Fafitos Postów: 1,5 tys. Reputacja: 1,6 tys. Grupa: Zbanowany Opublikowano 20 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Typ pracy: Avatar Napis: MadPilows Wymiary: 184 x 184 Tematyka: Kolorystyka: Chciałbym aby nie była taka sama, jednak użyta paleta barw spełnia moje oczekiwania. Dodatkowe informacje: obraz bez tła (przezroczysty) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apostrof Postów: 362 Reputacja: 252 Grupa: Przyjaciel Czas: 1d 5g 30m 1s Opublikowano 21 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fafitos Postów: 1,5 tys. Reputacja: 1,6 tys. Grupa: Zbanowany Opublikowano 21 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 Szafa gra drogi panie, jednak niestety znalazłem jeden problem. Po jego rozwiązaniu zamykamy temat i nagradzam posty plusami. Ukazany problem powyżej, po wklejeniu pliku na avek steam z przezroczystym tłem mamy rozmazane pole. Proszę o możliwość zweryfikowania problemu i jego rozwiązania jeżeli takowa możliwość istnieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apostrof Postów: 362 Reputacja: 252 Grupa: Przyjaciel Czas: 1d 5g 30m 1s Opublikowano 21 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 Jest to spowodowane przezroczystym tłem. Steam nie dopuszcza takiego, mogę ci tam dać czarne tło. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fafitos Postów: 1,5 tys. Reputacja: 1,6 tys. Grupa: Zbanowany Opublikowano 21 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 Jest cacy, do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi