moment nie potrzebuje pomocy innej osoby. Jesteś po powrocie, po krótkim czasie składasz podanie na UBT. Dla mnie trochę za wcześnie. Zajmij się na razie serwerem, wgraj anty-cheat'a. To tyle z mojej strony 3 https://steamcommunity.com/id/hunatoziomal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Serwera Tysiek Postów: 2,3 tys. Reputacja: 2,3 tys. Grupa: Właściciel Serwera Inne: Użytkownik tester Czas: 101d 10g 14m 48s Opublikowano 5 Lipca 2018 Właściciel Serwera Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi