Yoshie2 Postów: 0 Reputacja: 3 Grupa: Świeżak Czas: 23m 54s Opublikowano 8 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 Twój nick: Sedki Steam id lub IP: 83.23.97.119 Serwer: Multiarena Data bana: +/- 19:00 08.09.2018 Wycinek z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Sedki [AMXBans] Reason : ' Cheater ' [AMXBans] You can complain about your ban @ CS-Maliver.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 83.23.97.119 ' [AMXBans] ======================================= Screeny, lub demko (spakowane w paczkę .rar i wrzucone na hosting): Admin wklejił mi bana bez żadnych ss'ów i demka więc no... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Postów: 3,1 tys. Reputacja: 3,4 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 73d 18g 22m 21s Opublikowano 8 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 @Azgeda to do Ciebie.//demko do rozpisania w ciągu 24h. https://steamcommunity.com/id/hunatoziomal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoteQ Postów: 255 Reputacja: 328 Grupa: Zbanowany Czas: 2d 10g 3m 5s Opublikowano 8 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 @[DSC] Haba proszę o wrzucenie dema które masz w folderze csstrike brak dema = brak ub 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azgeda Postów: 113 Reputacja: 91 Grupa: Zbanowany Czas: 22g 13m 6s Opublikowano 8 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 Demko masz w folderze 🙂 Proszę o wrzucenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoshie2 Postów: 0 Reputacja: 3 Grupa: Świeżak Czas: 23m 54s Opublikowano 8 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 Jeżeli się nie myle to demko mo rozszerzenie .dem tak? Po przeglądam i szukam po plikach cs i nic nie ma :l I jeżeli też dobrze mi się kojarzy to admin jakimś tam poleceniem wymuszął to nagrywanie demka. Wieć powinienem je tam znaleźć tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoteQ Postów: 255 Reputacja: 328 Grupa: Zbanowany Czas: 2d 10g 3m 5s Opublikowano 8 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 @[DSC] Haba po wejściu na serwer demo zaczyna się samo nagrywać i ma nazwe _~__CS-Maliver_pl[MULTIARENA_1vs1_CS_GO]_[RESET_+_NOWE_SKINY_31_5]_^_1shot1kill_pl.dem @Hunuś^^ sory już będę edytował 😛 @[DSC] Haba jak dla mnie brak ub co ty na to @Hunuś^^? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoshie2 Postów: 0 Reputacja: 3 Grupa: Świeżak Czas: 23m 54s Opublikowano 8 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 (edytowane) Nie wiem dziwna sytuacja, bo nie mam żadnego demka xd Zrobiłem sobie przed chwilą testowe na innym serwerze, żeby zobaczyć czy wszystko u mnie działa. No i się pojawiły te moje, ale z waszego serwera nie ma Więc z tego co widzę to chyba nici z ub, a szkoda ;/ Dodam, że przeszukałem całego pc'ta wyszukując rozszerzenia .dem Edytowane 8 Września 2018 przez [DSC] Haba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Postów: 3,1 tys. Reputacja: 3,4 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 73d 18g 22m 21s Opublikowano 9 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 https://steamcommunity.com/id/hunatoziomal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi