Właściciel Malinaa. Postów: 17,9 tys. Reputacja: 15,8 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 344d 17g 44m 43s Opublikowano 7 Września 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Dlaczego nadal jesteś na Maliver? 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Postów: 3,1 tys. Reputacja: 3,4 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 73d 18g 22m 21s Opublikowano 7 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Bo jest dla mnie drugim domem 😁 1 https://steamcommunity.com/id/hunatoziomal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoWiK Postów: 707 Reputacja: 839 Grupa: Zbanowany Czas: 3d 7g 51m 22s Opublikowano 7 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 No bo gdzie jest taka miła atmosfera i ludzie? Tylko tu ☺️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoteQ Postów: 255 Reputacja: 328 Grupa: Zbanowany Czas: 2d 10g 3m 5s Opublikowano 7 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Bo jest tu spoko ekipa 😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzecia Postów: 555 Reputacja: 656 Grupa: Zasłużony Inne: Dziewczyna Czas: 4d 13g 17s Opublikowano 7 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Bo fajni ludzie choć takim atencjuszkom mógłby się spalić komputer 1 - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekpl122 Postów: 1 tys. Reputacja: 1,1 tys. Grupa: Donator Inne: Użytkownik Czas: 12d 19g 42m 18s Opublikowano 7 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Bo są tu fajne osoby co można z nimi pogadać i pograć w cs 🙂 1 JiGI1NZ_d.webp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Pyskata Postów: 1,2 tys. Reputacja: 8,2 tys. Grupa: Zasłużony Inne: Premium Dziewczyna Czas: 155d 8g 42m 47s Opublikowano 7 Września 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Bo to moja jedna wielka rodzinka, nigdzie indziej nie czuję się NAJLEPIEJ jak tutaj ♥ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OxyMen2 Postów: 652 Reputacja: 813 Grupa: Użytkownik Czas: 6d 12g 55m 57s Opublikowano 7 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Bo ta sieć to istne cudo ❤️ i będę jak najdłużej 1 Zapraszam na DD2 IP : 91.224.117.74:27395 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Premium+ smileeq Postów: 1,6 tys. Reputacja: 1,5 tys. Grupa: Premium+ Inne: Fundator Donator Użytkownik Maliś SUB Czas: 60d 8g 40m 40s Opublikowano 7 Września 2018 Premium+ Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Gram w komputer, czyli w cs i jestem 🤡 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pumeks twojego kota Postów: 567 Reputacja: 585 Grupa: Zbanowany Czas: 3d 16g 18m 52s Opublikowano 7 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Pare powodów.. -Panda zabójca -Ogarnięta ekipa, zna sie na rzeczy -Ładne dziewczyny -Poczucie humoru -Brak konfliktów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Postów: 17,9 tys. Reputacja: 15,8 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 344d 17g 44m 43s Opublikowano 7 Września 2018 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Ciężko powiedzieć, bo to nie wynika z jednego czynnika. Sieć traktuję bardzo osobiście, przez co jestem do niej strasznie przywiązana. Nie wyobrażam sobie wstać rano i nie zajrzeć co się dzieje, obudzić się w nocy i znowu nie sprawdzić, czy przypadkiem coś się nie stało. Jeszcze przed powstaniem sieci poznała wiele dobrych ludzi, którzy są ze mną do dziś. Niektórzy bardziej widoczni, inni pozostają już w cieniu. Niektórych widziałam już na żywo i było mi z tego powodu bardzo miło, lubię to wspominać! Z biegiem czasu poznaje Was coraz więcej - niektórzy zasługują na zapamiętanie, inni niekoniecznie. Wszystko mnie czegoś uczy, dzięki temu przez ponad 2 lata prowadzenia tego 'interesu' również się zmieniłam. Niektórzy mają niektóre rzeczy mi za złe, najczęściej coś czego nie powinni mieć np BAN - każdy pracuje na siebie sam. 🙂 ALE i daje 2/3/4 szanse - dlatego PAMIĘTAJCIE LUDZIE RZADKO SIĘ ZMIENIAJĄ I MAŁO KTO MÓWI PRAWDĘ - ZAZDROŚĆ C'NIE?! Zawsze wiem, że jak wbije na ts będę mieć z kim pogadać, czy też ktoś mnie zaczepi, aby w czymś pomóc co przyznam lubię, dzięki czemu czuję się potrzebna - jak każdy człowiek, czy to w życiu realny czy poza. Wiem, że znajdę tutaj ludzi którzy zawsze mi pomogą i będą dla mnie życzliwi, nawet poratują samym słowem ale nie zostawią mnie z problemem. Wiem, że są tutaj ludzie, którzy wiedzą, ze ja jestem też tylko człowiekiem i popełniam błędy. 🙂 Czuje się tutaj swobodnie i wiem, że to co tworzymy razem jest fajnym miejscem odpoczynku dla każdego. Bym mogła jeszcze dużo wymieniać ale chyba wystarczy tyle. 😄 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_SpirytusiK_ Postów: 232 Reputacja: 322 Grupa: Zbanowany Czas: 3d 3g 57m 19s Opublikowano 7 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Kocham was :3 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ringo Postów: 1,1 tys. Reputacja: 1,1 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 11d 5g 29m 35s Opublikowano 8 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 Żeby prowokować innych dla robienia dramy, obrażać Tyśka z Huną, sprawdzać co się dzieje na czacie, obczajać nowe posty itd. XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIFI Postów: 1,1 tys. Reputacja: 826 Grupa: Przyjaciel Czas: 3d 17g 18m 24s Opublikowano 8 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 W sumie to nie wiem ale chyba tylko dlatego, że spoko ekipka jest i szanuje Was! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi