Właściciel Nescio Postów: 9,1 tys. Reputacja: 6,6 tys. Grupa: Właściciel Inne: Donator Maniak CSM Użytkownik Czas: 391d 21g 14m 27s Opublikowano 20 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Zapraszam do kolejnej odsłony naszego P&O. Tym razem nominowaną osobą został Top Donator naszej sieci: @Łukasz. Krótkie informacje: Pytania poprzedzamy [P]. przykład: [P] Uczysz się? Zanim zadasz pytanie, zapoznaj się z zasadami P&O! Możliwość na zadawanie pytań - do niedzieli [27.01]. Regulamin P&O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ringo Postów: 1,1 tys. Reputacja: 1,1 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 11d 5g 29m 35s Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 [P] Przestaniesz wszystkim dokuczać? 😄 [P] Jak to w końcu jest? Jesteś zboczony czy nie? [P] Ile w bicku? [P] Sześciopak duży? [P] Ile wiosen masz już na karku? [P] Skąd czerpiesz pieniążki na donejty? Pewnie ukradłeś! [P] Przestaniesz mnie nazywać "krzywy"? Prostaku? XD [P] W jakie gry grasz? [P] Skąd się wziąłeś tutaj? Co cię przyciągnęło do tego forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszy Online Postów: 7,9 tys. Reputacja: 7,4 tys. Grupa: MultiAdmin Inne: Typer VIP Donator Dziadek Mróz Maniak CSM Użytkownik Użytkownik Miesiąca Czas: 62d 11g 14m 4s Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 [P] Dlaczego jesteś taki słaby w monopol? XD [P] Jak można być takim botem w 1.6 a grać dobrze w globalu? A teraz na poważnie 😄 [P] Kogo nie lubisz najbardziej na forum? xD Czy ktoś Cie drażni? 😄 [P] W jakim stopniu od 1 od 10, wkurwiamy Cie na ts ? 😂🤣 [P] Przy czym pracujesz? [P] Masz prawko? [P] Jeśli masz prawko to jakim najmocniejszym autem jeździłeś, chodzi o silnik i kunie [P] Skąd nick Alu? Pewnie pracowałeś przy alufelgach! ha! [P] Dlaczego walisz mefedron? [P] Morze czy Góry, uzasadnij! 😄 [P] Byłeś kiedyś na Giewoncie lub Morskim Oku? [P] RLS? Starczy nie będę Cie męczył dziadek Życie jest zbyt krótkie aby je marnować spełniając marzenia innych innych ludzi ~ OSCAR WILDE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vequu Postów: 921 Reputacja: 1,1 tys. Grupa: Donator Inne: Użytkownik Czas: 11d 22g 22m 49s Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 [P] Czemu nigdy nie odbierasz? [P] Dlaczego lamisz w cs? 😄 [P] W monopola też? [P] Ile w bicku? [P] Samochód marzeń? [P] Praca marzeń? "Tato ja wyjdę na ludzi, pokaże tylko, że można muzycznie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Postów: 3,1 tys. Reputacja: 3,4 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 73d 18g 22m 21s Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 [P] Pokażesz się na forum ze swoją kobitą? 😏 [P] Czemu jesteś taki słaby? [P] Co sprawia, że jesteś tu na forum? [P] Czemu jesteś głupi? [P] Jakieś plany na wakacje? [P] Komu chcesz wpierdolić? [P] Dobra ku**a czy Dobra kur*a? xD [P] Ulubiony gatunek muzyczny? [P] Czemu uważasz, że mam coś z glacą? [P] Masz pozytywne czy negatywne myślenie? [P] Czemu się ze wszystkiego śmiejesz? [P] Masz jakieś marzenia? [P] Czemu nie pójdziesz do psychiatryka? [P] Używasz mózgu? xD [P] Lubisz w czoko? [P] Ulubiona potrawa? [P] Wieś czy miasto? [P] Czemu nie zgolisz brody? [P] Jak się spinasz to pękają ubrania? [P] Czemu nie pijesz alkoholu? [P] Kawa czy herbata? [P] Lubisz rude dziewoje? 😏 [P] Dlaczego Łukasz? [P] Co mówi o tobie twoje imię? [P] Czemu wyzywasz innych? [P] Boisz się o swój stan konta? xD [P] Lubisz wędrówki do sklepu? [P] Znasz się na zegarku? [P] Masz ze sobą najlepszą paczkę przyjaciół i najlepszego kompa we wszechświecie. Co wybierasz? [P] Czemu mnie nazywasz pojebem, skoro nim jesteś? XD [P] Stan cywilny? [P] Masz ze sobą 3 browary i dwie flaszki. Co pierwsze pijesz? [P] Lubisz przyjarać? [P] Czemu Cię kobieta bije patelnią? XDD [P] Jesteś botem? [P] Jaki samochód? [P] Cola czy Pepsi? [P] Lubisz jak mamusia gotuje Ci obiadki? [P] Masz fajną teściową? 😏 [P] Od kiedy grasz w kantera? [P] Ulubiony napój wysokoprocentowy? (nie mówimy o soczkach dla dzieci XD) [P] Jak to jest być matołem? XD [P] Chory pojeb czy chory debil? XD [P] Czemu zawsze jesteś pijany? [P] Zmienisz w końcu ten zawód? [P] Czemu wyrywasz każda laskę na forum? [P] Kobita Ci w domu nie wystarcza? XD [P] Wolisz dostać patelnią czy morką ścierą? [P] Ile kasy wydałeś od wypłatu? xD [P] Lubisz jeść? [P] Jestem w finale, co zrobisz aby mi przeszkodzić? [P] Jesteś konfidentem? [P] Czy Faqer to lamus? [P] Jesteś wierzący? [P] Ubogacam Cię kulturowo, co robisz abym przestał? [P] Jesteś kozakiem? [P] Wiesz, że Agata może CI wpierdziel spuścić? Jak coś to ma poligon koło chaty XD https://steamcommunity.com/id/hunatoziomal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Postów: 17,9 tys. Reputacja: 15,8 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 345d 11g 59m 49s Opublikowano 23 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 [P] Ile masz w bicepsie już? 😄 [P] Jesteś typem faceta, który pisze do każdej? 😄 [P] Co warto przeżyć w życiu dwa razy? [P] Jaka piosenka poprawia Ci humor? [P] Kogo darzysz większą sympatią na forum? [P] Jak trafiłeś na sieć? [P] Chciałbyś być Moderatorem? [P] Masz jakieś marzenie, które chcesz spełnić w tym roku? [P] Jakie masz przezwisko? [P] Co byś ugotował na pierwszą randkę? 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DestruktoR Postów: 5 tys. Reputacja: 4,9 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 27d 15g 6m 31s Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 (edytowane) [P] Ile w bicku? [O] [P] Jaki masz samochód? [O] [P] Ulubiona gra? [O] [P] Lubisz wk**wiac Radka? [O] [P] Czemu Radek to lamu... znaczy admin ts? [O] [P] Kolor TWOJEGO samochodu? [O] [P] Jaki ma przebieg TWÓJ samochód? [O] [P] Ile masz wzrostu? [O] [P] Ile cwiczysz? [O] [P] Pizza czy kebab? [O] [P] Jaka ulubiona pizza? [O] [P] Lubisz gadać na ts3? [O] [P] Czemu wkurzasz Radka? [O] [P] Kiedy dobijesz do 2k w darowiznach? XD [O] [P] Poderwalbys Radka? [O] [P] Jaka ranga w csgo? [O] [P] Czemu ty do auta chcesz dawać zwloki? [O] [P] Ile masz psów? [O] [P] Ile wiosen? [O] [P] Rozmiar buta? [O] [P] Ulatwilem ci zadanie z odpowiedziami, cieszysz się? [O] [P] Cieszysz się, że dowalilem ci pytań :D? [O] [P] Ulubiony kolor? [O] [P] Ulubiona nuta? [O] [P] Masz kobietę? [O] [P] Masz rower? [O] [P] Ulubiony napój gazowany? [O] [P] Ulubiony sok? [O] [P] Ulubiony sklep? [O] [P] Jaki masz komputer? [O] [P] Jaką masz myszkę? [O] [P] Jakie masz słuchawki? [O] [P] Czemu Radek jest nie normalny :D? [O] [P] Gdzie mieszkasz? [O] [P] Ulubiony serwer na naszej sieci? [O] [P] Jak trafiłeś na naszą sieć? [O] [P] Nie szkoda ci tyle wydanego hasju na donaty? [O] [P] Ulubiony klub piłkarski? [O] [P] Lubisz mnie? Wiem, że nie xD [O] Edytowane 26 Stycznia 2019 przez Destruktor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ania_aka_Tadzio Postów: 591 Reputacja: 427 Grupa: Dziewczyna Czas: 6d 3g 22m 44s Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 [P] Lubisz mnie? XD [P] Czemu nie chcesz ze mną spiewać?:< [P] Pies czy kot? [P] Ulubiony kolor? [P]Ulubiona liczba? [P] Czemu nie ma fal??? [P] Co u ciebie? [P] Ulubiona książka? [P] Ulubiony film? [P] Gdybyś miał wybierać miedzy zamieszkaniem w Sosnowcu a na Podlasiu to co byś wybrał? [P] Do you speak London? [P] Słodkie czy słone? [P] Ulubiony dzień w roku? [P]Kiedy mi zaśpiewasz? XDD [P]Robimy dni na snapie? [P]Rower czy rolki? xd [P] Gdybyś miał wybierać miedzy odwiedzeniem mnie a Hunusia to dlaczego bys wybrał mnie? xDDDDDD [P] Ulubiona pora roku? [P] Chomik czy królik? [P] Czemu nie lubisz Hunusia? xd [P] Czym się różni długopis od trumny? [P] Czy stróż nocny dostanie rentę gdy umrze w dzień? xDD [P] Czemu mnie nie lubisz? XD [P]Skoro są poziomki to dlaczego nie ma pionówek ? [P] Po co żyjemy skoro i tak wszyscy umrzemy? [P] Ulubione danie? [P] Jak chciałbyś spędzić swój ostatni dzień życia? [P] Ulubiona bajka z dzieciństwa? [P] Co cenisz w ludziach? [P] Gdybyś miał się zabić to jakbyś to zrobił? XD [P] Jedziemy do Czarnobyla pozwiedzać? [P] Czekolada mleczna czy gorzka? [P] Lubisz czarny humor ? xd [P] Gdybyś miał do wyboru ożywić Hitlera albo Stalina to kogo byś wybrał i dlaczego? XD [P]Co cie denerwuje? [P] Dlaczego ból psychiczny jest gorszy od fizycznego? [P] Co lubisz robić w wolnym czasie? [P] Jakiej muzyki słuchasz? [P] Co było pierwsze :jajko czy kura? [P] Co myślisz o osobach które się tną? [P] Największe marzenie? [P] Kino czy Teatr? [P] Czy można płakać pod wodą ? XD [P] Dlaczego woda jest mokra? [P] Blondynki czy brunetki? [P] Ulubiony kolor oczu? [P] Ulubiony mem? xdd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Nescio Postów: 9,1 tys. Reputacja: 6,6 tys. Grupa: Właściciel Inne: Donator Maniak CSM Użytkownik Czas: 391d 21g 14m 27s Opublikowano 27 Stycznia 2019 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 [P] Do jakiego dowolnego miejsca na Ziemi chciałbyś się wybrać? [P] Jak wyglądałby Twój idealny wieczór? [P] Co robisz gdy nikt nie widzi? [P] Co Cię najbardziej motywuje do działania? [P] Jaki sport uprawiasz? [P] Jaką książkę przeczytałeś jako ostatnią? [P] Jaki masz aktualnie zamierzony cel? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heheszkina Postów: 194 Reputacja: 145 Grupa: Dziewczyna Czas: 3d 18g 11m 32s Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 [P] skad ta hojnosc na siec ? [P] skoro tyle hajsu przelewasz na siec to moze masz ochote wplacic mi tez na konto bankowe ? XD [P] z kim z sieci masz najlepszy kontakt i dlaczegho akurat z ta osoba ? [P] wstajesz z usmiechem na buzi czy raczej z niechecia ? [P] jaki masz stostubnek do ludzi ? [P] masz zamiar skladac podanka jeszcze na jakies rangi ? [P] piosenka, ktora ostatnio wpadla Ci w ucho ? [P] dlaczego tak bocisz ? XD [P] ulubione danie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi