𝓩𝓪𝓬𝔃𝓪𝓻𝓸𝔀𝓪𝓷𝔂 Postów: 81 Reputacja: 110 Grupa: Użytkownik Czas: 1d 10g 47m 51s Opublikowano 29 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Pomoże mi ktoś wgrać spray do cs 1.6 na steam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Nescio Postów: 9,2 tys. Reputacja: 6,6 tys. Grupa: Właściciel Inne: Donator Maniak CSM Użytkownik Czas: 394d 1g 58m 31s Opublikowano 29 Października 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Jeżeli chcesz własną grafikę jako spray możesz ściągnąć sobie program Half life logo creator. Po uruchomieniu wciśnij "Open" i w ukazanym oknie wybierz swoją grafikę. Po załadowaniu grafiki wciśnij "Autosize" aby zmniejszyć grafikę do odpowiedniego rozmiaru, następnie zaznacz "Save it to" po czym kliknij "..." znajdujący się obok. Ukaże Ci się okno w którym zapisujesz plik w dowolnym miejscu o nazwie "tempdecal.wad". Następnie wracasz do programu i wciskasz "Mak Wad" po czym klikasz "OK". Przechodzisz do zapisanego pliku i klikasz na niego PPM (prawy przycisk myszy), następnie "właściwości" i zaznaczasz "tylko do odczytu" po czym przenosisz plik do folderu cstrike_polish - dla steam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
𝓩𝓪𝓬𝔃𝓪𝓻𝓸𝔀𝓪𝓷𝔂 Postów: 81 Reputacja: 110 Grupa: Użytkownik Czas: 1d 10g 47m 51s Opublikowano 29 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Może nie tak to napisałem, chodzi mi gdzie mam zapisany folder z cs steam i gdzie logo wrzucić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Premium+ smileeq Postów: 1,6 tys. Reputacja: 1,5 tys. Grupa: Premium+ Inne: Fundator Donator Użytkownik Maliś SUB Czas: 61d 1m 27s Opublikowano 29 Października 2018 Premium+ Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 @Arsenic Do cstrike wrzucasz plik Plik się nazywa tempdecal.wad Najlepiej poszukaj sobie na https://gamebanana.com/sprays/games/4254 tam masz dużo takich badziewi do cs i nie tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
𝓩𝓪𝓬𝔃𝓪𝓻𝓸𝔀𝓪𝓷𝔂 Postów: 81 Reputacja: 110 Grupa: Użytkownik Czas: 1d 10g 47m 51s Opublikowano 30 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Dobra już wrzuciłem działa w grze,ale czy umie ktoś obciąć mi bo wokół napisu jest takie białe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi