Fafitos Postów: 1,5 tys. Reputacja: 1,6 tys. Grupa: Zbanowany Opublikowano 27 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Imię: Fabian Wiek: 21 Staż na forum: Nie licząc długiej przerwy to byłoby sporo czasu. Licząc od utworzenia nowego konta, minęły dwa miesiące. Co przemawia za tym, żeby Cię przyjąć (prosimy o dłuższą wypowiedź): Takim głównym czynnikiem jest chyba nasza pani Administrator. Stara się prowadzić aktywnie dział, jednakże robi to samotnie co sprawia, że ma dużo roboty. Chciałbym swoją kandydaturą wprowadzić przede wszystkim komfort pracy dla @Malina. Dodatkowo przemawia za mną poprawny styl pisania złożonych bądź prostych wypowiedzi w postach. No i oczywiście odpowiednia interpunkcja oraz ortografia. Posiadasz jakieś doświadczenie? (gazetka szkolna, blog itp.): Owszem posiadam, jednakże z żadnych proponowanych w podaniu. Prowadziłem sekcję redaktorską przez około lat 2. Dodam, że forum było o takiej samej tematyce czyli świat Counter Strike'a. Próbny wywiad / news: Nie mam zielonego pojęcia czy moje prace nadal są widoczne na ich forum w dziale redaktorskim. Jeżeli tak to jesteśmy wstanie sprawdzić w jaki sposób były one tworzone oraz przeprowadzane. Oczywiście co za tym idzie tworzyłem również tygodniki, częstotliwość ich tworzenia była zależna od nowości/prac wykonywanych na forum. @editt Sprawdziłem i w dalszym ciągu posiadają moje prace jako redaktor na swoim forum. Jeżeli ktoś jest chętny aby sobie sprawdzić czy się nadaję zapraszam na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Public Enemy Postów: 652 Reputacja: 885 Grupa: Zbanowany Czas: 4d 8g 53m 57s Opublikowano 27 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Ty chociaż nie układasz zdań wielokrotnie złożonych jak jedna osoba . Wiesz co to "." (kropka) Zdanie składające się z około z 42 słów i siedmiu przecinków nie wygląda estetycznie. Nadmienię jednak, że fajnie by było jakbyś coś już zaczął w tym kierunku tworzyć. Próbny wywiad, bądź felieton. Możliwości jest wiele. Jako osoba która nie pochwaliła się swoją działalnością twórczą jesteś niemalże z automatu na straconej pozycji. Napisz coś w dziale https://cs-maliver.pl/forum/37-redakcja/ Możliwości masz wiele. ' Na ten czas masz NEUTRAL. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanatyKKK Postów: 18 Reputacja: 34 Grupa: Użytkownik Czas: 11g 26m 25s Opublikowano 27 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Oczywiście że na TAK!! +wiek +doświadczenie +ogarnięty +Mój były global moderator xD. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martyn. Postów: 3,1 tys. Reputacja: 3,2 tys. Grupa: Przyjaciel Inne: Użytkownik Czas: 41d 9g 55m 2s Opublikowano 27 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Małe tak +Wiek +Doświadczenie -Fajnie by było gdybyś dodał jakaś świeżość na nasze forum a nie przeglądać stare tematy z redakcji na innym forum. Ja nawet nie wiem jaki ty miałeś nick kiedyś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Postów: 17,9 tys. Reputacja: 15,8 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 344d 18g 25m 27s Opublikowano 28 Lipca 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Czekam na jakąś aktualną pracę, abyśmy mogli zobaczyć, jak teraz piszesz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Postów: 17,9 tys. Reputacja: 15,8 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 344d 18g 25m 27s Opublikowano 29 Lipca 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi