Leszy Online Postów: 7,9 tys. Reputacja: 7,4 tys. Grupa: MultiAdmin Inne: Typer VIP Donator Dziadek Mróz Maniak CSM Użytkownik Użytkownik Miesiąca Czas: 62d 10g 26m 59s Opublikowano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Imię: Kuba Nick: Po p(R)ostu walcz! 🙂 Wiek: 21Link do gametrackera: https://www.gametracker.com/player/Po p(R)ostu walcz! %3A)/91.224.117.74:27395/Link do banid-a: https://banid.pl/kto?to=0:0:1032850Dlaczego chciałbyś zostać Adminem?: Dlaczego ,hmm.. Ponieważ jestem aktywny na serwerze i chciałbym pomóc w likwidacji 'cziterów' , jak i ludzi z zespołem downa na mikrofonie, adminem już byłem kilkukrotnie(nie u nas),myśle ,że pomoc na dd2 sie przyda,chłopacy bardzo dobrze sobie radzą , ale zawsze kolejne 2 ręce do roboty działają na plus 😄 Tam czasami mi sie zdarzy rzucić "kurfą" na mikrofonie ,ale to moge sie poprawić Mikrofon(TAK/NIE): Tak Czy miałeś kiedyś Admina?: Owszem ,kilkukrotnie Czy umiesz obsługiwać Menu Admina?: Tak,jak najbardziej Znajomość Komend Amxx?(0-10): 5/6, musiałbym sobie poprzypominać Akceptujesz regulamin?(TAK/NIE): TakCoś o sobie: Taki Kuba, jestem z małego miasteczka 😄 Mam bardzo dużo wolnego czasu, lubie pić piwko i pogrywać w 1.6, a najbardziej lubie przesiadywać na forum ❤️ Płatność: Przelew Życie jest zbyt krótkie aby je marnować spełniając marzenia innych innych ludzi ~ OSCAR WILDE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Premium+ smileeq Postów: 1,6 tys. Reputacja: 1,5 tys. Grupa: Premium+ Inne: Fundator Donator Użytkownik Maliś SUB Czas: 60d 9g 20m 54s Opublikowano 28 Grudnia 2018 Premium+ Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Taki Michał, jest na Tak. GT Steam $$ Dzidzia ogarnia temat Jak nie będziesz splamił na u@ to się dogadamy 😄 (KMWTW o co chodzi) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Nescio Postów: 9,1 tys. Reputacja: 6,6 tys. Grupa: Właściciel Inne: Donator Maniak CSM Użytkownik Czas: 391d 21g 14m 27s Opublikowano 28 Grudnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Ode mnie również tak. + Steam + Micro + Doświadczenie Dotychczas często widywany na serwerze, więc aktywność jak najbardziej na + Trochę więcej cierpliwości i będzie dobrze! Brać póki chłopak chęci ma, ponieważ pomoc Wam się przyda. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoZeR Postów: 122 Reputacja: 195 Grupa: Użytkownik Czas: 19g 15s Opublikowano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Jestem na tak +Ogarnia +steam +składka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Premium+ koks5 Postów: 1,4 tys. Reputacja: 2,1 tys. Grupa: Premium+ Inne: Admin CS 1.6 [Only DD2 #1] ODD2 #1 Użytkownik Czas: 4d 17g 25m 4s Opublikowano 28 Grudnia 2018 Premium+ Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Jestem na tak +składka +ogarnięty +steam +GT 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DestruktoR Postów: 5 tys. Reputacja: 4,9 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 27d 15g 6m 31s Opublikowano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Co ja będę pisał. Oczywiście że tak. + $$ +doświadczenie +wiek +gt -lama 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Who Cares? Postów: 2,9 tys. Reputacja: 2,9 tys. Grupa: Donator Inne: Użytkownik Czas: 18d 19g 29m 34s Opublikowano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Myślę, że nie ma co się dłużej zastanawiać nad tym podaniem. Chłopak ogarnięty, dużo go widać na serwerze jak i na forum. Ja sam za dużo nie gram, ale jak już mi się uda wejść, a Kuba jest na serwerze to nigdy nie zauważyłem jakiejś skargi na niego lub złego zachowania z jego strony. Bierzcie go, bo widać, że mu zależy! Jestem na TAK! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Online Postów: 17,9 tys. Reputacja: 15,8 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 345d 11g 59m 49s Opublikowano 28 Grudnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Po odbiór rangi zapraszamy do działu: KLIK! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi