Kalmar Postów: 318 Reputacja: 304 Grupa: Użytkownik Czas: 3d 22g 49m 59s Opublikowano 16 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Imię: Patryk Nick: Kalmar Wiek: Za kilkanaście dni kończę 17 lat Link do gametrackera: https://www.gametracker.com/player/Kalmar/91.224.117.74:27395/ Link do banid-a: Nie posiadam Dlaczego chciałbyś zostać Adminem?: Ostatnio jestem bardzo aktywny na serwerze i czasem wejdzie jakiś cheater lub któryś z graczy zacznie utrudniać grę innym .Po bardzo nie przyjemnej sytuacji na innej sieci na której zostałem zbanowany za wspomagacze których nie było, więc postanowiłem tutaj wrócić i zostać na długo. Mikrofon(TAK/NIE): Tak Czy miałeś kiedyś Admina?: Tak Czy umiesz obsługiwać Menu Admina?: Tak Znajomość Komend Amxx?(0-10): 7/10 Akceptujesz regulamin?(TAK/NIE): Tak Coś o sobie: Mam na imię Patryk. Mam prawie 17 lat. Interesuje się CS, piłką nożną i sztukami walki. Nawet trenowałem tajski boks lecz poważna kontuzja wykluczyła mnie z treningów a chciałbym dalej trenować lecz kontuzje mam do teraz. Jestem kulturalną i miłą osobą lecz do momentu jak mnie ktoś mocno wkurzy. Płatność: sms 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S A D B O I Postów: 450 Reputacja: 702 Grupa: Zbanowany Czas: 3d 4g 47m 52s Opublikowano 16 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Ode mnie masz TAK: - często cię widać na serwerze - jest niewielu adminów 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Who Cares? Postów: 2,9 tys. Reputacja: 2,9 tys. Grupa: Donator Inne: Użytkownik Czas: 18d 19g 29m 34s Opublikowano 16 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Jestem na tak! Gt mowi samo za siebie no i na dodatek sluzyl juz nam. Mysle, ze warto dac szanse 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Postów: 17,9 tys. Reputacja: 15,8 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 345d 10g 48m 53s Opublikowano 16 Lipca 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Fajnie, że wracasz. Czekam jeszcze na powrót Pana wyżej! (@James) Po odbiór rangi zapraszamy do działu: KLIK! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi