Skocz do zawartości

Podanie DD2-Truskawke ?

martyn.

Rekomendowane odpowiedzi

Imię: Karol
Nick: Truskawke ?
Link do gametrackera:

https://www.gametracker.com/player/Truskawke %3F/91.224.117.74:27395/ <----(głowne konto)

https://www.gametracker.com/player/D0cto4 aKa zUoO/91.224.117.74:27395/

https://www.gametracker.com/player/MistrzuniOOO./91.224.117.74:27395/
Link do banid-a:
Dlaczego chciałbyś zostać Adminem?: Na serwerze często nie ma admina. Ludzie bardzo często się wyzywają, przeklinają, nadużywają mikrofonu bądź też nie mają mutacji (też nie mam, ale nie nadużywam).

Byłem adminem na dwóch serwerach na tej sieci i dobrze się spisywałem. Jestem godnym zaufania dzieciakiem (dosłownie).

Pomimo wieku umiem zachować się jak nie jeden starszy ode mnie.
Mikrofon(TAK/NIE): Tak.
Czy miałeś kiedyś Admina?: Tak
Czy umiesz obsługiwać Menu Admina?: Oczywiście.
Znajomość Komend Amxx?(0-10): 4/5-10
Akceptujesz regulamin?(TAK/NIE): Tak
Coś o sobie: Siemaneczko jestem Karol. Mam 12 lat. Lubię pogrywać w gierki na komputerze, głownie w cs'a.

Mieszkam koło Białej Podlaskiej a dokładniej w Rogoźnicy.

Moje hobby to piłka nożna i motoryzacja. Chodzę do KS Huragan w Międzyrzecu Podlaskim.  Mam skuter po bracie (ponieważ nim nie jeździ) i lubię na nim jeźdźić. Lubię też przejażdżki rowerem z kumplami.
Płatność:  PSC.

Wymagania :

Min. 20 sensownych postów,  +
♦ Wchodzenie raz dziennie na forum, +
 Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich, +
 Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowym, +

Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze, +
 Minimum 15 h przegrane na serwerze, Ze wszystkich konto to +
 Minimum 16 lat. -
 Co miesięczna składka* : 17,22 zł SMS / 10,00 zł Przelew / 20 zł PSC za 2 miesiące. Dostaję na urodziny jako prezent psc 50 złoty więc składka +

Złozyłem podanie w zwyklej a nie szybkiej rekrutacji, bo chcę wiedzieć co inni myślą o mnie na posadzie admina.

@Who Cares? Gracz wyzywa cały czas jak go widzę. Przypadek, że wczoraj obrażał i dzisiaj jak grałem na serwie i wbił znowu się mnie czepiał?

ciapaniegif.gif.cddc6232c47376f70999d040bd2b1c3f.gif

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Niestety jestem na nie. W tydzień dwa dni grasz i już admin? Widywałem wcześniej Cie, ale popraw gt.
Minusem jest też to, że boje się o głupio bany, bo leciutko ktoś Cie obraził i już skarga.
Wiem, że potrafisz się zachować prawie jak dorosły, ale to nie wszystko.
Myślę, że z tym podaniem musisz się jeszcze troszkę wstrzymać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.