progamer! Postów: 0 Reputacja: 2 Grupa: Świeżak Czas: 42m 40s Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Twój nick:progamer Steam id lub IP:95.49.132.116 Serwer:DD2 Data bana:08.01.2019 Wycinek z konsoli:[AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Po p ( R ) ostu walcz! : ) . [AMXBans] There are 1 hour , 31 minutes and 44 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : progamer [AMXBans] Reason : ' brak kultury ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-maliver.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 139003166 ' [AMXBans] Your IP : ' 95.49.132.116 ' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Premium+ smileeq Postów: 1,6 tys. Reputacja: 1,5 tys. Grupa: Premium+ Inne: Fundator Donator Użytkownik Maliś SUB Czas: 60d 7g 58m 18s Opublikowano 8 Stycznia 2019 Premium+ Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 @Książę Nieporządek. Proszę o wyjaśnienie sytuacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszy Postów: 7,9 tys. Reputacja: 7,4 tys. Grupa: MultiAdmin Inne: Typer VIP Donator Dziadek Mróz Maniak CSM Użytkownik Użytkownik Miesiąca Czas: 61d 13g 42m 19s Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Wracając do 1 tematu. To, że ktoś Cie prowokuje, nie oznacza, że masz go wyzywać od ścierw. Po czym wszedłem na serwer Cie uspokoić, ale Ty zacząłeś grozić komuś,że mu naje*iesz. Nie mam niestety dowodów, nie robiłem ss'ów. Ban za obrazę jest od 1h do 3h. Ja braku kultury tolerował nie będę. Na serwerze ma panować spokój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoZeR Postów: 122 Reputacja: 195 Grupa: Użytkownik Czas: 19g 15s Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Dobra, ban zostaje, następnym razem pomyśl zanim coś zrobisz, moda proszę o zamknięcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi