MuDzYYneG Postów: 0 Reputacja: 3 Grupa: Świeżak Czas: 38m 23s Opublikowano 22 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 (edytowane) Imię:Dominik Wiek:14 Doświadczenie w tworzeniu grafik:Staż 2 lat Jakiego programu używasz:Gimp 2 niby prosty ale dużo możliwości Ile czasu możesz poświęcić na forum:od 2 do 4 godzin Dlaczego Ty?: Słyszałem od adminów na team speaku że szukacie grafika na forum Przykładowe prace: https://imgur.com/a/g1s4dVe https://imgur.com/qqqxTaz https://imgur.com/DP6ZYBE https://imgur.com/Ydh1Ucw https://imgur.com/1Kwc1CR Edytowane 22 Grudnia 2018 przez MuDzYYneG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Public Enemy Postów: 652 Reputacja: 885 Grupa: Zbanowany Czas: 4d 8g 53m 57s Opublikowano 22 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 /edit Prace spoko, ale bardziej - niż + Można dać szansę . Jest młody może się rozwinie. Swoją drogą dział grafiki u nas leży i kwiczy. Zrób coś w dziale zleceń kilka prac. Nawet te niezrealizowane. Napisz do DAffiego lub kogoś z administracji, żeby otworzyli temat. Ja jestem bardziej na takie 7/10, także dałbym Ci szanse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Postów: 1,1 tys. Reputacja: 774 Grupa: Donator Czas: 17d 23g 22m 49s Opublikowano 22 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 A więc tak, prace w moim odczuciu są średnie. Jesteś nowy, niby spełniłeś warunek na temat długości konta na forum, ale więcej aktywności z Twojej strony by się przydało. Pamiętaj, że to ludzie właśnie z forum będą Cie oceniać. Im będziesz bardziej rozpoznawalny i fajny chłopak, to ludzie także przymkną lekko oko na jakość Twoich wyrobów graficznych. Ja jestem ogólnie na NIE. Podciągnij swoją aktywność ( sensownie ) a nie, że będzie spamował byle co i byle gdzie. Pogadaj ludźmi z czatu i wtedy złóż jeszcze raz. Takie moje zdanie. 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MuDzYYneG Postów: 0 Reputacja: 3 Grupa: Świeżak Czas: 38m 23s Opublikowano 22 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Już są poprawne linki do prac przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ringo Postów: 1,1 tys. Reputacja: 1,1 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 11d 5g 30m 3s Opublikowano 22 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Jestem na NIE: - jesteś nowy, nie znamy cię - prace mocno średnie - dopiero doszedłeś do sieci i już możesz określić, ile czasu będziesz tutaj dziennie siedzieć? Hmmm... a co jeśli nas w ciula zrobisz? 😄 Ile czasu możesz poświęcić na forum:od 2 do 4 godzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martyn. Postów: 3,1 tys. Reputacja: 3,2 tys. Grupa: Przyjaciel Inne: Użytkownik Czas: 41d 10g 32m 47s Opublikowano 22 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Pół na pół. Jesteś nowy Grafiki nie są jakieś super. Takie w miarę ok 😄 Wpierw możesz powykonywać zlecenia a potem składać podanie 😄 Jeżeli będziesz aktywny to chętnie przyda się pomoc dla obecnych grafików 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi0988 Postów: 1,9 tys. Reputacja: 2,3 tys. Grupa: Przyjaciel Czas: 7d 20g 17m 38s Opublikowano 22 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Na nie. - Nieznany, - Prace średnie, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DestruktoR Postów: 5 tys. Reputacja: 4,9 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 27d 15g 6m 51s Opublikowano 22 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 -nie znamy Cię, zostań, żebyśmy Cię poznali + wykonaj trochę zleceń u nas -prace są dla mnie brzydkie -konto jakby pod podanie, bo masz tylko 40 minut spędzone na forum +chęci w młodym wieku -nie komentujemy w temacie z naszym podaniem Jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emsik Postów: 15 Reputacja: 66 Grupa: Użytkownik Czas: 1d 19g 58m 50s Opublikowano 22 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Jestem na NIE -słabe prace więcej nie wymieniam bo tyle wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Nescio Online Postów: 9,2 tys. Reputacja: 6,6 tys. Grupa: Właściciel Inne: Donator Maniak CSM Użytkownik Czas: 394d 1g 32m 25s Opublikowano 22 Grudnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Niestety na chwilę obecną jestem na nie. Co prawda staż jako tako posiadasz, aczkolwiek to jest tylko czas, który przeminął od momentu Twojej rejestracji bez większej aktywności. Jedyną aktywność jaką wykazałeś to przywitanie się i nic poza tym. - Na forum wcześniej również zbyt często Cię nie widywałem, więc co do możliwości poświęconego czasu na forum także mam małe wątpliwości. - Prace jak na 2 lata stażu są średnie, aczkolwiek jesteś młodą osobą, więc jeżeli tylko będziesz ćwiczył to zapewne wraz z tym wzrosną Twoje umiejętności. +/- Wiek - Dla mnie wiek nie ma większego znaczenia, tym bardziej jeżeli chodzi o stanowisko grafika, ponieważ jeżeli osoba w tak młodym wieku potrafi się dojrzale zachować to można przymknąć oko. + Chęci. Pobądź z nami na forum jeszcze trochę oraz daj się zauważyć, poznać i złóż podanie niebawem jeżeli obecne zostałoby odrzucone. Mimo wszystko życzę powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyskata Postów: 1,2 tys. Reputacja: 8,2 tys. Grupa: Zasłużony Inne: Dziewczyna Czas: 155d 10g 15m 8s Opublikowano 24 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi