slushia Postów: 3 Reputacja: 15 Grupa: Użytkownik Czas: 4g 9m 9s Opublikowano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 Twój nick: chmichu Steam id lub IP: 89.71.20.250 Serwer: PokeMod Data bana: 30.12.2018 Wycinek z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: emsik [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-maliver.pl [AMXBans] Powod: 'Czitowanie' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_1:0:72506857' [AMXBans] Twoje IP: '89.71.20.250' [AMXBans] ======================================= I tutaj przedstawię pewną sytuację która zaistniała. Kolega z którym Pan emsik chciał na siłę współpracować sprzątnął paczkę od starego znajomego i emsik zaczął "wykradać" pokedex przepisując sobie cały i jak napisałem do niego zaczął się bardzo spinać. Od tej sytuacji zaczęła się cała jazda z bardzo kulturalnym właścicielem serwera. Poniżej wrzucę screeny. Też oczekuję na rozpisanie demka przez Pana emsika o oskarżenie o czitowanie. @EDIT W przypadku weryfikacji screenów mogę udostępnić konto GG, gdyby były podejrzenia że są one podrobione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Premium+ smileeq Postów: 1,6 tys. Reputacja: 1,5 tys. Grupa: Premium+ Inne: Fundator Donator Użytkownik Maliś SUB Czas: 60d 3g 51m 15s Opublikowano 30 Grudnia 2018 Premium+ Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 @emsik to chyba do Ciebie 😄 @^^DeeD^^ @VarVist Też proszę zobaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^^DeeD^^ Postów: 108 Reputacja: 105 Grupa: Użytkownik Czas: 1d 18g 33m 58s Opublikowano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 Chmichu wcześniej do Ciebie nic nie miałem , pomagałeś nowym graczom , można było z Toba porozmawiać , ale to co teraz napisałeś to po prostu szkoda na to słów jak piszesz kłamstwa nie poparte żadnymi sensownymi dowodami. Zacznijmy od tego , że nie musisz mówić , że my odgapiliśmy pokedexa tylko i wyłącznie dlatego , że brzydko mówiąc wychujał Was exim na kase bo wydaliście dużo pieniędzy na same pliki amxx i teraz jesteście w tzw. dupie.Próbujesz obrócić sytuację , że my jesteśmy tymi złymi bo zgaduję, że macie tzw. ból dupy o to , że my rozwijamy naszego pokemoda, a Wy w swoim nie możecie nic zrobić , a tak mówiłeś na serwerze , że wystaruje "Wasz" pokemod "Waszego" autorstwa , gdzie byłem nawet u was na test serwerze i wszystko jest opisane by exim XD. Dla Twojej wiadomości pokedexa nie da się odgapić ze względu na to , że każda osoba , która grzebała chociaż trochę od strony technicznej pokemoda to wie , że pokedex każdego pokemoda będzie wyglądał tak samo , będzie się różnił tylko skillami oraz ilością pokemonów w zależności do której generacji dana osoba zrobi pokemoda. Dla Twojej informacji podaję link do strony na której każda osoba robiąca pokedexa bazowała ze względu na to , aby nazwa pokemona się zgadzała z obrazkiem. https://www.serebii.net/pokedex-dp/. Co do pokedexa to sam go robiłem od samego początku na czystym silniku , a jedyne co zmieniłem u siebie to moje skille na skille emsika , ponieważ miał więcej , niektóre robił sam i aktualnie sam robię nowe. Moge dostać warna za mniej kulturalne treści w niektórych wypowiedziach , mi to nie przeszkada , ale denerwuje mnie to , że ktoś próbuje wcisnąć jakiś kit nie poparty żadnymi dowodami. Pozdro 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emsik Postów: 15 Reputacja: 66 Grupa: Użytkownik Czas: 1d 19g 58m 50s Opublikowano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 Dzięki @^^DeeD^^ za wypowiedz, tyle wystarczy w tym temacie, ub nie będzie, następnym razem zanim zaczniesz kogoś oczerniać miej na to dowody. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi