vequu Postów: 921 Reputacja: 1,1 tys. Grupa: Donator Inne: Użytkownik Czas: 11d 22g 42m 4s Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Jak wiadomo w piłce ręcznej padają wyniki 20, 30, a czasem i 40 bramek dla JEDNEJ drużyny, tak więc ciężko by było wytypować poprawny wynik, a do tego trzeba podać jeszcze wynik dla drugiej drużyny. Długo nad tym myślałem i pomyślałem, że typowanie piłki ręcznej będzie odbiegać od innych dyscyplin i będzie nieco w trochę innym formacie, a mianowicie: 1. Typowanie będzie się odbywało na najprostszych zasadach bukmachera: -Zamiast podawać wyniki będziemy podawać zwycięzców Ale żeby nie było za łatwo z punktami 🙂 -2 punkty będzie zdobywała osoba, która wytypuje WSZYSTKIE mecz poprawnie (odpowiednio wskażę wygranych każdego z meczy) -1 punkt otrzyma osoba, która pomyli się w jednym/dwóch meczach -0 punktów otrzyma osoba, która pomyli się w ponad 2 meczach 2. Dla tych bardziej zaawansowanych i bardziej zorientowanych będzie możliwość zdobycia dodatkowych punktów: -Poza wytypowaniem zwycięzcy będzie można wytypować ilość bramek strzelonych przez zwycięską drużynę. 3.Zwycięzców będziemy podawali oznaczeniami: -1 (Wygra drużyna gospodarzy) -X (Będzie remis) -2 (Wygra drużyna gości) Przykładowy wzór jak będą wyglądać takie typowania: Mecz 1: Drużyna 1 vs Drużyna 2 Bramki dla zwycięskiej drużyny: Mecz 2: Drużyna 3 vs Drużyna 4 Bramki dla zwycięskiej drużyny: Typujemy wtedy w ten sposób: Mecz 1: 2 Bramki: 26 Mecz 2: 1 Bramki: 32 1 "Tato ja wyjdę na ludzi, pokaże tylko, że można muzycznie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi