Właściciel Malinaa. Postów: 17,9 tys. Reputacja: 15,8 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 345d 10g 48m 53s Opublikowano 17 Lipca 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 Do kolejnej edycji został zaproszony: @Who Cares? Informacje: Pytania poprzedzamy [P], a odpowiedzi [O], np. [P] Lody czy owoce? [O] Lody - @Who Cares? - odpowiada w nowym temacie Zakaz kopiowania pytań od kogoś! Więcej się dowiecie! Macie czas do wtorku [24.07] na zadawanie pytań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johansson Postów: 20 Reputacja: 48 Grupa: Użytkownik Czas: 8g 26m 36s Opublikowano 17 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 [P] Cola vs Pepsi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Pyskata Postów: 1,2 tys. Reputacja: 8,2 tys. Grupa: Zasłużony Inne: Premium Dziewczyna Czas: 155d 9g 23m 29s Opublikowano 17 Lipca 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 [P} Za co mnie kochasz i ubóstwiasz? [P] Czemu nie wrócisz do nicku Pyskaty? [P]Jaki owoc lubisz najbardziej i czemu akurat ten? [P] Kiedy ten romantyczny obiad? [P] Co uważasz na mój temat? [P] Twoja ulubiona nuta to? [P] Co według Ciebie jest na plus na forum a co na minus? [P] Brakuje Ci jak mnie 3maps'a? Wróciłbyś na stanowisko Opiekuna jakby wrócił 3maps? [P] Twój ideał kobiety to? [P] Z kim na forum masz najlepszy kontakt i opisz czemu akurat z nimi? [P] Góry & Morze? [P] Twoja ulubiona postać z dzieciństwa? [P] Twoje hobby to? [P] Jaką najgłupszą, najbardziej szaloną rzecz zrobiłeś w życiu? [P] Ulubiony napój wyskokowy? [P] Myślisz czasami jak to będzie za parę lat kiedy będziesz miał już żonę, dzieci? [P] Wierzysz w przeznaczenie? [P] Co robisz w wolnym czasie? [P] Twoje największe marzenie to? [P] Dokończ zdanie cs-maliver.pl to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DestruktoR Postów: 5 tys. Reputacja: 4,9 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 27d 15g 6m 31s Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 [P] Ulubiona gra? [P] Ulubiony kolor? [P] Oceń moją osobę od 1 do 10. (Przyjmę to na klatę :P) [P] Ile latek? [P] Twój najbliższy przyjaciel/ka z forum? [P] Skąd pomysł na Nick? [P] Co obecnie robisz? [P] Wiesz kogo nominujesz? [P] Czemu @Pyskata w 1 pytaniu pisze takie bzdury xD? [P] Lubisz mnie? [P] Sorka na mało pytań :/ wybaczysz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Postów: 17,9 tys. Reputacja: 15,8 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 345d 10g 48m 53s Opublikowano 23 Lipca 2018 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 [P] Jakie jest Twoje ulubione danie? [P] Jaki był Twój wymarzony zawód w dzieciństwie? [P] Ulubione imię żeńskie? [P] Jakie miasto chcesz zwiedzić? [P] Ulubiony słodycz z dzieciństwa Twój, to? [P] Co warto przemilczeć? [P] Ile masz w bicku? [P] Masz swój ulubiony cytat? - jak tak to podaj. [P] Co lubisz robić w wolnych chwilach? [P] Żyjesz przeszłością, czy przyszłością? [P] Masz jakieś plany na przyszłość? [P] Podaj swoją ulubioną piosenkę. [P] Brunetki czy blondynki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Postów: 17,9 tys. Reputacja: 15,8 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 345d 10g 48m 53s Opublikowano 26 Lipca 2018 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 @Who Cares? czekamy na odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi