VarVist Postów: 10 Reputacja: 44 Grupa: Użytkownik Czas: 19g 31m 15s Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Imię:Adam Wiek:18 Nick:VarVist Link do banid: https://banid.pl/sprawdz?sid=0:0:149527361 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?:Chciałbym pomóc emsikowi który jest czasami po max 2 godz na serwie i nie wszystko może ogarnąć a ja jako że jestem troszkę młodszy i mam więcej czasu na siedzenie przed komputerem co raczej widać po czasie który już spędziłem na serwerze. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem:PokeMod Dlaczego akurat ten serwer?:W cs'a 1.6 zacząłem grać jakieś 10 lat temu(Oczywiście z paroma przerwami) i pamiętam że jako dzieciak skakałem po serwerach aż w końcu wbiłem na jakiegoś pokemoda i stał się to mój ulubiony tryb i nie ukrywam że chciałbym żeby trochę odżył bo serwerów jest raptem kilka. Emsik często jest zajęty pracą a ja sporo czasu spędzam na serwie mógłbym mu pomóc zbalansować rozgrywkę,ogarniać forum,rozpatrywać skargi itp. Czy byłeś kiedyś opiekunem?:Tak(ok. 3 lata temu) Znajomość amxx i panelu (0-10):6-7 Wsparcie finansowe (TAK/NIE):Tak Coś o sobie:Obecnie chodzę do 3 klasy technikum w zawodzie "Technik budownictwa".Lubię grać w starsze gierki w takie jak Nfs,Heroes III,Warcraft III,Pogrywam w tibie na różnych otsach(Naruto) ale i w lige legend oraz cs:go też pogrywam jednak ostatnio trochę mniej.Lubię słuchać muzyki (rock'a i metalu),pograć w karty w barze i spędzić fajnie czas ze znajomymi.Ogromną radość sprawia mi też rywalizowanie z innymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xairex Postów: 6 Reputacja: 31 Grupa: Użytkownik Czas: 11g 33m 37s Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 (edytowane) Jestem na tak -Doświadczenie -Na serwerze jesteś codziennie po kilka godzin -Ilość przegranych na serwerze godzin -Emsikowi przyda się ktoś taki jak ty a szczególnie jak ogarniasz Edit: Na dodatek dużo pomagasz graczom Edytowane 19 Grudnia 2018 przez Spr!Nt Key-Drop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slushia Postów: 3 Reputacja: 15 Grupa: Użytkownik Czas: 4g 9m 9s Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 (edytowane) Na tak ! + Doświadczenie, + Na serwerze przebywasz długo i często, + Pomoc graczom. + Była lekka kłótnia, ale wyjaśnione. Edytowane 19 Grudnia 2018 przez slushia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^^DeeD^^ Postów: 108 Reputacja: 105 Grupa: Użytkownik Czas: 1d 18g 33m 58s Opublikowano 24 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Jestem na tak + wiek + steam + doświadczenie -/+ amxx + GT + pomagasz nowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hank Postów: 3 Reputacja: 10 Grupa: Użytkownik Czas: 1g 33m 2s Opublikowano 24 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Nie ogarniam tego pisania +/- xD Jakby nie można było normalnie zamieścić wypowiedzi.. No cóż co kto lubi 😄 Od siebie natomiast powiem że jest świetnym adminem, regularnie bywa na serwerze, jest pomocny, kulturalny i ogarnięty w kwestii podejmowania decyzji i przestrzegania zasad. Nie będę uwzględniał amxx jako wady bo człowiek uczy się całe życie a żeby i w tym się podszkolić nigdy nie jest za późno. W skrócie doświadczony gracz ze steam dzięki czemu zawsze jest z nim kontakt, przede wszystkim przyda się pomoc dla opiekuna. Pozdrawia HJW \\(^,,,,^)// 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emsik Postów: 15 Reputacja: 66 Grupa: Użytkownik Czas: 1d 19g 58m 50s Opublikowano 25 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2018 Przyjęty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi