Zieluu20 Postów: 7 Reputacja: 12 Grupa: Użytkownik Czas: 5g 7m 2s Opublikowano 11 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 Imię:Piotr Wiek:17 Nick:Zieluu Link do banid:https://banid.pl/sprawdz?sid=0:0:830155634 {nwm czy prawidłowy jak nie to podam} Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Chciałbym być Opiekunem I chciałbym pomóc administracji utrzymać server w dobrej atmosferze pomagać słabszym graczom oraz rozwiązywać problemy innych Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem:JailBreak 188.165.21.245:27260 Dlaczego akurat tego serwera: Zawsze lubiałem grać na serverach Jailbreak poprostu wszedłem poznałem ludzi i server mi sie bardzo spodobał Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Opiekunem Nie lecz miałem admina ale przez krótki czas ponieważ server został zamknięty Znajomość amxx i panelu (0-10): 5/6 lecz wiem ze sie naucze wszystkiego i to strasznie szybko Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Tak lecz nie wiem czy na czas zawsze bede wyrobiony i Wolałbym płacic PSC Coś o sobie: Jestem Piotr Mieszkam w Katowicach mam 17 lat moim szczególnym dobrym plusem jest łatwe porozumiewanie się z ludźmi oraz humor potrafię rozweselić dużo osób jak pokazałem to ostatnio na serverze. Jestem miły dla kogoś jeżeli ktoś jest dla mnie miły szanuje każdego człowieka. Proszę o Rozważenie mojego Podania I proszę o danie mi szansy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Online Postów: 17,9 tys. Reputacja: 15,8 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 345d 11g 14m 19s Opublikowano 13 Października 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 Pisałam z Topsem i nie potrzeba mu nikogo więcej na Opiekuna. Można złożyć podanie na admina i w ten sposób pomagać. 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi