inelyo Postów: 2 Reputacja: 5 Grupa: Użytkownik Czas: 1g 58m 9s Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 (edytowane) Twój nick:inelyo Steam id lub IP:188.147.100.233 Serwer:pokemod Data bana:16.12.2018 Wycinek z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina VarVist. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Inelyo [AMXBans] Powod : ' Kradziez pokemonow ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-maliver.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 1453450511 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 188.147.36.191 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoj Odwołanie: Co do kradzieży,gracz patro111 bodajże pisał mi że ukradłem mu tego pokemona i żebym mu go oddał ,lecz sytuacja wygląda tak że w nocy z 15.12 na 16:12patro rozdał mi tego pokemona bo pisał że go nie potrzebuje,gdy dziś mu napisałem że tak zrobił pisał ze gral tylko do 22;00 więc nie wiem czy ktos mu sie włamal na konto i rozdał czy kolega nie chce sie przyznac.Ja tego poka mu nie ukradłem i mam nawet świadka na to że tego pokemona otrzymałem od patro.Świadek chmichu(forum:slushia)bo wtedy z nim i wszystko widział,więc uważam że ban jest troche nie słuszny,jeśli taka sytuacja jest że ktos mu sie włamał czy cos podbnego ja tego pokemona mu oddam tylko prosilbym o ub. Edytowane 16 Grudnia 2018 przez inelyo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slushia Postów: 3 Reputacja: 15 Grupa: Użytkownik Czas: 4g 9m 9s Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 To prawda graliśmy wtedy razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emsik Postów: 15 Reputacja: 66 Grupa: Użytkownik Czas: 1d 19g 58m 50s Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Unban, jeżeli widzisz ze ktos wyrzuca lub rozdaje pokemony zgłaszasz to mi lub Varvistowi, żeby później nie było sytuacji że ty zostajesz zbanowany, a Ampharosa masz oddać patro111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Postów: 3,1 tys. Reputacja: 3,4 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 73d 18g 22m 21s Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 https://steamcommunity.com/id/hunatoziomal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi