Właściciel Nescio Online Postów: 9,1 tys. Reputacja: 6,6 tys. Grupa: Właściciel Inne: Donator Maniak CSM Użytkownik Czas: 390d 6g 37m 33s Opublikowano 17 Listopada 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Jakiego zachowania bądź cech nie tolerujesz u ludzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ringo Postów: 1,1 tys. Reputacja: 1,1 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 11d 5g 29m 35s Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Było to pytanie, hallo! Nie lubię osób fałszywych, nieszczerych, szukających atencji i zwracających na siebie całą swoją uwagę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wontekk Postów: 13 Reputacja: 23 Grupa: Użytkownik Czas: 11g 12m 4s Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Buractwa i prostackiego chamstwa. "Nadzieja daje nam siłę, dzięki niej tu jesteśmy. Ona pozostaje kiedy wszystko inne przepada." Profil Steam http://steamcommunity.com/id/wontekk/ Mój MAL https://myanimelist.net/profile/wontekk Mój snapchat wontek_k Gadu-Gadu 50186328 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heheszkina Postów: 194 Reputacja: 145 Grupa: Dziewczyna Czas: 3d 18g 11m 32s Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Duzo by tego wymieniac co mi sie nie podoba w ludziach ale w większości: osób fałszywych, przesadnie chamskich <samo chamstwo lubię- sama taka jestem ale są pewne granice tego>, nieszczerych, sztucznych, egoistycznych, próżnych, niechetnych do pomocy Takich którzy "kieruja" się zdaniem innych. Ktoś im coś powie na temat danej osoby I już nie mają własnego zdania tylko podlegają tej samej ocenie co ta druga Też tak zwane "zdradzieckie kurwy" - niewiernych. Nie toleruje takich osób które nie są stale w uczuciach I zdradzaja Dziewczyn, które świecą cyckami I dupa by zdobyć atencje w Internecie. W życiu realnym w sumie też- wywalony dekolt po brzuch z cyckami w push-upie, spodenki gdzie pół dupy odsłonięte. Gwiazdy rozumiem, celebrytów. Ale normalne osoby które są nikim tak naprawdę I takie coś robią to dla mnie masakra. Wszystko by zwrócić uwagę :v takie szukanie "bolca" pewnie znalazłby się jeszcze kilkanaście cech których nie lubię Ale nie chce mi się rozpisywać bo jeszcze kogoś uraze czy cos 🙂 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OxyMen2 Postów: 652 Reputacja: 813 Grupa: Użytkownik Czas: 6d 12g 55m 57s Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Chamskosc Zapraszam na DD2 IP : 91.224.117.74:27395 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoWiK Postów: 707 Reputacja: 839 Grupa: Zbanowany Czas: 3d 7g 51m 22s Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Nie lubie osób którzy kłamią w żywe oczy, zwracających na siebie uwagę tj np dziewczyny na instagramach, snapchatach, facebookach itp które pokazują cycki, dupsko i inne części ciała żeby mieć więcej like'ów, superek itd.. Nienawidze osób zdradzających, nie umiejących poszanować innych ludzi i swojego związku oraz osób "wiedzących wszystko najlepiej" dotyczące związku, ubioru itp 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ania_aka_Tadzio Postów: 591 Reputacja: 427 Grupa: Dziewczyna Czas: 6d 3g 22m 44s Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Nienawidzę ludzi fałszywych :))) xD 🤗 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Who Cares? Postów: 2,9 tys. Reputacja: 2,9 tys. Grupa: Donator Inne: Użytkownik Czas: 18d 19g 29m 34s Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Kłamców, fałszywych i głupich, a ich jest tu coraz więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi