Właściciel Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Malinaa. Postów: 17,9 tys. Reputacja: 15,8 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 344d 8g 42m 54s Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Właściciel Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 (edytowane) Witam serdecznie już w 50 wywiadzie! Tym razem będziemy prześwietlać sylwetkę @OxyMen2 aka Days'a. Miłego czytania. Malina OxyMen2 Witam Cię serdecznie! Miło, że zgodziłeś się udzielić mi odpowiedzi na parę pytań. Zaczniemy standardowo, więc przedstaw się, powiedz jak masz na imię, ile masz lat, skąd pochodzisz. Witam. Mam na imię Krystian mam 18 lat. Jestem z Białej Podlaskiej województwo lubelskie. Gdzie spędzasz najczęściej swój wolny czas w Białej Podlaskiej? Najczęściej wolny czas spędzam na Treningu MMA, sztuki walki lub w pracy. O kolejny bijący się! Przyjeżdżając do Ciebie, co byś Nam polecił zwiedzić i dlaczego? Polecił bym park w Białej Podlaskiej, który nazywa się Radziwiłów, jest tam dużo zieleni, ławki i różne atrakcje. Polecam także Muzeum. W parku pewnie sam dużo przebywasz. Masz 18 lat, więc pewnie jeszcze się uczysz. Gdzie chodzisz do szkoły i co dalej planujesz? Czasem potrafię tam spędzić cały dzień. Chodzę do 3 klasy zawodowej o profilu gastronomicznym, planuje zostać kucharzem, a jeśli to nie wypali to mundurówka. O, jaka potrawa sprawiła Ci najwięcej trudności w przyrządzeniu? Moją pierwszą potrawą jaka sprawiała mi największą trudność, był Grillowany stek z buraczkowym carpaccio i batatami. Musiałem to zrobić na egzamin, który decydował czy zdam z drugiej klasy do trzeciej, lecz za 2 razem się udało. (Coś dla oczu) Gratuluję! Ja niestety nie mam tak dobrego wyczucia smaku, aby zostać kucharzem. Wiem, że nie masz obecnie partnerki ale proszę powiedź na co zwracasz uwagę u płci przeciwnej, co Cię przyciąga u kobiet? Najczęściej u płci przeciwnej przyciąga moją uwagę zachowanie, zaufanie, wierność, poczucie humoru. Nie może być to pusta lalka wymalowana, która w ogóle nie myśli co robi. Zgadzam się, a wygląd wchodzi w grę, czy to mało ważne? Wygląd to nie wszystko moja droga koleżanko. Może być dziewczyna ładna ale dla mnie najważniejszy jest charakter i wierność. Bardzo dobrze. Jako kucharz pewnie lubisz gotować przy muzyce. Czego słuchasz? Ojeju wiedziałem że w końcu zadasz te pytanie, najczęściej słucham Verba, Malik, Blend. https://www.youtube.com/watch?v=ewBs5-hgErI A jak u Ciebie z filmami i serialami, co oglądałeś ostatnio? Najczęściej oglądam Step Up oraz High School Musical, a co do seriali to oglądam Ranczo, Miodowe lata.Widzę stare dobre seriale, które również lubię. Jakbyś miał możliwość przeprowadzenia się, jakie miasto byś wybrał i dlaczego? Myślę, że Katowice, ponieważ jest tam dużo imprez. Kocham imprezować, lubię potańczyć jak i powygłupiać się. Śmieszek Nam się trafił. Masz może jakieś hobby? Jeżeli tak opowiedz o Nim. Moim hobby jest sport. Kocham biegać, muszę zawsze z rana jak wstanę przebiec z 2 km i wtedy jest dobrze. Osobiście nie lubię biegać. ;x Opowiedz jak zaczęła się Twoja przygoda z CS'em. Moja przygoda z CS'em zaczęła się jak miałem 9 lat, wtedy pierwszy raz zagrałem. Od tej pory CS jest moim światem, bardzo lubię grać jak i poznawać przy tym nowe osoby. O szybko odkryłeś tą grę. Od razu zacząłeś tworzyć serwery i przesiadywać na sieciach? Kiedy skończyłem 15 lat zacząłem się zastanawiać czy też potrafię zrobić serwer. Po długim namyśleniu doszedłem do wniosku, że trzeba wziąć się w garść i zacząć robić. Pierwszy serwer jaki stworzyłem to DD2 +Bf2, było tam trochę błędów jakie popełniłem, lecz moja stara ekipa pomogła mi to naprawić. Następnie zacząłem pisać paczki, pluginy. Co do sieci zaczęło się to 3 lata temu, jak wraz z kolegami postanowiliśmy założyć własny serwer DD2. Zostałem tam Opiekunem, do dziś pamiętaj IP serwera, który został potem sprzedany. Potem zostałem Ubateam i doszedłem do wniosku, że umiem dużo i zacząłem się interesować stronami. Tak zostało do dziś, że jestem na razie tutaj, gdzie widzę że sieć jest najlepsza, ze wszystkich na jakich byłem. Sprzedanie serwera chyba najbardziej boli... Jak trafiłeś do Nas na siec? Bolało to że sprzedaliśmy serwer ale kolega potrzebował kasy, lecz potem zacząłem grać na innych modach. Do Was trafiłem na sieć poprzez reklamę, oraz kiedyś widziałem, że tutaj było mega fajnie. Ejej, jakie było jak jest! Mówiłeś wcześniej, że lubisz poprzez CS'a poznawać nowych ludzi. Pewnie znasz ich już sporo, ale czy z kimś się widziałeś w realu? Wiele osób poznałem tych dobry i złych. Widziałem się tylko z jednym kolegą, ma na imię Damian. Pochodzi z Miedzyrzec Podlaski. Złożyłeś podanie na Opiekuna DD2, co Cię do tego skłoniło oraz jakie masz plany co do serwera? Skłoniło mnie to, że lubię ten mod serwera, chciałbym bardzo pomóc w dalszym rozwoju serwera. Serwer jest bardzo ładnie zrobiony. Plany mam takie, aby zafundować na serwer porządną reklamę, aby serwer był full przez cały czas i do tego zmienić parę rzeczy za zgodą Właścicieli Serwera. Gdy pierwszy raz wszedłeś na forum co najbardziej przykuło Twoją uwagę? Muszę to powiedzieć, @trzecia mnie przyciągnęła i serwer DD2. O kurczaczki! Jak oceniasz wkład Administracji w forum oraz serwery? Administracja mi pasuje, tylko @Pyskata coś mnie nie polubiła, jako jedna osoba chyba. xD Myślę, że serwery są bardzo spoko, mogłoby trochę się zmienić ale jest okey. Powoli dochodzimy do końca wywiadu, ponieważ wiem, że masz problemy z internetem, a i tak już dużo się dowiedzieliśmy. Może chcesz na koniec kogoś pozdrowić? Pozdrawiam @Agaa:*, @Dominika :), @Hunuś^^, @Tysiek, @DaFFi, @trzecia, @MistrzuniOOO. i @Malina. Dołączam się do pozdrowień, dzięki! Edytowane 14 Sierpnia 2018 przez Malina 4 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martyn. Postów: 3,1 tys. Reputacja: 3,2 tys. Grupa: Przyjaciel Inne: Użytkownik Czas: 41d 9g 53m 12s Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Super wywiad! (Jak zwykle heh) Plus 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominika :) Postów: 53 Reputacja: 38 Grupa: Dziewczyna Czas: 6g 54m 33s Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Świetny wywiad ^^ leci + 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OxyMen2 Postów: 652 Reputacja: 813 Grupa: Użytkownik Czas: 6d 12g 51m 21s Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Pięknie dziękuję @Malina 1 Zapraszam na DD2 IP : 91.224.117.74:27395 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Premium+ smileeq Postów: 1,6 tys. Reputacja: 1,5 tys. Grupa: Premium+ Inne: Fundator Donator Użytkownik Maliś SUB Czas: 60d 7g 57m 30s Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Premium+ Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Najs 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Postów: 17,9 tys. Reputacja: 15,8 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 344d 8g 42m 54s Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi