Kalmar Postów: 318 Reputacja: 304 Grupa: Użytkownik Czas: 3d 22g 49m 59s Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Imię: Patryk Nick: Kalmar Wiek: Rocznikowo 18 Link do gametrackera: https://www.gametracker.com/player/Kalmar/91.224.117.74:27395/ Link do banid-a: Nie posiadam Dlaczego chciałbyś zostać Adminem?: Znalazłem teraz bardzo dużo wolnego czasu co widać to po mojej aktywności. Jestem cały czas praktycznie na serwerze i czasami nie ma admina a trafi się jakiś cheater lub ktoś kto utrudnia grę. Mikrofon(TAK/NIE): Mam ale rzadko używam Czy miałeś kiedyś Admina?: Tak Czy umiesz obsługiwać Menu Admina?: Tak Znajomość Komend Amxx?(0-10): 6,7/10 Akceptujesz regulamin?(TAK/NIE): Tak Coś o sobie: Dużo zbyt nie napisze bo już długo tu jestem no ale więc: Mam na imię Patryk. W tym roku kończe już 18 lat. Lubie uprawiać sport a najbardziej sztuki walki. Chodzę do szkoły budowlanej ale obecnie pracuje w sklepie jako sprzedawca. Płatność: Sms 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Postów: 4 Reputacja: 17 Grupa: Zbanowany Czas: 2g 24m 39s Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 jak nie masz linku do banit ? 9jeśli masz steam ,musisz mieć) Jestem za OKRESEM PRÓBNYM 14 DNI 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Online Postów: 17,9 tys. Reputacja: 15,8 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 345d 11g 47m 57s Opublikowano 10 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Po odbiór rangi zapraszamy do działu: KLIK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi